70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

daylight-70_cd-01.part3.rar
bu part listede yok fakat rar eksik diyor..?
okadar indirdik şimdi boşa mı gidecek..
bi ilgilenirseniz sevinirim..

Harika bir paylaşım arkadaşım. Emeğine sağlık teşekkürler.

Eksik part var

Arkadaşım güzel çalışma.Emeğine sağlık.Ama 70.inci Cd 2inci part yok.onuda ekliyebilirsen sevinirim.

evet arkadaşlar bu güzel paylaşımın sorunlu olan 70. cd yi başka bir kaynaktan (torrent linki ile indirdim ) buldum benim gibi arkadaştan cevap bekleyen herkese sunulur

http://rapidshare.com/files/35328252/DAYLIGHT-70_CD-70.part1.rar
http://rapidshare.com/files/35333498/DAYLIGHT-70_CD-70.part2.rar
http://rapidshare.com/files/35334114/DAYLIGHT-70_CD-70.part3.rar

torrent linkinide veriyorum rapidshare sitesini sevmeyenler için

bc://bt/QUEvREFZTElHSFQtNzBfQ0QvMTI3NTMzMTIwODYvZTk4OGE2YTJmN2M2ZWE5N2QzOTZiYjYyZjYxZWM0MTVjYWU1ZDkxYS9aWg==

iyi paylaşımlar

Teşekkürler Arkadaşım.
Hepsini indirmiştim 70. CD hata vermişti çok iyi oldu.
Emeğine sağlık.

Teşekkür az gelir böyle paylaşıma.!

Teşekkürün üzerinde bir başka teşekkür olsaydı, onu hakederdi bu paylaşım. Emeğine saygı ve hürmet duyuyorum. Ben yeni indirmeye başladım cd 1' biraz izledim. Üç tane oğlum var, tam bana göre bir arşiv. Sağol, varol.

merhabalar ..ben indirdim dosyayı ama acılmadı..winampda denedim olmadı ne yapabilirim?yardımcı olursanız sevınırım

tam da bu tür bişey arıyodum çok saol emeğine sağlık.

bana toplu downloadu bile zor gelirken sen oturup bunların hepsini tek tek upload etmişsin ya helal olsun sana başka bişey demiyorum :)

ya çok teşekkür ederim benim buna çok ihtiyacım vardı

Arkadaşım çok güzel bir paylaşım yapmışsınız.İndirirken harcadığım emeği ikiyle çarpıp,sizin hanenize yazınca yaptığınız işin büyüklüğü ortaya çıkıyor.Çok çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık.Bir ricam olacak,yetmişinci Cd nin ikinci partını göremedim.Link sonradanmı silindi,yoksa koymayımı unuttunuz bilemiyorum.Araştırırsanız memnun olurum.Ayrıca indirecek arkadaşlara tavsiye ederim,linklerin tamamı sorunsuz ve sağlam.Sağlıklı paylaşımlar dilerim.................

torrent link felan yokmu bunun 150 fazla part var bunun saka gibi:d

hala 70.nci Cd nin 2.nci partını arıyorum.son partı tekrar indirdim,içinde vardıda benmi görmedim diye ama yok.sesimi duyanda yok.................

Teşekkürler indirdim hepsini fakat partların hiçbirini açmadım.umarım bi sorun çıkmaz.Çıkarsa düzeltmek amaçlı yeniden yazarın.elinize sağlık

arkadaşlar ben seti indirdim 70.cd de sorun vardı bir arkadaşın sorunlu cdnin yeni linklerini vermişti buyrun

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Arkadaşım Allah razı olsun senden.Hepsini indirdim orda takılıp kalmıştım.Bu kadar büyük bir paylaşımda,küçük bir hata hoş görülebilir.Fakat arkadaşımız bir daha konusuna uğramamış gibi.Neyse emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim.Güzel bir eser,herkeze tavsiye ederim................

Geri