70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

EqinnoX çok teşekkür ederim, süper paylaşım

part 24'ü indirip açmaya çalıştığın zaman

! CRC failed in DAYLIGHT-70_CD-24.wmv. The file is corrupt

hatası geliyor. ilgilenirsen sevinirim...

kardeş paylaşım çin çok saol, bende böyle birşey arıyordum ama birşey sormak istiyorum. cd 1 in part 1ve 2 yi indirdim. daha sonra altta bulunan 2-3-5-8 cd part3 yazanı indirdim ama hata veriyor rardan çıkarırken , ilgilenirsen sevinirim.

evet 3. parca hata verior acaba yonetici arkdaslar ilgileebilirmi bu konuyla? tşkrler.

kardes paylasımın icin tesekkür ederim.. fakat baba bunları indirmek bir ömür sürer ya .. sen bana adresini versende ben san boş cd göndersem.. bana bunları cd ye veya dvd ye ceksen? sana ömrümün sonuna kadar dua ederim kardesim benim.. ben noter de calısan bi memurum.. ve bu sete ihtiyacım var bide kota sorunumuz var yardımcı olabilirsen [email protected] a mail at cok sevinirim.. simdiden tesekkurler..

tesekkurler indirmeye basladim umraim sorun cikmaz.. :)
emeğine sağlık

güzel ama bende 34 tanesi vardı başkasından almıştım. onları açıyor bilgisayar ama 35i indirdim açmıyor codec hatası veriyor vermmesi lazım neden veriyor?

emeğine sağlık dostum arkadaşlar bencede hemen indirin çünki bende zaten var ve yine bence ilk okul çocuğu bile bundan öğrenebilir çok kolay ve akıcı bi anlatımı var hatta ingilizce bu kadar kolaymıymış diyenler bile olacak eminim

arkadaşım benim msn yi kaydet bende dvd ye çevirdim sana gönderirim eğer istersen [email protected]

Arkadaşım sağol ya. Bizim buralarda böyle kaynaklar bulmak neredeyse imkansız. Çok önemli bir iş yapmışsın. Teşekkür az kalır...

süper paylaşım yapmışşın eline sağlık kardesim...

paylaşım için tşk

fakat 1. Cd part3.rar istiyor 1. cd'nin 3.part'ını nasıl indirecem?

su ana dek gordüğüm en güzel upload. ellerin dert görmesin çok faydalı oldun.

Dostum paylaşım için teşekkürler... 70'inci bölümün ikinci partı yok sanırım. Bi bakar mısın?

Valla Ne Dİyİm Elİne EmeĞİne SaĞlik Çok Faydali Bİr İŞ ÇikarmiŞsin Harİkasin ArkadaŞim Çooooooooooooooook SaĞol

70. cd part 2 yok sanırım arkadaş hepsi ini bi o kaldı onuda bi atı ver sana zahmet saol paylaşım için

gerçekten çok teşekkürler sen demesenden de arkadaş bu hizmet teşekkür edilecek bi iş.Sağol.

baba çok sağol tek link yada 2 3 tane olsa tam süper olcak

Geri