70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

Bir arkadaş sadece 8.bölümün 3.partını upload edebilirmi herhangi bir siteye?
Şimdiden teşekkür ederim

Gördügüm Engüzel En Faydalı Paylaşım Çok Teşekkürler;) Bunun İtalyancasını Bulabilirmiyiz Acaba:)

hehehe cok komik bu ya tam filmlik adam ingilizce görenmek istemeyenlerde gülmek icin indirebilir ilk ögretmen cok komik :D cocuklar diyo sonra ögrencileri gösteriyo kamera ögretmenden büyük koca koca adamlar :D:D:D ermantoroglu gibi alatiyo hehehe

Bunun Fransizcasida varmi acaba ya??

evet ya abiler cirqn_qral da fransızcasını istio bnde italyancasını istiyorum nankörlük olmicaksa araştırabilirmisiniz fena makbule geçer=)

**

maalesef daylight serisinin fransızcası ya da ingilizcesi yok ama almancası var :) onu da torrentturku olan arkadaşlar bulabilir :)

Tarİh Bu PaylaŞimi Yazacak

YENİ GÖREN ARKADAŞLAR 1 HAFTADA 50 CD İNDİRDİM VE UYGUN CODECLE TAMAMEN SORUNSUZ ÇALIŞIYOR SAKIN KAÇIRMAYIN DERİM ARKADAŞA Bİ TEŞEKKÜRÜ DAHA BORÇ BİLİRİM SAĞOLSUN :goz:

dostlar iyi set hakkaten ben indirmedim indiren birinden internet üzerinden satın aldım. bunun ayrıca kpds ve toefl için ek setleride var kaçırmayın...

kardeşim tşkler 70 ide indirdim emeğine sağlık

Var ya dostmusunuz düşmanmı anlamadım.. şu programlar yüzünden 2 Cd riter eskittim.. şimdi DVD riter eskitmeye çalışıyorum...

Ama Para da dayanmazki öğretmeniz diye.. alalaala arkadaşlar ben daha yeniyim.. kota problemim var.. maddi olarak biraz rahatlayım.. onu da aşarım.. elimdeki bir çokşeyle aranıza dönecem.. Özellikle Eğitim le alakalı.. Şu an indiremiycem bu dosyayı.. ama linkler taze olursa indiririm.. sağolasın..

Bende sınırsız internet alayım... Premium Rapide geçerim. kesin.. hEpsi maddiyat.. Allah işimizi rastgetirsin.. saygılar..

emeğine sağlık ama ben su rapid shareden sadec 1 dosya indirebiliorum bunla ilgili kim yardım edecek bana :):):):):)):):)

yardım :):) helppppp :):)

arkadaşlar şu rapid share bana öğretecek bi vatan severe ihtiyaç var acilen :) şimdidden ilginiz için teşekürler

çok güzel bir set indireceğim tesekkurler

şimdi indiriyorum mükemmel bir şey bu tam ingilizce öğrenme zamanı....

bitmedi gitti bi turlu yaw kursa falan baslasam ogrenirdim cokan :p

kardeş çok teşekkür ederim süper bişeye benziyo umarım sorun çıkmaz 2 cd indirdim ama açamadım acaba hepsini indirmem mi gerekiyo açmak için bu de bunu sölersen çok sevinirim eline koluna sağlık

ÇOK TEŞEKKÜRLER ancak Cd 70 bölüm 2 eksik kalmış galiba hata veriyor .setin tamam olması için ilgilenirsen sevinirim.....

çok teşekkürler
setin tam olması için sadece Cd 70 Bölüm 2 kaldı. İlgilenebilirsen çok makbule geçecek.

Geri