Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş paylaşım çin çok saol, bende böyle birşey arıyordum ama birşey sormak istiyorum. cd 1 in part 1ve 2 yi indirdim. daha sonra altta bulunan 2-3-5-8 cd part3 yazanı indirdim ama hata veriyor rardan çıkarırken , ilgilenirsen sevinirim.
kardes paylasımın icin tesekkür ederim.. fakat baba bunları indirmek bir ömür sürer ya .. sen bana adresini versende ben san boş cd göndersem.. bana bunları cd ye veya dvd ye ceksen? sana ömrümün sonuna kadar dua ederim kardesim benim.. ben noter de calısan bi memurum.. ve bu sete ihtiyacım var bide kota sorunumuz var yardımcı olabilirsen [email protected] a mail at cok sevinirim.. simdiden tesekkurler..
güzel ama bende 34 tanesi vardı başkasından almıştım. onları açıyor bilgisayar ama 35i indirdim açmıyor codec hatası veriyor vermmesi lazım neden veriyor?
emeğine sağlık dostum arkadaşlar bencede hemen indirin çünki bende zaten var ve yine bence ilk okul çocuğu bile bundan öğrenebilir çok kolay ve akıcı bi anlatımı var hatta ingilizce bu kadar kolaymıymış diyenler bile olacak eminim
arkadaşım benim msn yi kaydet bende dvd ye çevirdim sana gönderirim eğer istersen [email protected]