ifrit
RuHaNi WaRliK
para olunca ask olur merak etmeyin siz parayi secin 
ifrit' Alıntı:para olunca ask olur merak etmeyin siz parayi secin![]()
herkesin fikrine saygı duyuyorum ama benim fikrim paraydı...parasız bir insana hiç bir kız bakmaz baksa bile çok uzun sürmez bunu herkes biliyor kendimizi kandırmayalım.....AngeL' Alıntı:önce sağlık tabikide herşeyden önce o ona katılıyorum arkadasım ama paran olursa askın olmuyor emin olabilirsin buna.. paran olup huzurun olmadıktan sonra ask nasıl olabilirki.. önce sağlık sonra aşk.. zeki insan her halikarda geçimini sağlar..
By_GeNcO' Alıntı:herkesin fikrine saygı duyuyorum ama benim fikrim paraydı...parasız bir insana hiç bir kız bakmaz baksa bile çok uzun sürmez bunu herkes biliyor kendimizi kandırmayalım.....![]()
Xfiles' Alıntı:aşk çok farklı bir dünyadır şuan bilinmesinizz ve yaşayamazsınız farkında olamazsınız aşkı sadece artık dünyaya bağlarınız çözüldüğünde yaşlı teniniz arasından bakan o yorgun gözleriniz hala onu düşündüğünüzde parlıyorsa hala titriyor ve başınızı önünüze eğip iç çekiyorsanız hissedersiniz.. işte o zman aşıksınız yaşanan tüm ilişkilerin bir acısı ve etkisi vardır bunlara aşk olarak bakmamak gerekir .. bu işler zor işlerdir ömür tüketir ...
para ya hiç değinmeyeceğim eğer paranız var ve mutluysanız eywallah fakat değilseniz sçrm öyle paranın içine.. mutluluk için ne aşk ne para gerekir siz kendinizin ve sevdiklerinizin değerini bilin ve hissettirn o zaman tamamdır...
Xfiles' Alıntı:aşk çok farklı bir dünyadır şuan bilinmesinizz ve yaşayamazsınız farkında olamazsınız aşkı sadece artık dünyaya bağlarınız çözüldüğünde yaşlı teniniz arasından bakan o yorgun gözleriniz hala onu düşündüğünüzde parlıyorsa hala titriyor ve başınızı önünüze eğip iç çekiyorsanız hissedersiniz.. işte o zman aşıksınız yaşanan tüm ilişkilerin bir acısı ve etkisi vardır bunlara aşk olarak bakmamak gerekir .. bu işler zor işlerdir ömür tüketir ...
para ya hiç değinmeyeceğim eğer paranız var ve mutluysanız eywallah fakat değilseniz sçrm öyle paranın içine.. mutluluk için ne aşk ne para gerekir siz kendinizin ve sevdiklerinizin değerini bilin ve hissettirn o zaman tamamdır...
AngeL' Alıntı:sonuna kadar aşkkkkkkk.. huzur olmadıktan sonra para ne işe yararki.. ama ask olsun mutluluk olsun huzur olsun 2 tarafta çalışır bi şekilde o evde bi tencere kaynar.. hem ne demişler bi kahkaha birpirzolaya bedel ben hiç aç kalmam mutluysam demekki![]()