bırakın artık şu akp düşmanlığını ülkenin geldiği duruma bakın 2000 senesindeki duruma bakın
Suç bu adamlarda değil. Bu adamları başımıza getirenlerde. . .
diğer partiler anadan doğma tertemiz..
Ben akp fanatigi degilim sadece akp ye kötünün iyisi olarak bakıyorum , bu ülke baykal ile bahceli ye de emanet edilmez.Yalan dolan sözler siyasetin gerçekleri neyi tartışıyoruz birbirimizi kandırmayalım şu anki partilerden kimin hükümetten daha iyi olacağını düsünüyorsunuz??
Evine bir kilo Domates alıp götürmemiş. Çocuklarına terbiye nasıl verilir öğrenmemiş. Yeni alacakları bir eşyayı eşiyle oturup istişare etmemiş bir adama en son yetki verdiğimizde Canımıza okumuştu. Ne kadar bağırırsa bağırsın birdaha asla.
Kesin konuşma.Her an herşey olabilir.Hayat bu.
Ama görünen köyde klavuz istemez. Bu köy çok güzel görünüyor benim baktığım yerden. Manzara güzel yani.
akp ve yandaşları her türlü pisliği yaptılar artık dur demek için sadece sandıkla değil eylem yapılmalı.Bütün sivil toplum örgütleri bu pisliğe dur demelidir.Ama nerde....
Nedense benim gördüğüm yerden çok kötü hatta tüm siyasetçilerin dokunulmazlıkları kaldırılsa %70 ine ceza gelir ...
Ah be dostum. STK dediklerin ADD, ÇYDD vs. ise onlar ellerinden geleni yaptılar . Ordu göreve pankartları taşıdılar. Cumhuriyetine sahip çık dediler. Bunu takip eden ilk seçimde Halk Cumhuriyetine sahip çıktı Akparti % 47 aldı.. Aklı başındaki STK'lar zaten gidişattan memnun. Eğer Hükümetle ilgili bir sorunun varsa bence çözümü meydanlarda arama. Bulamazsın.
sanırım senin pencerenden bakan birisi Bahsettiğin tüm siyasetçilere değil ama C.Başkanı ve Başbakan dahil birçok İktidar milletvekiline siyaset yasağı ve iktidar partisinede Kapatma davası açmıştı. Yüce Mahkeme o adama yanlış pencereden baktığını söyledi. Bence sende arka pencereden bakıyorsun. Gel bak bu tarafta çok farklı bir Ülke göreceksin. Atatürkün bize vasiyet ettiği Muasır medeniyetler seviyesine yükselmek üzere olan bir Ülke.
O kadar iyi, emin adımlarla gidiyoruz ki zamlar, uni. harçları, işsiz insan sayısı kepçeyle geliyor, okuyan iş bulamıyor.
Heey hey dur bakalım bir dakika. Bu tip söylemleri aştığımızı sanıyordum. Zamlar derken 8-10 yıl önceyi hatırlarsın sanırım. Otomatiğe bağlanmış zamlar. yıllık % 135 enflasyon.. İşsizlik almış başını gitmişti. o günlere bakarak ülkemiz çok iyi durumda. Hem o yıllarda küresel bir krizde yoktu. Ama şimdi küresel bir kriz sözkonusu ve bizim ihracat yaptığımız ülkeler de krizde. Onun için son 1 yıldır üretim azaldı ve işsizlik bir miktar arttı. Bütün bunları teker teker anlatmam gerektiğine inanamıyorum.
akp ve yandaşları her türlü pisliği yaptılar artık dur demek için sadece sandıkla değil eylem yapılmalı.Bütün sivil toplum örgütleri bu pisliğe dur demelidir.Ama nerde....
artık türkiye öyle eskisi gibi deil artık GÜÇLÜ öyle eylamla fln halk kandıramazsınız halk bilinçlendi ...
gelişimi görüyor ve davam etmesini istiyor sizin en iyi işinize yarıyacak darbe artık oda okadar kolay deil.... bu millet geçmişiyle bu gününü kıyasalamayı biliyor....
artık sizde bi şeylerin farkına varın ,böyle kör siyasetle bi yere varamazsınız....
Anlatmana gerek yoktu.O senin kişisel tercihindi.