100 akp Gerçeği

Ergenekon davası başlayana kadar ben de topic sahibi gibi düşünüyordum. Oy vermemiştim ve de vermeyi düşünmüyordum. Ama şimdi farklı düşünüyorum.

Peki bu 100 gerçek AKP' nin mevcuttaki en iyi parti olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Sen bunu eline vicdanına koyarak cevapla bakalım.

Akparti daha kurulmadan 100 AKP gerçeği yapıldı. Başbakan Erdoğanın AKP kurulması zamanında şiir okumasından Refahtan kopmasından ve bu büyük hareketi kurmasına kadar her yaptığı her konuştuğu her kelimesi taa o zaman işte 100 AKP gerçeği diye sunulmaya başlandı.. Ama aradan kaç yıl geçti hala 100 hala 100 yahu aslında her kelimesine göre şu anda sayının 1000000000000000 gibi bir rakam olması gerekir di. Tabi AKpartinin hızına yetişemediği için bazı şahışlar algılayabildiklerini ancak yazabiliyorlar.. Özellikle dikkat edilmiş diye not düşülmüş yalanlar arasından ancak bunları seçebilmiş... Tabi şimdi yalan demiyeyim ama sunuş biçimi haberi yalan duruma düşürüyor..

Bence bu tür araştırmaları! hazırlayanlar o kadar zahmet ettiklerinde bir işe yarasınlar kendi partilerinin reklamlarını yapsınlar..

AKP 100 gerçeği diye sunduğun haberde ne kadar çok reklam yaptıklarının farkında mı sınız.. Yada sizin anlayacağınız dille söyliyeyim "TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ"

Bütün kesimler için geçerli aslında CHP liler "TEHLIKENIN FARKINDA" olsalardı öncelikle baykalı orada tutmazlardı..CHP ye faydası olmadığı gibi ülkeyede faydası olmaz..Öncelikle

BAYKALIN 80 yılı gibi bir araştırma yapsınlar...Amacı ne, şimdiye kadar ne yaptı, gelecek öngörüleri ne...Yıllardır ülkeyi yöneten CHP krallığının kalelerini nasıl kaybediyor.Yedekte bir YARSAV BAŞKANI, VEYA ERGENEKONUN 2. VERSIYONUNU YAZIYORLARMI, 2. versiyonda kaç faili mechul hedefleniyor. Ordu 1 askerini teslim etmeyi kabul etse bunun nelere mal olacağını biliyorlarmı... onlar kendi hesapları yapsınlar ben hatırlatayım daha çok şey var ama sıra MHP de,

MHP lilier kendileri için BAHÇELİNİ bilmem kaçıncı OKUMASI diye çetele tutuyorlarmı. DEVLETIN basına geçen DEVLETIN milletiyle nasıl alay ettiğini nasıl DEVLETIN içine ettiğini. AYNASI İŞTİR KİŞİNİN bir baksınlar muhalefette yaptığı okumları değil sadece Başbakan yardımcısı oldugu 3 yıl sonunda MHP başkanlığını bıraktığı sonra kuzu kuzu geri döndüğünü, kendi milletvekilinin başörtüsünü alıp yerlere attığını, Her önüne konan kağıda nasıl imza attığını israille yaptığı gizli anlaşmalarını, ÇİNde uygur türkleri katledilirken yaptığı tek yurtdışı ziyaretini ÇİNe yaptığı ve burada bir çeşme açılışı yaptığını , kendi cumhurbaşkanı adaylarına nasıl saldırıpta DSP nin adayına kuzu gibi TAM destek verdiğini, Amerikanın teslim ettiği APO yu alırken ömür boyu yaşama garantisi verdiğini ve buna karşılık bilmem kaç bankanın içini hortumlattığını. Bankaları hüpletip gümlettip sonra kendi içlerinde kafası çalışan bir ekonomist bulamayıp yine DSP nin export adayına nasıl kur yaptığını ve yatağına aldığını..Depremde insanlar yardım beklerken o zamanki MHP li sağlık bakanının Yunanistan ve Ermenistandan gelen yardımları istemediğini. Şarbonlu zarf diye zarf alıp komedi şovu yaptığını.

MHP o zamanki gibi kendilerine verilen misyona göre hareket edecekse mikrofanda kurt ama arka planda başkalarına KUZU olacaksa bunun hesabını yapsınlar...

