70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

dostum cd 5 part 3 istiyor yardımcı olurmusun

çok güzel ya iyilik yapmak için bu kadar emek vermen.
tebrik ederim ...

DOSTUM SANA BİNLERCE TEŞEKKÜR AYRICAşifre koymadın için yüzbinlerce teşekkür eqinnox

sana ne kadar teşekkür etsem azdır

ÇOK Teşekkürler. ellerine saglık. indirdim butun bolumleri ama 70.cd nin part2 eksik onuda yukleyebilirmisin acaba?
tekrar teşekkürler.

Çok teşekkürler arkadaşlar..

Arkadaşlar askerde olduğum ilgilenemiyorum eksik link varsa lütfen burdan bi arkadaş ilgilensin saygı ve sevgiler...

paylasımın icin cok tesekkurler.... eksik bolulerim vardi.. ha bu arada safak kac dostum ne zaman donecen...kardes sana simdiden hayırlı teskereler...

ilk 60 cdyi cektim rar dosyalarını açtığım zaman sorunla karşılaşıyorum crc hatası veriyo bi bakabilirmisin. Belki winrarım sorunludur diye değiştirdim ama yine olmadı

Teşekkür ederiz ellerine sağlık eğitime kim hizmet ederse ALLAH ondan razı olsun

paylaşım için tşk ler bide kota sorunu olmasa nese yavaş yavaş indirecez artık

bu set için rapide premium üye oldum gerçekten başarılı ellerine sağlık

çıkarma işlemine devam edebilmek için aşağıdaki cilt gerekiyor diye bi ufak pencere çıktı gözat sekmesi filan var

bundan sonra ne yapmam gerekiyo
help help help

çıkarma işlemine devam edebilmek için aşağıdaki cilt gerekiyor diye bi ufak pencere çıktı gözat sekmesi filan var

bundan sonra ne yapmam gerekiyo
help help help

1-) Gözat Sekmesinden rar arşivlerini indirdiğin dizine kadar gideceksin.
2-) O dizine ulaştıktan sonra senden istediği cildi bulup seç, Devam de. Bu kadar....

Kolay Gelsin.

paylaşımın için teşekkür kardeş
fakat birkaç tanesi hata veriyor
bi bakıversen çok makbule geçer olur

28-33-40-48-59-61-64-65-69-70 cd lerinde hata veriyor diğerleri sağlam

Dostum 17 ci cd part 2 linki inerkern sorun veriyor. öncekilerde bir sorun yoktu. İlgilenirsen sevinirim

Geri