70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

Sayın EqinnoX
Öncelikle eline sağlık, emeğin için teşekkür ediyorum. CD-70.part2.rar eksik. Tamamlanmasını rica ediyorum. Saygılarımla

acamıyorum bunu nasıl acabılırım
lutfen yardımcı olun

cdlerın tamamını ındırıncemı acılıyor bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım ılk 2 cd yı ındırdım acılmıyor cevap beklıyorum

kadeş çok güzel yapmışsın ellerin dert görmesin

arkadaşım çok güzel bi iş yapmışsın yanlız benim internetimde rapid kapalı ve benim bu cdleri indirmem lazım.. kafayı yicem.. yinede güzel bi paylaşım

walla ne diyim süper bi paylaşım çok emek vermişsin saolasın

kardeş şuan 14 cd deyim şuanakadarkiler için 140 defa teşekkür ederim bundan sonrakiler içinde şimdiden 5600 defa teşekkür ederim

CD_8_Part_2'de sorun mu var. Açılmıyor.

CD 8 Part 2'de cilt hatası veriyor. Acaba bu upload sorunu mu yoksa download sorunumu? Korkumdan sıradaki CD'leri indiremiyorum. Boşa inecekse hiç inmese daha iyi. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?:clap

SORUYU GERİ ALDIM. TEKRAR DENEDİM VE DOWNLOAD SORUNU OLDUĞUNU GÖRDÜM. BU ARADA PART'LARA SIĞMAYAN PARÇALARI AYRICA ZİPLEYİP UPLOAD ETMEK ÇOK ZEKİCE. TABİİ ANLAYANA. TEŞEKKÜRLER...

Hocam super paylasim yapmışsın baslıyorum indirmeye insallah olu link falan yoktur kacirdim diye cook uzulucem yoksa.

allah razı olsun kardeşimm..
bu yaptığın paylaşım bır şok insan için çok faydalı oldu emin ol..

Hepsİnİ İndİrdİm... Ellerİn Dert GÖrmesİn Hocam... OĞlum Bayildi Buna...

gerçekten teşekkürler...

teşekkurler arkadasım vallahi çok uğraşmışşın paylasım bu olsa gerek.. sana gönulden teşekkur ediyorum...!

ellerine saglik kardesim ! bu seti bizm okulda hoca gosteriyodu ve CD leri vermiyodu :)
artik burda tekrar tesekkurler İNSALLAH Linkler slinmez !

Masa Ustune Kaydettim Fakat Rar İÇİnden Acarken Birlikte Cd YerleŞtirin Diye Uyari Erior Napmamiz Gerekiyor

Geri