2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

kimler geldi kimler geçti diyebiliriz bu habere :D

fanatikte olsa gündemde o kadar futbolcu varki insanın inanası gelmio en güzel haber imzayı atıncadır ...bunu anladık artık

Türkiye Gazetesinin dedikLernin %80'i çıkıyor gürcan,
Ben hooijdonk,AneLka deivid vs çoğu transfer haberini iLk Türkiye Gazetesinde gördüm,
PouLsen geLirse şaşırma bak,
%80 Fenerbahçe'de poulsen,Ki mantıksızca birşey yok bundaiEto dense sana tamam derim ama yani pouLsen =)

Poulsen için resmi teklif!
Fenerbahçe Yönetimi, transfer gündemindeki 1 numaralı isim olan Danimarkalı Christian Poulsen için Juventus Kulübü’ne resmi teklifini sundu.

29 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir takip eden teknik direktör Christoph Daum’un isteği üzerine harekete geçen sarı lacivertliler, birçok kulübün listesinde bulunan oyuncu için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Orta alanda ön libero pozisyonunda oynayabilen Poulsen’in fiyatını soran sarı lacivertliler, pazarlıklarını sürdürüyor.

Yıldız futbolcunun da Türkiye’ye oynamaya sıcak baktığı ve Fenerbahçe’nin önerdiği parayı kabul ettiği bildirildi. Kulüpler arasındaki görüşmelerin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Danimarka’nın Kopenhag takımında yıldızı parlayan Poulsen, Schalke 04 (2002-2006) ve Sevilla (2006-2008) kulüplerinde oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon Juventus’a transfer olmuştu.

09.06.2009
Kaynak : Hürriyet​

Vucinic'e 15 milyon Euro!!!

35j9qn9.jpg

Süper bir kadro oluşturmak için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe yönetimi, şimdi de Güiza'nın yanına süper bir forvet alıyor.

Süper bir kadro oluşturmak için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe yönetimi, şimdi de Güiza'nın yanına süper bir forvet alıyor. Mirko Vuciniç için Roma ile masaya oturan Sarı-Lacivetli kulüp 15 milyon euroyu gözden çıkardı

Teknik direktör sorununu Daum'la çözdükten sonra yurt içi ve yurt dışında transfer taarruzuna başlayan Fenerbahçe yönetimi, İtalya'dan 2 yıldız getirmeyi planlıyor. Daha önce Juventuslu Poulsen'le prensip anlaşmasına vararak orta alandaki sorunu çözümleyen Sarı-Lacivertli yöneticiler, şimdi de Roma ve Karadağ Milli Takımı'nın vazgeçilmez oyuncusu Mirko Vuciniç'i almak için girişimlere başladı. Teknik direktör Daum da, 25 yaşında ve 1.86 boyundaki yıldız futbolcunun Güiza ile birlikte iyi bir ikili oluşturacağını belirterek transfere 'Onay' verdi.

SUAZO-TREZEGUET YEDEK
Roma Kulübü, geçen sezon rakip ağları 11 kez havalandıran Mirko Vuciniç'i içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle satmak istiyor. Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Fenerbahçe'nin Vuciniç için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Karadağlı futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde Sarı-Lacivertli yöneticilerin İnter'in Honduraslı yıldızı Suazo ve Juventus'ta gözden düşen Trezeguet ile temasa geçececeği de öğrenildi.

35j9qn9.jpg

KaynaK : http://www.fenerbahce.com/haber/34041/vucinice-15-milyon-euro.php

hiç o kadar para vuçiniçe değer mi? diğer adaylar suazo ve trezeguet yaşlı

15 MiLyon Euro Verecekse Fenerbahçe Ki Bu Oyuncu Sanmıyorum Roma'dan 25 Yaşında GeLsinde, 15 MiLyon Euro'ya ALınacak Daha KaLiteLi İsimLer DoLu Piyasada...

En Basiti Bu Adamı ALıncaya Kadar Sampdoria'dan Pazzini'yi AL, Gerçi Onunda GeLeceğini Sanmıyorum Ama En Azından O Da 24 Yaşında Ve En Azından Roma'dan Bir Oyuncunun GeLmesiyLe, Sampdoria'dan Bir Oyuncunun GeLmesi Arasında Fark Var, Yani Sampdoria'dan Daha KoLay GeLir...

Ama Bu AdamLarı İtaLya'dan 24-25 YaşLarında Getirmek KoLay İş DeğiLdir...

Bunu BaşarabiLirse Fenerbahçe (Ki Sanmıyorum) Büyük İş Yapar...

