cagdas7777
New member
- Reaction score
- 0
çok teşekkürler
çok teşekkürler
Merhabalar. Öncelikle emeğin için teşekkür ederim arkadaşım. Fakat benim bir sorunum var. Ben bu programı talimatların doğrultusunda kurmaya çalıştım. Harddiskim 3 bölüm. Yedek alacağı bölge için E bölümünü seçtim ve 10 gb'lık bi bölümü ayırdı. Fakat daha sonra programı hata yaptım düşüncesiyle kaldırdım. Ancak harddiskimin E bölümünde 10 Gb'lık alanı şimdi kullanamıyorum. 102 Gb olan E diski 92 Gb olarak gösteriyo.Bu 10 Gb'lık bölümü nasıl geri kazanabilirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Teknisyen arkadaş emeğin için teşekkürler.Bi sorum olacaktı.C yi D de ayırdığımız güvenli bölgenin içine mi bacup luyoruz.Resimden anladığım kadarıyla güvenli bölgeden recover yapmışsın.
Ayrıcı,
Ben güvenli bölge oluşturmadan yedek alıyorum .Herhalgi bir sıkıntı oluşur mu?.Teşekkürler
Paylaşım ve ilgin için teşekkürler.
Teknisyen arkadaş , test etmek için güvenli bölgeden recover yaptım.Eksiksiz ve mükemmel bi şekilde tamamlandı.1 gün sonra tekrar sadece bu bölgedeki yedeği görmek için F11 le açtım fakat bu kez yedeği görmedi.Acaba nerde bi hata yapılmış olabilir.Yoksa bu bölgeden bi kezmi recover edebiliyoruz.Teşekkürler.
üstad gayet güzel açıklamışsın sağolasın