100 akp Gerçeği

Her seferinde sabırla anlatmama rağmen Anlamamakta direnme ozaman. Çünkü ben anlatmaktan bıktım sen dinlemekten bıkmadın. Hala ilk söylemin " ZAM" senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben1971 doğumluyum ve yaklaşık 32-33 yıla aklım eriyor yani 1976-77 . O zamanlardan 2002-2003 yıllarına kadar herşey değişmişti Ülkede değişmeyen bir şey ENFLASYON . Hatta gırgır fırt yada limon başlığında mutlaka ejderha çizer ve enflasyon canavarı falan diye yazardı. Ama son 5-6 yıldır enflasyon canavarı küçüldü küçüldü fındık faresi kadar kaldı. Artık Enflasyon mitolojik bir terim olarak tarih kitaplarında okutulacak. Ama bakıyorum bazıları hala tadına doyamamış her seferinde Zamlardan bahsetmeyi ihmal etmiyor.

Ben anlamıyorum evet sana katılıyorum.Madem anlattığın kadar üstün bir memlekette yaşıyoruz bunlar niye oluyor?

Bazılarının beyninin ne kadar küçük olduğu konusunda artık daha eminim. eğer yaşın yada akıl yaşın beşin altında değilse bana sorduğun sorunun ne kadar komik olduğunu görürsün. " BUNLAR NİYE OLUYOR " . senin gibi kayıtsız şartsız muhalefete oy verenler olduğu sürece bunlar olacak ve Benim mücadelemde "BUNLAR " ile olacak. ölene kadar.

Senin gibi oyunu kime verdiğini sorgulamadan verenler olduğu sürece "bunlar" olmaya devam eder ve edecektir.Dünyanın genel kuralı...

Senin gibi oyunu kime verdiğini sorgulamadan verenler olduğu sürece "bunlar" olmaya devam eder ve edecektir.Dünyanın genel kuralı...

Evet ben oyumu Akpartiye verdim. ve vermeyede devam edeceğim. Çünkü Türkiyenin Muasır medeniyet seviyelerine çıkabilmesi ancak ve ancak Akparti programları ile mümkün. ETÖ'yü tamamıyla tasfiye edebilcek tek parti Akparti. Demokratik açılımı gerçekleştirip Bu terör belasının sonunu getirecek tek parti AKPARTİ. birzamanlar aldığımız altı aylık maaş zammını iki ayda eritip yok eden enflasyonla mücadele ederek galip gelen tek parti Akparti.Faizleri % 7,5 lara indirerek sıkıntıda olan sektöre bir nebzede olsa nefes almasını sağlayan tek parti Akparti. Çünkü Akparti Slogan partisi değil. Çünkü Akparti Bir bölgenin partisi değil. Çünkü Akparti bir zümrenin partisi değil. Çünkü Akparti Türkiyenin partisi. Sen yine anlamamışsındır ama boşver. anlamaya çalışma. Hatta cevap bile yazma çünkü bazen zırvalıyorsun.

Ben inandıramıyorsam erdoğan inandırsın seni : Erdoğanın Gerçek Yüzü yaz youtube'a savunduğun kişinin nasıl biri olduğunu gör...Gerçi youtube da yasaklı ama erdoğan dedi ya "ben giriyorum sizde girin".Sonra savun bana o kişiyi...Kim saçmalıyor gör...

Ben inandıramıyorsam erdoğan inandırsın seni : Erdoğanın Gerçek Yüzü yaz youtube'a savunduğun kişinin nasıl biri olduğunu gör...Gerçi youtube da yasaklı ama erdoğan dedi ya "ben giriyorum sizde girin".Sonra savun bana o kişiyi...Kim saçmalıyor gör...

Sizin stratejinizi anladım. sen bana saçma yazılar yazıp tansiyonumu yükseltirken. Hazımsızın biri sürekli benim postarımı şikayet konusu ediyor. Ben seninle uğraşamam .Haydi kal sağlıcakla. Beni kızdırıp kötü söz söyletemeyeceksin.

