Aşk mı ? Para mı ?

Aşk mı? Para mı?

• Kullanılan toplam oy
    120
para olunca ask olur merak etmeyin siz parayi secin :D

mühim oLan para değiL! önemLi oLan miktarııı ehuheuhe:)) bayatlamış bişi ama idare edin.

dezzy sen demi aşıksın len bu kdr erken ehae bari anketi yanıtlayın ya kuduracam millet başlığa girio anket öksüz kaldı :D

AngeL' Alıntı:
önce sağlık tabikide herşeyden önce o ona katılıyorum arkadasım ama paran olursa askın olmuyor emin olabilirsin buna.. paran olup huzurun olmadıktan sonra ask nasıl olabilirki.. önce sağlık sonra aşk.. zeki insan her halikarda geçimini sağlar..
herkesin fikrine saygı duyuyorum ama benim fikrim paraydı...parasız bir insana hiç bir kız bakmaz baksa bile çok uzun sürmez bunu herkes biliyor kendimizi kandırmayalım.....:)

By_GeNcO' Alıntı:
herkesin fikrine saygı duyuyorum ama benim fikrim paraydı...parasız bir insana hiç bir kız bakmaz baksa bile çok uzun sürmez bunu herkes biliyor kendimizi kandırmayalım.....:)

Ehae sen duygusal takıl herkes bakar mrk etme :)

Tabiki aşk önce gelir ama benim bahsettiğim aşk bazlarının karşılarındakini etkilemek adına duyarsızca çıktıkları her kıza kullandığı anlamada değil , ki eğer şu an o şekilde tartışıyor olsaydık ben de para derdim ama zaten gerçekten aşık olduğunuzda siz de farkedeceksiniz ; para veya başka herhangi diğer maddiyat ya da göreceli fani dünya varlıkları umurunuzda olmayacak... Kısacası bence aşk paradan , güçten , mevkiden hatta hayattan daha önemlidir...

İŞİM OLMAZ BEN KAZMAYIM 3 16.67%
Kasmayım olsa olurdu .
:d

para yaa şu zamanki aşkların temeli para eskide kaldı yok param olmasa da sevecem lafları

aşk çok farklı bir dünyadır şuan bilinmesinizz ve yaşayamazsınız farkında olamazsınız aşkı sadece artık dünyaya bağlarınız çözüldüğünde yaşlı teniniz arasından bakan o yorgun gözleriniz hala onu düşündüğünüzde parlıyorsa hala titriyor ve başınızı önünüze eğip iç çekiyorsanız hissedersiniz.. işte o zman aşıksınız yaşanan tüm ilişkilerin bir acısı ve etkisi vardır bunlara aşk olarak bakmamak gerekir .. bu işler zor işlerdir ömür tüketir ...

para ya hiç değinmeyeceğim eğer paranız var ve mutluysanız eywallah fakat değilseniz sçrm öyle paranın içine.. mutluluk için ne aşk ne para gerekir siz kendinizin ve sevdiklerinizin değerini bilin ve hissettirn o zaman tamamdır...

Xfiles' Alıntı:
aşk çok farklı bir dünyadır şuan bilinmesinizz ve yaşayamazsınız farkında olamazsınız aşkı sadece artık dünyaya bağlarınız çözüldüğünde yaşlı teniniz arasından bakan o yorgun gözleriniz hala onu düşündüğünüzde parlıyorsa hala titriyor ve başınızı önünüze eğip iç çekiyorsanız hissedersiniz.. işte o zman aşıksınız yaşanan tüm ilişkilerin bir acısı ve etkisi vardır bunlara aşk olarak bakmamak gerekir .. bu işler zor işlerdir ömür tüketir ...

para ya hiç değinmeyeceğim eğer paranız var ve mutluysanız eywallah fakat değilseniz sçrm öyle paranın içine.. mutluluk için ne aşk ne para gerekir siz kendinizin ve sevdiklerinizin değerini bilin ve hissettirn o zaman tamamdır...

bitti abicim bunun üstüne konuşanı fururum :eek:

Xfiles' Alıntı:

+650000 sonuna kadar o para meselesine ktılıyorum

birde aşk ve para diye bir seçenek olsa daha iyi olur dı :D

para olmadan aşkın ne önemi var yaaa
bence hem aşk hemde para yaa ne diim başka :)

Ben nişanlıyım ama kesinlikle para diyorum nekadar sevsekte para olmayınca evin duvarları yenmiyor.Önce para sonra aşk...

AngeL' Alıntı:
sonuna kadar aşkkkkkkk.. huzur olmadıktan sonra para ne işe yararki.. ama ask olsun mutluluk olsun huzur olsun 2 tarafta çalışır bi şekilde o evde bi tencere kaynar.. hem ne demişler bi kahkaha birpirzolaya bedel ben hiç aç kalmam mutluysam demekki :D

+1 aşk olmadan hiçbir şey olmaz!!!!

Geri