1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

aslında bız yasmıyoruz hayatın zorluklarını onlar yasıyo resımler herseyı anlatıyo

Duyarlılığın için ve emeğin için teşerkürler dostum hüzülü karelerdi ülkemizde ve dünyada barışın bozulmaması dileklerimle.

kardes gercekten emegine saglik hepside mükemmel resimlerdi içim ciz etti:S

:( çok kötü şeyler olmuş be valla beni etkiledi bazı resimler :(

CaKıR_X' Alıntı:
hepsi bu dünyada yaşanan olaylar. Allah hepimizi korusun :(
Dünyanın güzellikleri kadar çirkinlikleri de var. Biz gözümüzü kapatsakta bazen umulmadık biryerlerden karşımıza çıkabiliyor böylesine...
İç acıtan karelerdi gerçekten!:(

hepsini bende tek tek harbiden okudum bunlar olurken bzimkiler ne yapıyorlarmış acaba dikkat ettiyseniz genellikle müslümanlar yarın allah bizim başımıza vermesin inşallah neyse bu yüzden herşeye rağmen birlik olmalıyız fazla lagaluga ettim kusra bakmayın

her resimin etkisi vardı ama son resim beni bitirdi....

Kardes gercekten harika seni defalarca tebrik etmek istiyorum.

Paylaşım için saol!

kendimi cok kotu hissettim bir an cok ama cok kotu

bişiler yazmak isterdim ama üzgünüm takatim kalkmadı :(

dünya hali ellerıne sağlık

eLine sağLık ÇakırX ßu payLa$ımın aynısını ßa$ka ßi forum sitesinde ßende vermi$tim..aynı tepkiLeri aLmı$tım eLine koLuna sağLık..

Sen mükemmel bir işe imza atmışsın arkadaşım. Tüğlerim diken diken oldu. Dünyada böyle şeyler an be an olmaya devam ederken biz genç diye geçinen ruhu yaşlılar nelerin peşinde koşuyoruz! enteresan varlıklarız vesselam!

çok kötü oldum yaaa, hele o ocukla misyoner resminde çocuğun elini görünce neredeyse ağlıyodum...

üfff yazık yaa...........

Geri