Aşk mı ? Para mı ?

Aşk mı? Para mı?

• Kullanılan toplam oy
    120
Paraa önemli degil hakkiyla kazanilir...
Ask ise öyle degil iste emekle askta olmadigina göre egerki bulmussam aski kim sallar parayi :D

sanırım hiçbirini tek ben işaretledim :)

Eger bi daa ajık olabilecegime inansaydim ajk derdim ama ajk bana gore bi defa tadilan bi duygu ve en kotu tarafı tadini aldiktan sonra kalpte biraktigi aci...

Bu yusden hicbiri ve X yalniz deilsin...

Para ile saadet olmayabilir. Ama parasız da saadetin ömrü 6 aylık bir bebeğin doğup yaşaması şansı kadar azdır...

aşk iidir hoştur güzeldirde .. nankördür parasızlıga pek gelemez allerjisi vardır ... doktor tavsiyesi para en temizi ... para aşk gibi degıldır ne istersen ona gelir degısken hos ve güzeldir ....

Aşk her insanın karşısına çıkar ama para ??? Belli olmaz walla şimdiden garantiye alıp PARA diorum :D

bu devirdeki aşklar para degilmi parası olanın aşkıda var..........

react0r' Alıntı:
Hadi cevaplayalım beyler bayanlar :) Ben sonuna kadar aşk derim...

ben de sonuna kadar aşk derim çünki dünya malı iki günlükj ve göstermeliktir. Allh bunu insanlara öyle kolay verir ki alması daha kolay olur bu yüzden para diyen arkadaşlara biraz daha düşünmelerini rica ediyor saygılarımı sunuyorum.

leyn ne bu parası olanın aşkıda var :)
benimm aşkımı paraya satın alabileceğini sananmı var :p
puahah
Yooook arkadaşlarr şu dünyadaa enn güseeel olay aşk be
Parayla saadet olmas dermişim
aslında çelişkiliyim
sizimi kırcammm
para daa olurr
ahaha

walla ankette para dedik ama şimdi aşktan aşka da fark var örneklemek gerekirse vatan aşkı onu hiç bişeye değişmemmmmmmmmmmmmm

A$k Olmadan Hayat Olurmu Hayatın Anlamı A$k' ta Gizli..!;)

tabiki aşk...
para kısmen mutluluk getirir... 65 yaşına gelince kıvrandıdır. herkese çıkarcı gözüyle bakarsın, kimseye güvenemez paranoyak olursun. ve tabiki mutsuz!

Geri