2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Artık $ikayet İhßar Hattına Fanatik Ve FotoMaç HaßerLerinin YasakLanması için DiLekce VerCem. . .

Başkan Ve BüLent Uygun BiLica'nın Gittiğini Resmen AçıkLamışLardı...

Ama BiLica Bir Yere Gitmiyorum Sivas'tayım SözLeşmem Devam Ediyor, Sivas'ta MutLuyum Diyordu...

Dün NTVSPOR'Da Maç TopLantısı Programında Duydum Bende BöyLe Bir OLayın OLduğunu Yani Orada Da BiLica Transferi DonduruLdu Diye SöyLendi...

Hatta Sergen, Hakan ÜnsaL FiLam TartıştıLar Bu Konuda...

Orada Da SöyLenen KeLime Şuydu Ama...

BiLica Gitti Evet Ama Hangi KLübe Gittiği Tam KesinLik Kazanmadı, Herkes Fenerbahçe OLarak BiLiyor Ama Son Dk.da Da Bir Sürpriz OLabiLir Deniyordu...

BakaLım BekLeyip Görecez...

Ama Şunu Da Unutmamak Lazım...

Fenerbahçe'nin Bu OyuncuyLa Resmen AnLaştığı Konusunda Net Bir AçıkLama Yok Gibi...

Prensipte Bir AnLaşma Var BeLki Ama Fener'in De Bu OyuncuyLa Madem AnLaştın Neden Resmi İmzayı Atmadığı Da KafaLarda Soru İşareti...

Neyse Herkes İçin HayırLısı BekLeyip Görmek Lazım...

Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Mehmet Topuz F.Bahçe'de
Transfer dönemlerinin en çok konuşulan ismi Kayserisporlu Mehmet Topuz, Fenerbahçe yolunda

Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un haberine göre, Mehmet Topuz İstanbul'a geldi ve bizzat Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşecek.

Taraflar arasında ufak pürüzlerin kaldığı ve akşam saatlerinde anlaşılabileceği de gelen bilgiler arasında.

http://haber.gazetevatan.com/Mehmet_Topuz_FBahcede_/241486/5/Spor

başlığa bak konudaki ayrıntıya bak senden iyi gazete traj arttırmacısı olur:)

G.Saray istedi F.Bahçe kapıyor!

2vug0oh.jpg

Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e yeniden yükselen Manisaspor'un oyuncularını üç büyükler alabilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Galatasaray'ın anlaştığı basına yansıyan milli kaleci Ufuk Ceylan'ın transferi için Fenerbahçe'nin devreye girdiği, Başkan Aziz Yıldırım'ın bu transferin bitirilmesi için büyük çaba sarfettiği ve bu transferde büyük ilerleme sağladığı öğrenildi.

Ufuk için bu gelişmeler yaşanırken, Ege ekibinin bir diğer başarılı oyuncusu Güven Varol için de büyük çekişme yaşanacağa benziyor. Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla gündeme gelen genç oyuncu, yeniden büyük takımların gözdesi haline geldi. Denizlispor formasıyla ayağı kırıldıktan sonra kariyeri sekteye uğrayan yetenekli oyuncu, Manisaspor formasıyla adeta yeniden doğdu. Güven için de Fenerbahçe'nin girişimlerini sürdürdüğü, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da Güven'i, Fenerbahçe'ye kaptırmamak için büyük çaba sarfettiği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu genç oyuncuların transferiyle başarılı bir kuşak yakalamak istediği ve bu nedenle bu transferlere ayrıca önem verdiği konuşuluyor.​
Kaynak : Sporx​

inşallah ellerinde patlar..

tamam transferdir cekişme olur ama genc yastaki futbolculara döküyolar biton para sonra bitarafları kalkıyo hiçte hoş olmayan seler yapıyolar sahada bizim ülkede su tkımların patronları biraz parayı ve cekişlmeyi azaltsa iyi olucak böyle oyunculara...

"Kayseri maceram bitti"
FLAŞ! Son yılların en çok konuşulan ismi olan Kayserispor'un yıldız oyuncusu Mehmet Topuz hakkında ilginç gelişmeler yaşanıyor. İstanbul'a gitti denilen, ancak Yozgat'ta ailesi ile hasret giderdiği ortaya çıkan Topuz, hakkındaki iddialara da yanıt verdi.

Sporx, Mehmet Topuz'a ulaşarak hakkında gelişen olayları sordu. Yıldız oyuncu, çok şaşkın olduğunu ve kulübünün kendisine "Talibin varsa git getir anlaşalım" demesinin çok ağrına gittiğini söyledi. Artık Kayseri'de durmasının çok güç olduğunu söyleyen Topuz şöyle konuştu:

"Kalmak istiyordum ancak yaşanan bazı olaylar beni üzdü. Artık bu saatten sonra kalmamın bir manası yok. Kendime kulüp arıyorum. Talibim olursa önce kulübümle anlaşacak sonra benimle. Artık Kayseri'deki maceram bitmiştir. İstanbul'da filan değilim. Yozgat'ta ailemle birlikteyim. 26 Haziran'a kadar izinliyiz. Günümü tatil yaparak geçirmek istiyorum." diye konuştu.

Faruk Aydemir / Sporx​

ne haber açılsa hep yorumlar aynı "yalan haber" ama bu yorumları yazan hep haber konusundaki takımdan farklı takımları tutan kişiler :D

şu adam bi kayseriden çıksın da kurban keselim

Eğer FENERBAHÇE alırsa en iyi transferini yapar...

YanLış seçim Oldu.Verim ALınabiLecek Bir FutboLcu değiL.Kendine Oynayan Egosu Yüksek Bir Tarzı Var.İkinci Bir Ceyhun Vakası Fenerbahçe için.İnşaaLah VerimLi OLur.HayırLı Olsun.

inş. bu sene gibi vasat bi takım olmayız seneye

fener ileri üçlüyü tamamladı sezan kapandığı hafta helal olsun... TEVEZ- ETOO-TOPUZ

:D
:D

Geri