2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

OynaDıGı Takım ße$ikta$ oLur Ama Fenerßahçe'ye Tüpçünün Kaç Para Ödeyeceini ßiLemessin :goz:

Fenerbahçe rüya takım kuruyor

Türkiye, Mehmet Topuz haberleriyle çalkalanırken, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile Murat Özaydınlı´nın müthiş bir transfer hamlesi için Torino´ya gittiği öğrenildi.

18_257421_Untitled-1.jpg

Sarı-Lacivertliler’in Juventus forması giyen Danimarkalı Poulsen ve Portekizli Tiago için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Fenerbahçeliler’in Sevilla ile oynanan maçlardan hatırlayacağı Poulsen, günümüz futbolunun aranan orta saha oyuncularından. Portekizli Tiago ise daha önce Chelsea ve Lyon’daki performansıyla vitrine çıkmıştı. Öte yandan Fenerbahçe’nin Daum’un listesindeki Seedorf ile de temasta olduğu kaydedildi. Kadrosunu yenilemeyi düşünen Milan, Hollandalı’yı gözden çıkardı.

Fanatik

aziz yıldırım dan bişey olmaz...

Fenerbahçe bence daum'u almakla hata yaptı.Madem daum'u geri getireceksin adamı nie yolladın .Bu fenerin işine akıl ermez daha önemlisi artık türkiyede kazanacağı şampiyonluklar hiçbir şey ifade etmiyor artık avrupada başarı sağlayacağımız bir takım kurmamaız lazım.:vur

Gereksiz msjLar siLindi. . .
Sanki haber kaynağı fb.org gibi yorum yapmayın. . .
Dünyanın en sacma gazetesi fanatik.
Kendi capında sacmaLamıs. .

YazıkLarı adamLarda adam oLsa. . .
PouLsen her 3 macın 1 inde cezaLı oLur. . .
Seedorf Bitmiş okeye dönüyor. . .

Bir tek tiago iş yapar geLirse ki dogru oLdugunu sanmıyorum. . .

İnsan bari biraz abartır rüya takımı dediklerine bak...
Seedorf =Yaş:33
Poulsen=Kırmızı Kart Yeme Uzmanı
Tiago=Kaç senedir yedek yaramaz...

Rüya takım diyorsa bu gazete bari Ronaldinho Kaka Eto'o diyin yhaws

işte böyle hersene böyle başlıyorlar..sezon bittiğinde gümmmm....

Fenerbahçe'nin transfer rotası (NTVSPOR)

ALIN TOPUZ SİZİN OLSUN.... :D

Fenerbahçe'nin transfer rotası
Teknik direktör sorununu Christoph Daum - Aykut Kocaman ikilisi ile çözen Fenerbahçe'nin transfer rotası da belli oldu. Sarı lacivertliler Milan'dan Seedorf, Juventus'tan Poulsen ve Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'i kadroya katmak için çalısmalara başladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, çok önemli üç yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Kariyerinde Milan ile 2, Ajax ve Real Madrid'le birer kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran 33 yaşındaki Clerence Seedorf'u alabilmek için büyük çaba gösteren sarı lacivertlilerin, İtalyan Kulübü Milan ile pazarlıklara başladığı öne sürüldü.

Seedorf, 2007 yılında Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi orta saha oyuncusu ödülünün de sahibi olmuştu.

Fenerbahçe'nin İtalya'da top koşturan bir diğer orta saha oyuncusu adayı ise Christian Poulsen. Sezon başında Sevilla'dan, Juventus'a transfer olan Danimarkalı ön liberonun maliyetinin 8 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

2005 ve 2006 yıllarında ülkesinde yılın futbolcusu seçilen Poulsen 29 yaşında. Danimarkalı yıldız 52 kez de ülkesinin milli takımında görev yaptı.

Sarı lacivertli yönetimin en büyük hayali ise Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'in transferini sonuçlandırmak.

Christoph Daum'un ısrarla istediği Arjantinli forvet, 2006 yılında transfer olduğu Atletico Madrid'in kaptanlığını yapıyor. Arjantin Milli Takımı’nın değişmez ismi olan 28 yaşındaki Rodriguez, Espanyol ve Atletico Madrid formaları altında 7 yıl içinde La Liga'da toplam 56 gole imza attı.

:bow FENERBAHÇE

KAYNAK:
http://www.ntvmsnbc.com/id/24973632/

KonuLar birLeştiriLdi. . .

benim konumu üste getirseydin daha güzel olurdu helldevill ben ntvspordan aldım kaynak sağlam

Gereksiz msjLar siLindi. . .
Sanki haber kaynağı fb.org gibi yorum yapmayın. . .
Dünyanın en sacma gazetesi fanatik.
Kendi capında sacmaLamıs. .

YazıkLarı adamLarda adam oLsa. . .
PouLsen her 3 macın 1 inde cezaLı oLur. . .
Seedorf Bitmiş okeye dönüyor. . .

Bir tek tiago iş yapar geLirse ki dogru oLdugunu sanmıyorum. . .

Katılıorm...

Fenerbahçe Ankaraspor`un Oyuncusuna Talip

Özer Hurmacı imzaya yakın

ozer_hurmaci_334.jpg

Fenerbahçe Ankarasporlu Özer Hurmacı ile imza aşamasına geldi.

Sarı lacivertliler, Başkent ekibinin başarılı futbolcusunu bitirdi. Teknik direktör Christoph Daum ile Sportif Direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman’ın ismini resmi olarak henüz açıklamayan yönetim, listedeki yerli oyuncuları birer birer renklerine bağlamak istiyor. Başkan Vekili Nihat Özdemir’in Ankarasporlu yöneticilerle Özer Hurmacı konusunda prensip anlaşmasına vardığı ve genç futbolcunun da tercihini Fenerbahçe’den yana kullanacağı bildirildi.
Geride kalan sezonda Ankaraspor’u çalıştıran Aykut Kocaman’ın da bu transferde önemli etken olduğu vurgulandı. Sarı lacivertli yönetim Özer Hurmacı’nın yanı sıra Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ve İsmail Köybaşı için de kolları sıvadı.

Hürriyet

İnşallah alırız arkadaşımın demesine göre cok iyi orta sahaymış yararlı olur düşüncesindeyim...

Bu arada link verirsen haberi bizde okumak isteriz :D

Seedorftaki teknik babamda olsa onuda fenere getirirdim babam 50 yaşında :)

Ada'nın iddiası: Tuncay dönüyor

İki sezon önce futbol yaşamına İngiltere´de devam etme kararı alan Tuncay Şanlı´yla ilgili Ada basınından önemli iddialar ortaya atıldı.

18_257633_08FAN11TUNCAY.jpg

Premier Lig’de küme düşen ve önümüzdeki sezon Championship’de mücadele edecek olan Middelsbrough’da forma giyen milli futbolcunun takımdan ayrılacağı belirtildi. Ada’nın yüksek tirajlı gazetelerinden News of the World’ün haberine göre, Boro Kulübü’nün ikinci ligde oynamak istemediğini belirten Tuncay’ı eski takımı Fenerbahçe’ye satacağı belirtildi. Bu arada Liverpool’un da, Tuncay Şanlı’yı transfer etmek için görüşmeler yaptığı kaydedildi.

Fanatik

İnşallah gelir...
Kaynak Fanatik ama News of the World e göre geri geliyormuş :D

Not : O gazetede adanın Fanatiki olmasın :D :hhmanD

Geri