1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

gerçekten harika bir çalışma, ellerin dert görmesin abi, bizim hanım ağladı bile.... yorum yok, özellikle anne ve çocuklar sahnesi, çocuk bekleyen bir kadın için çok ağır, çok çok tşk ederim, bazen derinden üzüntü duymakta gerekiyormuş, sğl dost.

kareler sadece gerçegi yansıtır.. yaşananları acıları degil..
gerçek bu işte insanoğlundan insan olmaktan utanç duymamak elde değil bu fotoğraflara bakınca... gelecek nesil.............EY Türk evladı.. Ders al ders all..
bu yaşananlardan.. Ülkene insanına sahip çık...!

" Ya çemberin içinde ol yada dışında"

bu fotograflar karşısında bizim çok şanslı oldugumuzu bir kez daha anladım bu resimler için çok teşekkürler halimize binlerce kez şükür etmeliyiz

Çok kötü bir durum.Ama yapacak birşey yok.Sonuçta iyide kötüde Allah'tan.Allah'ı sorgulamak biizm haddimize düşmez...

muhteşem resimler
çok etkileyici ve hüzün dolu
emeğine sağlık...

içim burkuldu resimlere bakarken.biz olur olmaz herşeye isyan ederken yaşanan gerçek acıları görmezden geliyoruz.

kanımızdan mıdır ne en çok depremde çocuklarının ölüsünü gören kadına kötü oldum tüylerim ürperdi desem yeridir.düşünsenize 5 çocuğunuz ve hepsinin cesetler hayali bile ürkütüyo.

seni candan kutluyorum. Tüylerim diken olarak hepsine baktim ve okudum.
paylasimina saol

:( Arkadaşım forumda böyle ciddi hemde çok ciddi bir konu için öncelikle çok teşekkür ederim.Fotolar hepsi birer tarihi belge niteliğinde.Ellerine sağlık.Alınacak çok ders var.Umarım bir çok forum arkadaşımız bakar ama görür

aslında bunları hayatı bir eğlence olarak gören aşagılık kesimin okuması lazım

CaKır_X sitede gördüğüm en anlamlı beni en çok etkileyen resimler..Eline sağlık

hayat zaten acı gerçekler daha da acı .....

bende hepsini tek tek okudum bazı fotoların dünya üzerinde yaşandığını biliyodum ama bazılarından hiç haberim yoktu...
görme fırsatı için çok sağol...

ya süper bi paylaşım eline sağlık yaa

ßu resimLerden ßir kaçının oLdugu fotoLarı ßende vermi$tim seninki Çok detayLı ve güzeL olmu$ Çakır.. eLLerine sağLık.. ßir yandan sanat ßir yandan acı ..

Resimler için teşekkürler ederim...

Ve halimize şükredelim arkadaşlar.......İsyan etme hakkımız yok.........

Geri