derbederin
Altın Üye
- Reaction score
- 0
kanka eline sağlık :clap
Sömürdüğümü düşünüyosunuz demekki. Canınız sağ olsun. Bir daha girmeyeceğim foruma. Üyelik silinebiliyosa da siliyorum hemen. herşey için saolun...
ArkadasLar ßenim de Avatarımdaki Resme CybeRiaN yazaRmısın güzeL bir ShekiLle . . min . 100 Msj fLn yazıor ama . yeniyim die İnslh TerS aLgılanmam .. .
TheMetaor e-maiL adresini Ekledim Fakat Ulasamadım . Forumda yeni olduğum İcin öZeL mesaj gönderimi Vs .. ßilmiyoRum Yardımcı olursanız Sevinirim
GençLer Başka f0rumlardan gelip özelimden Mesajımı dolduramadım bana avatar yapar mısın diye gelmeyin Hergün bi başka Tekrara sölüyorum Eğer mesajınız dolmadıysa özelime gelirken TurkCell Kontörünüzü ayırmayı unutmayınız okey to ya surda cekeceginiz 100 mesaj Zaten isteyenler belli oluyor Tevez sunu Sen 300 yap öylesi daha ii
мάgηєtά;320266' Alıntı:Arkadaşlar artık her türlü isteklerinizi bu başlık altından yazın boşu boşuna başlık açıpta forum kirliliği yaratmayalım lütfen!!!!
Ayrıca isteklerinizde neyi nasıl istediğinizi tam olarak belirtin....
[Bu arada mesaj sayısı 100 ün altında olan arkadaşlar lütfen gerekli şartları yerine getirdikten sonra istekte bulunsunlar...
Bu başlık haricinde istek başlığı açanların mesajları silinecektir...]
TheMetaor baska forumdan gelio olsam gider o geldiğim forumda bi photoshop bilen birine yaptırırdım . Bi Avatar yapacak kadar photoshop bilen birisi Vardır HeraLde. . Kendini KraL iLan etme.. Ve bütün hepiniz BöyLemisiniz Acaba payLasım Sitesini kendi Cıkarlarızınız Amacında mı kullanıyorsunuz .. ne kadar Kaliteli Adamlar olduğunuz ORtadaa.. :goz:
Neden Anlamak İstemiyosunuz 100mesaj sınırlaması var! Belli kurallar var!
Her gelen Ahkam kesip oraya buraya laf savurup çekip gidiyo
Halen kişilik kalitesindenmi bahsediyosunuz ?
Kardes avatar yapmak nedir ki senden istedigimiz forumdan kacman deil tamam mı belki teşvik olur bizler nasıl karınca gibi çalışıyoruz sende çalıs paylasmanın tadına var İnsallah kendini toparlarsın YOksa bu tarz üyeleri aramızda Görmekten Utanç Duyarız.
ArkadasLar banada CyberiaN yazıLı bi Avatar yaparmısınız ama Biraz AfiLli güzel efekti olursa Sevinirim... yazı Sitili Fln fark yaratsın .. ? CoK İStemiyoRumdur iNSlh...
avatar iiçin belirlediğin bi arka plan resmi varmı ?
yoksa sadece afilli,hareketli bi yazımı olsun ?
Herhangi bi Arka plan tercihim yoK . daha doğrusu bulamadım . Eğer sende güzel arka plan Varsa ondan da yapabilirsin sorun deiL Ama bulamassanda önemi yok . karanlık bir arka plan olması yeterli .
Buyur Arkadaşım 2 tane yaptım =) umarım beğenirsin...
ve
Tsklr dostum da. Avatara Koyamadım Gif oLduğu iCin iKisini de Jpeg Formatlı yapabilirmisin ? Parlaması yanıp sönmesi önemli deil Efekti gözüksün yeter . Gif oLmadan .
buyur kardeş kusra bakma yaw boyutları büyük olmuş o yüzden koyamadın avatarı :vur:
şimdi bunları dene>>>ve
Yok illa JPG olsun diyosan >>>>ve