golge83
New member
bu ülke akp siz kalmaz .. Akp de düşmansız kalmaz .. Bu gibi kulplu atmacalar hep uçuşacaktır ..
bu dünya SULTAN SÜLEYMAN'a KALMADI AKePee ye zaten kalmaz
bu ülke akp siz kalmaz .. Akp de düşmansız kalmaz .. Bu gibi kulplu atmacalar hep uçuşacaktır ..
bu Ülke akpli kalmaz,AKP Abd olmadan kalmaz, Biz Mustafa Kemal'in askerleri olduğu sürece bu ülkeye birşey olmaz.....
bende atatürk sevdalısı bir insanım ama eminimki ulu önder atatürk bügün tekrar dirilse eminimki partisini ve zor mücadelelerle kazanılmış ülkemizi yıllarca yönetemeyen üç kuruşluk menfaatlerini ülke menfaatlerine tercih eden bu insanların yüzüne tükürürdü
milleti için kurulmuş cumhuriyet halk partisi deniz baykal sayesinde halktan koptu ergenekonu yaşatma ve avukatlık partisi oldu :hhmencool:
Evet ben oyumu Akpartiye verdim. ve vermeyede devam edeceğim. Çünkü Türkiyenin Muasır medeniyet seviyelerine çıkabilmesi ancak ve ancak Akparti programları ile mümkün. ETÖ'yü tamamıyla tasfiye edebilcek tek parti Akparti. Demokratik açılımı gerçekleştirip Bu terör belasının sonunu getirecek tek parti AKPARTİ. birzamanlar aldığımız altı aylık maaş zammını iki ayda eritip yok eden enflasyonla mücadele ederek galip gelen tek parti Akparti.Faizleri % 7,5 lara indirerek sıkıntıda olan sektöre bir nebzede olsa nefes almasını sağlayan tek parti Akparti. Çünkü Akparti Slogan partisi değil. Çünkü Akparti Bir bölgenin partisi değil. Çünkü Akparti bir zümrenin partisi değil. Çünkü Akparti Türkiyenin partisi. Sen yine anlamamışsındır ama boşver. anlamaya çalışma. Hatta cevap bile yazma çünkü bazen zırvalıyorsun.
başlık yanlış olmuş
doğrusu : 100 akp iftirası ...
yalanla dolanla olacak iş değil bunlar diyin ki biz din adı altında birilerini dinsiz veya dinsizlik adı altında birilerini antilaik göstermeye çalışıyoruz
her yerde birbirini köpek gibi yiyen 2 zıt uç konu akp olunca birleşiveriyorlar
hani bi laf var ya
Türkiyede 2 parti var
1-akp 2- diğerleri
ya akplisin ya da değilsin gerisi yalan
insanlar doğğruyu görmese bu kadar oy alınmaz akıllı olun biraz
ayrıca Türkiyede o kadar çoban da yok haberiniz olsun ...
2000de bankalar batırıldı hükümet mensupları malı götürdü
şu anda ise batan vatandaş nerde bi göstersene bize ayrıca zengin olan bankalar 2000 yılında 5 kat daha zengindi
turhan çömezin ihraç nedeni başkadır .ötünüzden element uydurmayın lütfen
ve dış borş 200( o da biline ) milyar iken şu anda 25 milyardır biraz okuyun lütfen sadece sallıyorsunuz ...
bu ülkenin bu duruma gelmesinin tek sebebi EĞİTİM..
cahil halk sayesinde akp iktidarda kalıyor yıllardır...eğitime önem vereceklerine açılımlarla uğraşıyorlar..
siz bu cahil kişilere isterseniz 1000000 tane gerçeği söyleyin onlar gene bildiklerini okuyacaklardır
bunu yazan hiper eğitimli vatandaşın eğitim durmunu merak ediyorum açıkçası
ben cahil değilim ve oyumu vermekten çekinmem diyeceğim bir parti var şu an karşımda
e şimdi nolacak hiper eğitimli ?!
açılımı bir eğitim olarak görmeyen tarihin en büyük eğitim ödeneğini ayıran hükümeti görmeyen bir göze hiç kimse hiç bir şey an-la-ta-maz :goz:
üstte bi arkadaşın yazdığı gibi bu yalanların üstünden 2 seçim geçti ve yalanlar tutmadı
yenileri lazım ,tabi yerse :goz:
ki şaşırtıcı olan ise şu daha ilk mesajlardayız ama balıklama siyaset bölümündeyiz ?!?