Sizin stratejinizi anladım. sen bana saçma yazılar yazıp tansiyonumu yükseltirken. Hazımsızın biri sürekli benim postarımı şikayet konusu ediyor. Ben seninle uğraşamam .Haydi kal sağlıcakla. Beni kızdırıp kötü söz söyletemeyeceksin.

Başı sıkışan zaten komplo diyip çıkıyor...

git şikayet konusunun altına bak. dört tane post'um şikayet edilmiş. Bu kafası sıkışan muhabbetide güzelmiş. Adamı gaza getirmek için birebir. Ama yemezler iftara daha üç saat var.

Bir düşün bakalım 4'e 1mişsin ,çoğunluk yener.Hata kimde demekki??Ayrıca o yorumumuda geçiştirdin izledin mi?Bence izlemedin.İzlesen hala o adamı savunmazsın.

Yahudi karşıtlığı utanç verici bir akıl hastalığının tezahürüdür, katliamla sonuçlanan bir sapkınlıktır.

Lütfen yahudi karşıtlığı yapmayın çünkü yahudi karşıtlığı bir akıl hastalığıdır ...

Fistinliler bakın onlar yahudi karşıtlığı yapıyor sonucundada katliamı hakkediyor yanii vel hasıl yahudi karşıtlığı akıl hastalığıdır ve katliamla sonuçlanacak kadar bir sapkınlıktır.

Helal olsun başbakanımıza yahudi cesaret ödülü, zira başbakanımız bu ödülü anasının AK südü kadar hak etmiş...

Ben anlamıyorum evet sana katılıyorum.Madem anlattığın kadar üstün bir memlekette yaşıyoruz bunlar niye oluyor?

bunlar nie oluyoe derken
saten hep iyi şeyler oluyor..
sizin gibiler de arayıp tarayıp zorda olsa bi kaç küçük yanlış buluyor..

sen youtube den gerçekleri öğrenmeye çalışıyorsan ooooo...

saten bakınca anlaşılıyor nasıl bir insan olduğu ama sen kabullenemiyorsun ve
kendibi bi kaç düzmece video ile avutuyorsun...

neyse sen devam et.. ama kaynaklarını doğru seç...

kendi doğrunu arama youtube lerde fln

bunlar nie oluyoe derken
saten hep iyi şeyler oluyor..
sizin gibiler de arayıp tarayıp zorda olsa bi kaç küçük yanlış buluyor..

sen youtube den gerçekleri öğrenmeye çalışıyorsan ooooo...

saten bakınca anlaşılıyor nasıl bir insan olduğu ama sen kabullenemiyorsun ve
kendibi bi kaç düzmece video ile avutuyorsun...

neyse sen devam et.. ama kaynaklarını doğru seç...

kendi doğrunu arama youtube lerde fln

O konuşmaları dinledikten sonra bana hala savunabilenlerle muhattap olmuyorum.

Bunların aldığı nefes bile yalan... :mad:

yaw sen iyi takmış sın o video ya....
elinde başka zaçmalıklar yoqmu ???

6-7 videoya saçmalık diyorsan sana hiçbirşey kanıtlanamaz ki neden biyerimi yırtayım sana kanıtlamak için...Deveye hendek atmasını öğretirim daha kolay o...

yaw kardesin o videoyu dinledim..... bana söylesene nerde senin kendini avuttuğun yerler ???

hani demokrasi amaç değil araçtır dediği yer var ya...bir de müslüman olan biri laik olamaz dediği

önce laikliğe karşı cıkıo ama hangisine ? Atatürkün ilkesinemi yoq sa şimdiki din düşmanlarının kullandığı laikliğemi ????

**********************************************************************************************************************************************

ayrıca demokrasi tabiki araçtır ... amaç halkın mutluluğudur özgürlüğüdür....

Geri