1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

Gerçekten harika resimler.Paylaşımın için saol.Bu insanlar bence bunları hak etmiyor.

rabbim bunlar ne insan gözyaşlarına hakim olamıyor

allaha şükür gercekten rahat yaşıyoruz

insan kaybetmeden acıyı görmeden neye sahip oldugunu anlamıyor

Resimlere bakarken çok üzüldüm :(

İnsanlara işgence yapan kişiliksizler bir gün cezalarını bulurlar ...

tesekkurler kardeş ellerın dert gormesın ıcımız bır kez daha cızzzz ettı valla. sınırlerım alt ust oldu bazı fotolara.

hatırladığım kadarıyla son elli yılın ödül alan fotograflarıydı galiba
her kezle paylaştığın içi teşekkürler

iki ayaklı yürüyen bir canlı değil sevgi ve yüreği insanlıkla dolu insan gibi insan olmak lazım

tsekür kardes
ellerin e sağlık

sukretmeyi bilmeyen daha fazlasını isteyen bizler icin tam bir ders.. eline saglık arkadasım..

Yilana Kötüderiz Böçekten Korkariz Fareden Tiksiniriz Vb.bircok şey Fakat Yanidaki Karşindaki 2 Elli Ayakli Konuşan Gülen O Yartiğin Bukadar Iğrenç Ve Zavali Olabileceğini Düşüne Bilmek
; Iğrendiğimiz Vaya Koktuğumuz Yaratiklarin Faydali Olduğunu Bilmek Bir Yaradiliş Sebebi Gerçeğini Anlamak .(o Kadar Zavali Ve Okadar Korkunç 'uz) Anlatamadim Ama Ayni Fikirleri Paylaştiğimizi Biliyorum Onu Ve Resimlar Için Teşekkür.

Teşşekkürler .. Ellerin dert görmesin.. Bu ftorgrafları zipleyin koyma şansın var mı acaba ??

sağolasın yaa duygu dolu anlar yaşadım :'( gerçekten sağol paylaşım için

insan hayati bu kadar mi degersiz..bize unutulmaya yuz tutan gercekleri hatirlattin saol kardesss ..!

gercekten biz rahat rahat sicak evimizde otururken dünyada heran yeni yeni seyler oluyor.bence bunundegerini bilmeliyiz.paylasim icin saol.

ellerine saglık çok güzel bir çalışma..........

Geri