1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

gerçekten üzücü fotolar...ama hayatın ta kendisi bu...umarım bizde bizden öncekiler kadar duyarsız olmayız bu tür olaylara!!!...:(

teşekkürler dostum...ibret alınacak resimler......
.....
..Allah(cc) beterinden esirgesin

Emeğine sağlık dostum....
.....................................................................
Dünyada en zor şey..insan olmak.insan olarak yaşabilmek

2002 Eric Grigorian, ABD
İran'da asker ve köylüler, depremde ölen kurbanlar için mezar kazıyorlar. Bir çocuk ise ölen babasının pantolonuna sıkı sıkı sarılmış, yanıbaşındaki boşluğa babasının gömülmesini bekliyor...
Şuna çok üzüldüm ya :'(

Yorumsuz...

dostum ellerine saglık gercekten cok etkileyici fotogrflar.hiçbirini es gecmeden okudum.

helel olsun gercekten bakarken cok duygulandın

inanılmaz bi çalışma ne kadar teşekkür etsem azdır

kelimeler bazi kareler için az kalir. Yinede buresimleri gördüüm için sansliyim onlar benim yerimde olmak istemezlermiydi. tesekkürler dostum..

icim acıor bu resimlere baktkca....))):

Seni kutluyorum gerçekten çok güzl fotolar keşke hepsini bir sunum içinde verebilseydin tşk..

:( çok üzücü fotolar ama hepside ödüllü fotolar :s

hayatın hiçte bizim gibi geçmediğinin kanıtları bu resimler arşivleyip zaman limzam an bakmak lazım ki ders alabilelim

Yoruma gerek yok resimler zaten anlatmaları gerkenleri fazlasıyla anlatıyor.

GeÇmİŞİ Hatirlamayanlara Soysuz DenİrmİŞ!arkadaŞ Bİr Daha İnsanoĞlunu Hatirlatti .teŞekkÜr Ler Sana

ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin
Halimize şükredelim...

1985 Frank Fournier, Fransa
Kolombiya'da 12 yaşındaki Omayra Sanchez, Nevado del Ruiz Yanardağı'nın faaliyete geçmesiyle oluşan enkazın altında kaldı. Onu ayık tutmaya çalışan fotoğrafçının çabalarına rağmen 60 saat sonra bilincini kaybeden genç kız öldü...

ßu resimDeki gözLer resmen ßitirdi ßeni yaa.. :((

gercekten inanılmazdı tesekküz ederim herkesin okuması gereken bi link

Geri