Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

Teşekürler teknisyen arkadşım rasladığım en temiz secure zone anlatımı bu olmuş.
Bu arada bişey soracağım ben HP marka pc kullanıyorum. hp nin kendi recovery programı da f11 tuşu ile aktif oluyor. Şimdi secure zone olututrum açılışta f11 e basınca hangisi açılacak ?? :S umarım seçenek çıkar...çıkmassa ve bu yeni aldığım backup da çalışmazsa sıçtımın resmidir...çünkü recovery cd' sini hp servisi 50$ gibi paraya satıyo.

Arkadaşım programı düzgünce kurup açılış ekranına yerleştirebildiysen pc açılırken ekranın alt tarafında "Starting Acronis Loader...
Pres F11 For Acronis Starup Recovery Managr..." yazısını gördüğün an F11 tuşuna basmalısın.Basınca acronis devreye girer birinci sayfada kendi pc'mden çektiğim görüntüler mevcuttur. Buarada ilgin ve yorumun için tekrar teşekkürler. Kolay gelsin.

Merhabalar. Öncelikle emeğin için teşekkür ederim arkadaşım. Fakat benim bir sorunum var. Ben bu programı talimatların doğrultusunda kurmaya çalıştım. Harddiskim 3 bölüm. Yedek alacağı bölge için E bölümünü seçtim ve 10 gb'lık bi bölümü ayırdı. Fakat daha sonra programı hata yaptım düşüncesiyle kaldırdım. Ancak harddiskimin E bölümünde 10 Gb'lık alanı şimdi kullanamıyorum. 102 Gb olan E diski 92 Gb olarak gösteriyo.Bu 10 Gb'lık bölümü nasıl geri kazanabilirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

acronis programını bir yıldır kullanıyorum.yeni sürümü çok işime yarıyacak.çok çok teşekkürler.

Merhabalar. Öncelikle emeğin için teşekkür ederim arkadaşım. Fakat benim bir sorunum var. Ben bu programı talimatların doğrultusunda kurmaya çalıştım. Harddiskim 3 bölüm. Yedek alacağı bölge için E bölümünü seçtim ve 10 gb'lık bi bölümü ayırdı. Fakat daha sonra programı hata yaptım düşüncesiyle kaldırdım. Ancak harddiskimin E bölümünde 10 Gb'lık alanı şimdi kullanamıyorum. 102 Gb olan E diski 92 Gb olarak gösteriyo.Bu 10 Gb'lık bölümü nasıl geri kazanabilirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Öncelikle ilgine teşekkür programı neden kaldırdın anlamadım anlattığına göre ne güzelde gizli bölgeyi (acronis secure zone) ayırmışsın.Neyse gelelim sorununa ayırdığın bölgeyi kurtarmak için ilk önce programı tekrar kur.

1-programı masa üstünden aç ve "TOOLS" sekmesine tıkla ve alt menüden de "MANAGE SECURE ACRONİS SECURE ZONE"ye tıkla(Resim 1)

io21j5.jpg

2-Daha sonra gelen pencereden "REMOVE"yi tıkla ve devam et (Resim 2)

21mgqva.jpg

Teknisyen arkadaş emeğin için teşekkürler.Bi sorum olacaktı.C yi D de ayırdığımız güvenli bölgenin içine mi bacup luyoruz.Resimden anladığım kadarıyla güvenli bölgeden recover yapmışsın.
Ayrıcı,
Ben güvenli bölge oluşturmadan yedek alıyorum .Herhalgi bir sıkıntı oluşur mu?.Teşekkürler

arkadasım bedne varda serialını arıyorum onuda yazsanız :)

Teşekkürler TEKNİSYEN4 bizim gibi acemilerin işini kolaylaştıran bir program, anlatımın için de ayrıca teşekkür ediyorum. Eline, emeğine sağlık

Teknisyen arkadaş emeğin için teşekkürler.Bi sorum olacaktı.C yi D de ayırdığımız güvenli bölgenin içine mi bacup luyoruz.Resimden anladığım kadarıyla güvenli bölgeden recover yapmışsın.
Ayrıcı,
Ben güvenli bölge oluşturmadan yedek alıyorum .Herhalgi bir sıkıntı oluşur mu?.Teşekkürler

Önce ilgine teşekkürler.Arkadaşım yedek dosyasını yerel disk D'de ayırdığımjız güvenli bölgeye yani "acronis secure zone" içerisine alıyoruz programın en belirgin özelliğide bu zaten.Programın özelliği gereği bu bölge özel olarak gizlenip:
1-Yanlışlıkla backup dosyasının silinmesini engelliyor.
2-Program kendisi bu bölge etrafına firewall yani güvenlik duvarı oluşturup virüslerin yedek dosyasına girmesini engelliyor.
Buckup'ı güvenli bölgeye almazsan C>Belgelerim>Mybackup adında bir klasör oluşturuyor program yedeği buraya alıyor. Burada dikkat edeceğin önemli bir nokta recovery yaparken "Mybackup" klasörü içindeki yedeğini yerel diskte bir klasöre taşıman olacaktır. Yoksa geri yüklerken ingilizce olarak "yedek dosyası işletim sisteminin kurulu olduğu diskte başka diske taşı ve tekrar dene" gibi hatalar veriyor buna dikkat et tavsiyem secure zone oluşturup yedeği buraya alman ve buradan geri yüklemendir kolay gelsin.:victory:victory

Paylaşım ve ilgin için teşekkürler.

Teknisyen arkadaş , test etmek için güvenli bölgeden recover yaptım.Eksiksiz ve mükemmel bi şekilde tamamlandı.1 gün sonra tekrar sadece bu bölgedeki yedeği görmek için F11 le açtım fakat bu kez yedeği görmedi.Acaba nerde bi hata yapılmış olabilir.Yoksa bu bölgeden bi kezmi recover edebiliyoruz.Teşekkürler.

Paylaşım ve ilgin için teşekkürler.

Teknisyen arkadaş , test etmek için güvenli bölgeden recover yaptım.Eksiksiz ve mükemmel bi şekilde tamamlandı.1 gün sonra tekrar sadece bu bölgedeki yedeği görmek için F11 le açtım fakat bu kez yedeği görmedi.Acaba nerde bi hata yapılmış olabilir.Yoksa bu bölgeden bi kezmi recover edebiliyoruz.Teşekkürler.

Arkadaşım ben defalarca recovery yaptım yedek dosyasını kopyalayarak alıyor yani sen bilmeden bir şekilde aldığın yedeği silmiş olabilirmisin bilmiyorum ama benim bildiğim yedek dosyasından defalarca geri yükleme yapabilirsin.

Evet sorunu buldum.Programın özelliklerini kurcalarken,Güvenli bölge yedeğini silmişim.Güvenli bölgeyi çok fazla ayırmıştım haliyle d çok küçüldü.Xp cd ile d yi tekrar eski boyutuna getirdim.Acronis programıylada güvenli bölgeyide tekrar ideal ölçülendirip buraya yedek aldım.Gerçekten çok yararlı bi program.Sorunda ortadan kalktı.Daha önce ghost kullanıyordum.Artık acronis yetecek.
Emeğine tekrar çok teşekkürler.

üstad gayet güzel açıklamışsın sağolasın

Güzel anlatım olmuş fakat dosyayı indirdim, rar dan çıkarırken "CRC Hatası. Dosya bozuk" hatası veriyor :melek

Geri