KISACA AKP DIŞINDAKI DIGER PARTILER ULKEYI NEREYE GÖTURECEKLERINI MILLETE ANLATMALILAR YOKSA HERSEYE KARSI CIKMAKLA ELINIZE HIZ BIRSEY GECMEZ ..

BUNU HER ZAMAN SOYLUYORUM..BU TUR CALISMALARLA SADECE KENDINIZI PARMAKLAYIP ZEVK ALIRSINIZ AMA ZEVK DUNYASI BITTIGINDE DONUP BIR BAKARSINIZKI GERCEKTE HERSEY FARKLI. BIRILERI HATUNLARI GUTORURKEN SIZ MANUEL DEVAM..

yav cahil olsak hemen bu kelimelerle kandıracaksınız aklınızca geçin bunları ya,birde iftira etmekten allaha sıgınıyormuş vay be,
50 yıldır kalkınmada yaprak kıpırdamayan ulke rahmetli turgut özal ve akp sayesinde gelişti ve kalkındı ve bugün nekadar sorun varsa hepsi geçmişteki beceriksizlerin mirası okadar yimişlerki düzetmek zor oluyor,
vatandaş olarak bizde ülkemize katkıda bulunalım yerli malı kullanalım

bu Ülke akpli kalmaz,AKP Abd olmadan kalmaz, Biz Mustafa Kemal'in askerleri olduğu sürece bu ülkeye birşey olmaz.....

bende atatürk sevdalısı bir insanım ama eminimki ulu önder atatürk bügün tekrar dirilse eminimki partisini ve zor mücadelelerle kazanılmış ülkemizi yıllarca yönetemeyen üç kuruşluk menfaatlerini ülke menfaatlerine tercih eden bu insanların yüzüne tükürürdü
milleti için kurulmuş cumhuriyet halk partisi deniz baykal sayesinde halktan koptu ergenekonu yaşatma ve avukatlık partisi oldu :hhmencool:

bende atatürk sevdalısı bir insanım ama eminimki ulu önder atatürk bügün tekrar dirilse eminimki partisini ve zor mücadelelerle kazanılmış ülkemizi yıllarca yönetemeyen üç kuruşluk menfaatlerini ülke menfaatlerine tercih eden bu insanların yüzüne tükürürdü
milleti için kurulmuş cumhuriyet halk partisi deniz baykal sayesinde halktan koptu ergenekonu yaşatma ve avukatlık partisi oldu :hhmencool:

Atatürk sevdalısı bir insan amerikan güdümlü oluşumları desteklemez ...

Atatürk sevdalısı bir insan papa geberdiği için Ay Yıldızlı Bayrağımızı yarıya indirmez..

Atatürk sevdalısı bir insan Türkiyeli değil Türktür

Atatürk sevdalısı bir insan Cumhuriyetin ve Devrimlerin sadık koruyucusudur Laikliğe dil uzatmaz.

Chp kötü olabilir ne yaptığını bilmiyor olabilir ancak onun kötü olması alternatifsiz olmadığı anlamına gelmez chp kötü diye hainlere destek verilmez madem Atatürk sevdalısısın buyurun Milliyetçi Saflarına Taş gibi bir MHP varken chpnin kötü olması hainlere destek vereceğin anlamına gelmez gelmemelidirde.

Takkıye yapmıyorsan gerçekten Atatürk sevdalıysan tabiiiii, zaman kötü kardeş malum dinciler çok takkıyeci oluyor iki yüzlü çıkıyor Atatürkü sevdiklerini söyler Atatürk düşmanlığı yaparlar ....

Türkiye'ye zararı açık açık ortaya çıkan iktidar daha nice 100 gerçeği üretmeye devam ediyor. Yokuş bitti, yok bunların diğerlerinden farkı, hatta fazlası var negatif olarak...

Evet ben oyumu Akpartiye verdim. ve vermeyede devam edeceğim. Çünkü Türkiyenin Muasır medeniyet seviyelerine çıkabilmesi ancak ve ancak Akparti programları ile mümkün. ETÖ'yü tamamıyla tasfiye edebilcek tek parti Akparti. Demokratik açılımı gerçekleştirip Bu terör belasının sonunu getirecek tek parti AKPARTİ. birzamanlar aldığımız altı aylık maaş zammını iki ayda eritip yok eden enflasyonla mücadele ederek galip gelen tek parti Akparti.Faizleri % 7,5 lara indirerek sıkıntıda olan sektöre bir nebzede olsa nefes almasını sağlayan tek parti Akparti. Çünkü Akparti Slogan partisi değil. Çünkü Akparti Bir bölgenin partisi değil. Çünkü Akparti bir zümrenin partisi değil. Çünkü Akparti Türkiyenin partisi. Sen yine anlamamışsındır ama boşver. anlamaya çalışma. Hatta cevap bile yazma çünkü bazen zırvalıyorsun.