BekLeyip Göreceğiz...

23814_news.jpg

Poulsen de Fener'e gelmiyor
Fenerbahçe'nin istediği Clarence Seedorf'un ardından sarı-lacivertlilerin ilgilendiği bir diğer isim olan Christian Poulsen'den de olumsuz yanıt geldi.

Goal.com

Tuttosport’ta yer alan habere göre Fenerbahçe’nin Poulsen için yaptığı 7 milyon avroluk teklifi siyah beyazlılar kabul etti. Ancak eski Sevillalı futbolcu Torino’dan ayrılmak istemiyor. Poulsen’in menajeri Joern Bonnesen yaptığı açıklamada, “Poulsen bana Torino’da kalmak istediğini söyledi” dedi.

Juventus ile 3 yıllık kontratı bulunan Danimarkalı futbolcu yeni teknik direktör Ciro Ferrara’nın planlarında yer almıyor. Ancak Juventus’un sportif direktörü Alessio Secco oyuncuyu Fenerbahçe’ye gitmesi için ikna edemedi.

Bu arada Marsilya’nın da Juventus’un Portekizli futbolcusu Tiago için teklif götürdüğü iddia edildi. Ayrıca İtalyan devinin yöneticilerinin Cuma günü Trezeguet’in menajeri ile bir görüşme tapacakları ve Fransız golcünün geleceği hakkında karar alacakları söyleniyor.

bende ınanmamıstım zaten :D imza atmadan bı habere ınanmıcaksın :D pıyasada cok ısım var cunkı

Mehmet Aurelio Fenerbahçe'ye dönüyor

Fenerbahçe, eski oyuncusu Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe ile olan opsiyonu nedeniyle Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 5 milyon dolar ile cezalandırdığı milli oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

Aurelio'nun Betis'in de küme düşmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye dönmek istediği ve verilen para cezasından da kurtulma hedefinde olduğu belirtildi.

SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİLSE SÖZLEŞME İMZALANACAK

Sakatlığı bulunan ve 1 aydan önce çalışmalara başlayamayacak olan Aurelio için yönetimin tek bir endişesi var o da sakatlığın boyutu... Kontrolden geçirilecek olan Brezilya asıllı Türk oyuncuda önemli bir sakatlığa rastlanmazsa sözleşme yapılacak.

AURELİO İSTANBUL'DA

Bu arada Real Betisli bir yöneticinin de Aurelio'nun transferini görüşmek üzere İstanbul'a geldiği ve yöneticilerle masaya oturduğu ifade edildi.

SERCAN VE ÖZER İÇİN DE GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Öte yandan Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit şu an Kulüp binasında... Volkan'ın sözleşmesinin yenilenmesi için ayrıntılar konuşurken, gün içerisinde Sercan Yıldırım ve Özer Hurmacı'nın menajerleri ile de görüşmeler yapılacak.

Kaynak

Bencede gelmesin ben de hiç istemiyorum Fenerbahce yi bırakanı istemem ama Tuncayı isterim :D

Özer-Sercan F.Bahçe'de!

mws086.jpg

Fenerbahçemiz uzun süredir peşinden koştuğu Özer Hurmacı'da mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçemiz uzun süredir peşinden koştuğu Özer Hurmacı'da mutlu sona ulaştı.

Genç yıldız, 20 numaralı formayı giyecek.

Transferde hızlı giden Fenerbahçe, Gaziantepli Bekir ve Sivaslı Bilica'dan sonra Ankarasporlu Özer'in de işini bitirdi. Uzunca bir süredir bu futbolcu için Başkent ekibi ile pazarlık halinde olan sarı-lacivertli yönetim, Ankarasporla prensipte anlaştı. Daha önce Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Özer'in Bilica ve Bekir ile birlikte imza atması bekleniyor. Yıldız futbolcu, "Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyacağım. Her iki kulüp için de hayırlı olmasını dilerim" yorumunu yaptı. Özer'in Kayserispor'a gönderilen Gökhan Emreciksin'in 20 numaralı formasını giyeceği bildirildi.

SERCAN DA İMZAYA YAKIN

Öte yandan Sercan Yıldırım konusunda da sıcak gelişmeler var. Bursa'da İbrahim Yazıcı'nın başkanlığa yeniden seçilmesinden sonra Kanarya'nın Sercan'ı da imzaya getireceği öğrenildi.

comc4.jpg

Resmi AçıkLama Yok, Kaynak Yok Konu Sabitteki, Tek BaşLığa...

Geri