2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

umarım gelir de yalnız benim bişi çekti HellFire beşiktaşlı arkadaş olduğu halde neden hep bizim bölümde :D

beşiktaşlı yada başka bir takımlı olması onemli değil gelip burada adam akıllı konu actıktan ve yorum yaptıktan sonra anlamıcak bişey yok git sende baska bolumlere istedigin acıklamaları yada konuları ac ama ortalıgı germeden..

tuncayın gelecegini sanmıyorum ama gelsede fena olmaz solda oynatacak dogru duzgun adam yok...

Rijkard gibi bir teknik adamla çalışmak aklını çelerse Galatasaray daha cazip.

Fener kral sever !

Fenerbahçe'nin, Avrupa gol kralı olan Diego Forlan'ı istediği iddia edildi.

275096.jpg

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe, 32 golle Altın Ayakkabı kazanan Forlan’ı istiyor

Sarı-Lacivertliler La Liga’nın geçen yılki kralı Güiza’nın yanına bu sezonki kral Diego Forlan’ı alabilmek için kesenin ağzını açtı. Atletico Madrid’in 18 milyon euro istediği Uruguaylı futbolcu için pazarlıklar başladı. Yıldız oyuncunun şartı da dört yıllık sözleşme.

Fenerbahçe Cumhuriyeti değil, Fenerbahçe Krallığı!.. Sanırız bu benzetme çok da haksız sayılmaz. İki sezon önce Semih Şentürk’ün, geçen sezon Alex’in gol kralı olmasından sonra Sarı-Lacivertli yönetim, 60 milyon liralık maliyetle Real Mallorca’da İspanya Gol Kralı olan Daniel Güiza’yı transfer edip, 3. Kral’ı Türkiye’ye getirmişti. Ancak yönetime bu yetmedi ve dördüncü kralın peşine düştü.

FORLAN’DA YEŞİL IŞIK GÖRÜNDÜ

Güiza’nın yanına Semih’e alternatif olarak iyi bir golcü almak isteyen Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid’te attığı 32 golle bu sezon hem krallığı; hem de Avrupa’da Altın Ayakkabı ödülünü kazanan Diego Forlan’a göz dikti. Uruguaylı oyuncunun menajerlik şirketi olan KBM’den Dusan Bukovac ve Gustavo Mascardi ile görüşen yöneticiler, tünelin ucundaki ışığı gördü.

kaynak

ForLan Mıııııııııııııııııııııııı :hhmanD

Şimdi ßişey Dıcem Rtuk Sıteyı Kapatır..Neyse HayırLı oLsun.. :hhmanD

King of the Fenerbahçe:D

Bizim dünyada alamıyacağımız Futbolcu yok.Bunu daha önce bi çok kez ispatladık.Ama akıllanmamış millet:D

Bizde hep GoL krallarını alıyoz Bi işe yaramıo Bakınız:Guiza

Yav ForLan'dan bahsediyoruz,Diego oLandan.35'İNİ Geçmiş CarLos'tan değiL.. ;)
ForLan Türkiye'nin hiçbir kuLübüne geLmez ;)
Ama hayaL kurmak güzeLdir.

umarım gelir de yalnız benim bişi çekti HellFire beşiktaşlı arkadaş olduğu halde neden hep bizim bölümde :D
Hangi bölümde olusağıma sana sormicam heralde.
Hackhellda herkes her takımın bölümüne konu açar.mesaj atar.

HackHeLL GirLs böLümünde ki Sohbet dedikodu ya giren bayağı erkek arkadaşımız var ona bakarsan :goz:

Tuncay geLmesin Kendi için söyLüyorum Premier Ligde başka bi takım buLsun...

bence gelmesi normal neden dıyorsanız fenerden tanındı bence dönsün takımın ona cok ıhtıyacı var

GeLirse hosgeLir. . .
GeLmesse canı sağoLsun yoLu acık oLsun. . .

1 sene öncesine kadar sizin oLan adama şimdi uçuk bir bonservis verip tekrarmı transfer ediceksiniz ?
iLginç.

Fenerbahçe Polsen'e imza attırıyor

Fenerbahçe yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz transferini noktalamak üzere Kayserispor ile masaya oturdu.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler bugün Fenerbahçe Kulübünde Başkan Aziz Yıldırım ile biraraya geldi.

Mehmet Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğine ilişkin protokolün hazırlandığı ve ardından da bu transferle ilgili tüm bilgi ve belgelerin Futbol Federasyonuna sunulacağı bildirildi. Ligtv.com.tr'nin haberine göre, Kayserispor'un Futbol Federasyonuna başvurmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir basın toplantısı düzenleyerek Mehmet Topuz'u resmen transfer ettiklerini kamuoyuna duyuracağı ve bu futbolcuyu imza için İstanbul'a çağıracağı ileri sürüldü.

Sarı - lacivertlilerde Mehmet Topuz transferinde bu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe Yönetimi'nin Juventus'un Danimarkalı oyuncusu Poulsen'in transferini de bitirmek üzere olduğu öğrenildi. 1.82 boyundaki orta saha oyuncusunun 7-8 milyon civarı bir bonservis bedeli ile imza atmak üzere olduğu gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Yönetimi'nin ayrıca Gaziantepsporlu Bekir ve Sivassporlu Bilica transferlerini resmen noktaladığı hatta Bilica için gerekli ödemeleri dahi yaptığı ortaya çıktı.

Ankarasporlu Özer Hurmacı transferinde de sona çok yaklaştığı bildirilen sarı-lacivertlilerin sadece takasta kullanılacak oyuncular üzerinde pazarlıklarda bulundukları ileri sürüldü.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın dün kaleci Volkan ile bir görüşme yaptığı belirlendi. Görüşmede Volkan'ın, "Başkanım. Beni isteyen kulüpler var ama ben Fenerbahçeliyim, İlk tercihim her zaman kulübümdür. Ancak, Daum'un beni istemediği şeklinde haberler okuyorum. Bu beni rahatsız ediyor" dediği öğrenildi.

Volkan'ın bu sözleri üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın ise, "Ben Daum'la görüştüm. Seni istiyor. Üstelik seni ilk kaleci olarak düşünüyor. Böyle şeylere inanma ve bizden haber bekle" dediği ifade edildi.

Başkan Aziz Yıldırım ile kaleci Volkan Demirel'in menejerinin yarın Sarı - lacivertli kulüpte biraraya geleceği ileri sürüldü.

ZAMAN-SPOR​

€rd@ls10;4367873' Alıntı:

Fenerbahçe'nin, Avrupa gol kralı olan Diego Forlan'ı istediği iddia edildi.

275096.jpg

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe, 32 golle Altın Ayakkabı kazanan Forlan’ı istiyor

[/URL]

Haberin Bu Kadarını Okumak BiLe YeterLi :goz: Yorumsuz Konuyu Transfer BaşLığına Atıyorum =)

...::: PouLsen'de Sona Doğru ! :::...

410388_2.gif

İtalya harekatını sürdüren F.Bahçe, Juventus’un Danimarkalısı Christian Poulsen’in işini bitirmek üzere. Sarı-lacivertlilerin, 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile her şartta anlaştığı öğrenildi. Viking’in yeni sezonda F.Bahçe forması giymesinin önünde tek engel olarak Juventus’un yüksek bonservis talebi kaldı. İtalyanlar 2012’ye kadar sözleşmesi bulanan oyuncu için 10 milyon euro talep ediyor.

Kaynak:.

Geri