deveyi diken,...........:)

BAŞLIK ÇOK DOĞRU fakat işine gelmeyen arakadaşlar iftira diyor. İftiranın kralını hemde sahte belgelerle AKP iktidarı yapıyor. yazılanlar Tayyip in kendi ağzından cıkanlar bunlara nasıl iftira diyebiliyorsunuz. Bunlar gazetelerde yazıldı bizzat duyduklarımızda var. nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz. Adam ağzıyla söylüyor buna bile itiraz ediyorsunuz. Ama halkın coğu artık anladı. Artık tayyip ağzıyla degil bilmem neresiyle kuş tutsa yemezler. kardeş. anladık ama biraz gec oldu. zararın neresinden dönülse kardır...

kardeş yerli malı kullanalımda Tayyip yerli malı değilki Amerikan malı

başlık yanlış olmuş

doğrusu : 100 akp iftirası ...
yalanla dolanla olacak iş değil bunlar diyin ki biz din adı altında birilerini dinsiz veya dinsizlik adı altında birilerini antilaik göstermeye çalışıyoruz
her yerde birbirini köpek gibi yiyen 2 zıt uç konu akp olunca birleşiveriyorlar
hani bi laf var ya
Türkiyede 2 parti var
1-akp 2- diğerleri

ya akplisin ya da değilsin gerisi yalan
insanlar doğğruyu görmese bu kadar oy alınmaz akıllı olun biraz

ayrıca Türkiyede o kadar çoban da yok haberiniz olsun ...

2000de bankalar batırıldı hükümet mensupları malı götürdü
şu anda ise batan vatandaş nerde bi göstersene bize ayrıca zengin olan bankalar 2000 yılında 5 kat daha zengindi

turhan çömezin ihraç nedeni başkadır .ötünüzden element uydurmayın lütfen
ve dış borş 200( o da biline ) milyar iken şu anda 25 milyardır biraz okuyun lütfen sadece sallıyorsunuz ...

çok doğru diyon kardeş
helal olsun

AKP'den nefret etsem de yazdığın 100 maddeden çoğu maddede bence sakınca yoktur. Tek hak dinin İslam olması senin görüşündür. Öyle olmadığını savunanları vatandaşlıktan atamazsın.
Nitekim gayler ve lezbiyenler film festivalini onaylanmasını da oraya utanmadan madde diye eklemişsin. Onlar insan değil mi ? Başbakan kendi dininden olanları mı savunmalı sadece ?

Tabular yıkılmalı.

Bu iddiaların üzerinden 2 seçim geçti. Bayatladı bu iddialar ziyadesiyle hem yurttaşlar da itibar etmedi. Bence yeni yalanlar bulmalısınız. Yoksa AKP'nin iktidardan ineceği de yok vatandaşın bu saçmalıklara da karnı tok.

bu ülkenin bu duruma gelmesinin tek sebebi EĞİTİM..
cahil halk sayesinde akp iktidarda kalıyor yıllardır...eğitime önem vereceklerine açılımlarla uğraşıyorlar..
siz bu cahil kişilere isterseniz 1000000 tane gerçeği söyleyin onlar gene bildiklerini okuyacaklardır

bu ülkenin bu duruma gelmesinin tek sebebi EĞİTİM..
cahil halk sayesinde akp iktidarda kalıyor yıllardır...eğitime önem vereceklerine açılımlarla uğraşıyorlar..
siz bu cahil kişilere isterseniz 1000000 tane gerçeği söyleyin onlar gene bildiklerini okuyacaklardır

bunu yazan hiper eğitimli vatandaşın eğitim durmunu merak ediyorum açıkçası
ben cahil değilim ve oyumu vermekten çekinmem diyeceğim bir parti var şu an karşımda
e şimdi nolacak hiper eğitimli ?!

açılımı bir eğitim olarak görmeyen tarihin en büyük eğitim ödeneğini ayıran hükümeti görmeyen bir göze hiç kimse hiç bir şey an-la-ta-maz :goz:

üstte bi arkadaşın yazdığı gibi bu yalanların üstünden 2 seçim geçti ve yalanlar tutmadı
yenileri lazım ,tabi yerse :goz:

ki şaşırtıcı olan ise şu daha ilk mesajlardayız ama balıklama siyaset bölümündeyiz ?!?

bunu yazan hiper eğitimli vatandaşın eğitim durmunu merak ediyorum açıkçası
ben cahil değilim ve oyumu vermekten çekinmem diyeceğim bir parti var şu an karşımda
e şimdi nolacak hiper eğitimli ?!

açılımı bir eğitim olarak görmeyen tarihin en büyük eğitim ödeneğini ayıran hükümeti görmeyen bir göze hiç kimse hiç bir şey an-la-ta-maz :goz:

üstte bi arkadaşın yazdığı gibi bu yalanların üstünden 2 seçim geçti ve yalanlar tutmadı
yenileri lazım ,tabi yerse :goz:

ki şaşırtıcı olan ise şu daha ilk mesajlardayız ama balıklama siyaset bölümündeyiz ?!?

Sen biliyomusun Türkiye'deki eğitim düzeyi ORTA 2 seviyesindedir.Japonların 2. dünya savaşından sonra nasıl kalkındığını biliyormusun; ilk seçimlerde lise mezunu olmıyanlar oy kulanamamıştır.Japaonyada eğitim seviyesi %90 lise düzeyindedir.Sen eğitimili olduğunu söylüyorsun kaç kitap okudun ,günlük gazete alıyormusun,ama sen daha Kuranı Kerimin Türkçe mealini okumamışsındır,namazda okuduğun duaların anlamını biliyormusun ama yok sen okumasın senin şeyhlerin vardır onların söyediğine sorgulamadan ,araştırmadan inanırsın sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur.

Sevgili Tozkoparan, öğrenim ve eğitim seviyesi yüksek vatandaşlardan oluşmuş bir ülkede Akp çizgisinde ve zihniyetinde bir parti iktidar olamaz. Olsada bu yaptığı işler için anında halk vicdanında sorgulanır. Ayrıca belkide bu sorgu artık halk vicdanında başlamıştır.

Halk bazen doğru ve hayırlı işler yapacak zannederek partileri iktidar yapabilir. Tarihte örnekleri vardır. Fakat bazen öyle olmuştur ki halkın zannettiği, umduğu, öngördüğü yerine başka şeyler gerçekleşmiştir. Bizim halkımız veya başka bir ülkenin halkı. Halklarda bazen yanlış kararlar alabilirler. Yanlış ata oynayabilirler. Tüyleri parlak diye, iyi kişniyor diye, genç görünüyor diye, semiz diye yanılır o ata oynarsın. Birde bakarsın ki koşuda nalları topluyor. Toz yutuyor.

Son zamanlarda bütün dünya halklarının insani açıdan onay vermediği fakat Amerika birleşik devletleri ve İngilterenin başını çektiği bir grup Irakı işgal etti. Milyonu aşan müslüman kardeşlerimizi öldürdüler. Bush ve Blair hükümetinide o ülkenin halkları seçmişti. İnsani açıdan değilse de kendi halkları adına iyi işler yaptılar. Orada hakkı olan birçok müslümanın ekmeğini çalıp kendi halklarına verdiler.

Bu bir bakış açısıydı. Genel çerçevede ve buna benzer açıklamalardan başka farklı konularada değinerek, Akp Türk halkı için neden iyi bir parti değil, hayırlı bir parti değilide yazmaya devam etmek isterim fakat uzatmaya gerek yok. Ben Türk halkınada, forumdaki bir çok arkadaşada güveniyorum. Son derece zekiler. Son derece yapılan ve söylenen bir şey ne anlama gelir; Hayırlı mıdır, şerli midir bunu ayırabilecek durumdalar. İnsan yeterki önyargılı ve hatalıysa bile taraf tutmaya devam etmesin. O zaman bir çok konu daha kolay çözümlenir. Fakat bu biryerde de çok zordur. Bu insan olmakla ilgili bir şey. Bu yazdıklarıma bile hem tarafsız ve gerçekçi ol diyorsun hemde taraflı bir şekilde Akp yi sevmeyip eleştiriyorsun diyecek arkadaşlar çıkacaktır.

Yani tarafsız olabilmek zor gibi. Kişiler hayata dair gelişmelere gerçekler üzerinden değilde kendi pencerelerinden bakmaya devam ettikçe bu konuya ilişkin sıkıntı devam edip gidecektir.

Geri