1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

bu benım ınternette gordugum en mukkemmel bır sey helal olsun sana hepsını teker teker okudum dıyecek bır sey bulamıyorum :(

krdeş araştırmıştın çok teşekkürler hepsine baktımhalime şükretmem gerektiği geldi aklımacok saol

savaşta ben haklıydım sen haksızssın diye bi şey yok kesinlikle her iki tarafta haksız bu her savaş için geçerli ... zengin silah tüccarları ceplerini doldururken olan halka oluyo .unutmayın bi yerlerde bi savaş oluyosa mutlaka her iki taraftan da birileri ceplerini dolduruyorlardır ...

Gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyo.

Kardeş resimler için saol ama cok kotu olaylar ınsan bunu ızlerken onları yapan bulup ....

en kötüsüde kafasına poşet geçirilmiş adam ve çocuğu bence o.çocukları

hayatta "bende insanım" demeden önce kendi kendimize tekrar sormalıyız bende insanmıyım die ..
yorum yapabilinecek kelime sayısı çok az durum içler acısı .. ):

neredeyse bütün resimler şiddetin sonuçlarını içeriyor. Acaba şiddet içerikli fotoğraflar ne ödülü alıyor? En utanç verici kareler diye mi..

inanılmaz bişe bunlar bi hoş oldum eline sağlık

tüylerim tiken tiken oldu valla.yazılar falan çok iyi olmuş.

geçmiş o kadar acılarla dolu hele pkk lıların küçük çocugu kurşunlamalarını dün gibi hatırlıyorum .............. yorumsuz şeyler bunlar insan bunlar karşısında konuşamıyor

muhteşem bi arşiv dostum! tek tek baktım hepsine! eline sağlık! emeğine tşkler! ;)

Aga bunlar ne yaaa....Valla içim gitti...Hepsine de yardım etmek isterdim valla....:(:(

Yoruma ne hacet tüylerim diken diken oldu Allah ülkemizi ve tüm dünyayı zalimin zulmünden korusun

Geri