Aşk mı ? Para mı ?

Aşk mı? Para mı?

• Kullanılan toplam oy
    120
Destekledigim cevap ankette yok..
Benim yanitim: "Hepbiri"
[İŞİM OLMAZ BEN KAZMAYIM -4-13.33%] Bu cevabin üslubu hosuma gittigi icin verdim.
Sallamayan bi tavri var ehue...

Ne aşkı yaaaaa :D
Düşünsenize YEŞİL YEŞİL $$$$$
üzerinde bol bol Benjamin emmim var ohhhhhhhhhhhh
aşk karın doyurmaz, aşkla bişi satın alamazsın, aşk hep negatiftir :D

al parayı git tatile ama aşkla gidemezsin boş balon bişi ama al parayı git tatile orda hem gönül eğlendirirsin hem karı kız peşinde koşarsın oh ne güzel bak şimdi ben aysun kayacıya 5 milyon dolar vereyim nası benle oluyo 2 dakkada bide bu yönü var olayın....

aşkkkk abi o kadar türk filmi çekilmiş yaw hiç izlemediniz... kız zengine gidiyo arada erkekte gidiyo ama sonunda bişey oluyodu ama neyse ya :) :) :) aşkkkkk derim ben

Yav ben halen para diyom herşey paraya bakiyorr saglik hariçç para olsun gerisi boş tipin olmasin istersen Nedemsler Para Para para yoklugu yara bosu bosuna mi demisler

ehaeh siz aşk yaşamamışsınız lan para ne ki aşk yanında aşkını düşünürken para hiç akla gelirmi ya.. ki ztn anketde de baariz bir üstnlük var ;)

evrenbesiktas' Alıntı:
onlar kolpacı yaw göster yeşillikleri nası geliyolar :D

muhahaha haklısın vallaha kardeş ne diyem :D

paran olsun aşıkn kesin olur 5-10 tane hemde:D

CRASH' Alıntı:
paran olsun aşıkn kesin olur 5-10 tane hemde:D

heyt be aynı kafadanız senle ama ben gs'liyim neyse bencede para tabi yaw aşkın olcak hep kıza alcan bişiler para kalmıycak bak paran olsun yatır bankaya faiziyle alırsın artık manitaya ne alcaksan hemde 1 kız değil 5-10 tane :D

aşk ii dirr ama paraylaa daha da ii olurr illada tercihh yapicaksamm tabikii aşktiiir ama bi yere kadar:D

Abi o ne ya hem aşk hem para olacaksa bu anketi niye açtıkki yani mantıksız olur. Kim aşk+para istemez. Benim sorduğum hangisi daha önemli sizin için..

AngeL' Alıntı:
sonuna kadar aşkkkkkkk.. huzur olmadıktan sonra para ne işe yararki.. ama ask olsun mutluluk olsun huzur olsun 2 tarafta çalışır bi şekilde o evde bi tencere kaynar.. hem ne demişler bi kahkaha birpirzolaya bedel ben hiç aç kalmam mutluysam demekki :D
+10000000000000 ağzına parmaklarına sağlık çok güzel açıklama sonuna kadar katılıyorum...

''para herseyi satinalir'' derim de daha da birsey demem...

cevap veriyorum D şıkı tabi ben bile şaşırmadım bu cevabı verdiğime :p

Aşk parayla satın alınmaz.
Parasızda aşk olmaz.
Hiçbiri olmadan da yaşanmaz.
İkisi bir araya da gelmez.
-------------------------------
Kazmalık daha iyi.
Ne şiir yazdım yaw

Olaya bak Aşk kazandi sayilirr :D ben para demistim gerçii

Geri