Selamun aleyküm.arkadasimiz torrent sitesinden(torrenttu**) çektigi dosyayi kendisinin gibi göstermesi(alinti demesi lazimdi) bana yanlis geldi.anliyorum upload yapmak kisa bir is degil sonucta emek istiyor onada hak veriyorum ama bir seyi gözden kacirmamak gerekiyor oda su ..... lan saka yaptim sömürün ya amma kastim kendimi.birde daha kisa zamanda hepsini bir seferde indirmek isteyenler bi pm atsin malum torrent sitesini söyliyeyim.zaten ramazan dolayigisiyla üyelikte acik.girin siteye suanki download hizi 1.33 MB/s bakin kb/s demiyorum dikkat edin.birde sitede almanca seti(5.15 GB HIZI->3.53MB/s)ve almanca egitim programi(634.57 MB HIZ->413.49 KB/s) VE fransizca egitim seti(tell me more (2.56 GB HIZ->1.10 MB/s) gibi kendini egitmek için firsat arayanlarin cok isine yarayacak cdler de vardir.siteden birsey indirmek için(bitcomet veya utorrent(site bunu öneriyor) gerekli sitedeki linke tiklayip gelen dosyayi(boyutu çok küçüktür) cift tikladiginizda birde okey deyip bilgisayarda yeterli bos alan oldugunda indirme baslar istediginiz yerde durdurabilir(mesala aksama yatarken bir yere giderken) geldiginizde kalan yerden devam edebilirsiniz.aslinda torrent olayini bilenler icin bu açiklamam çok komik gelebilir ama gerekli gördüm.zaten torrent olayina giren biraz arastirma yapmasi lazim.mesala port açma nedir ne ise yarar ratio nedir.birde sitenin kurallarini(s.s.s) okumanizi tavsiye ederim.neyse gene costum koptum kaptirdim sonunda kendime geldim yaziyi burada birakiyorum sizlere kolay gelsin diyorum bu arada bu 70 cdlik setin toplam boyutu11,88 GB haberiniz olsun.birde bu boyutu küçük dosyayi tikladiktan sonra istediklerinizi indirmeyebilirsiniz.yapacaginiz sey oradaki okeyleri kaldirmaktir.ALLAH(C.C)'a emanet olun.