İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

yaw ben sana ne diim çok teşekkürler de yaw sen sihirbaz gibi bişisin:)
ben photoshop programı indirdim ama yapamadım wallaha çok beceriklşiisn bravo du bende bi öreniim şu işi..!!
zaten sadece bu şekilde yazı yazmayı öğrensem yetecek bana bi kaç resim daha warda ..!!

tamam şimdi bakıyorum verdiğin o derse..saolasın
edit:böyle senin gibi yazı yazmayı öğrenmeden uyumucam:D

bizim 300den az mesajımız war diye paylaşıma hakkımız yokmu paylaşım istemeyeceksek nasıl 300 mesaj yapıcaz saol thanx gibimi:)

http://www.imagehell.com/out.php/i134809_Proto.JPG

Magneta Lütfen Şunada Bi El Atar Mısın.. Resmin Boyutunu Kare oLacak Şekilde Ayarlayıp .. Üst Tarafa GameBoy Alt Tarafa PRotype Yazarsan Sevinirim.. Sen Biliyorsun Bu işi Ben Yapamadım Ayarlarsın Umarım Kolay Gelsin.. ( Eğer isteğim Fazla oLmazsa Avatarı Hareketli Yapabilir Misin? )

wallaha dostum werdiğin derse baktım baya hepsini okudum
anlamaya çalıştım ama karışık geldi bana baya
yani ilk olarak ne yaptığımızı anlamadım aslında
onu kavrayabilsem gelecek de gerisi..!!
+edit:sen en iiyii si video çekerek anlat yaws:D
wallaha çok ii olur du bu gerçek diom bak zahmet olmassa yapıwer
herkesin işine yarar bu..!!

dostum biliom bu olmadı ama bi istekde daha bulunucamda abim çok istemişti
bende tabi bildiğin üzere beceremediğim için iş sana kaldı..!!!
vereceğim resmi aynı daha önce verdiğim resimde yaptığın gibi yani oradaki hackhell yazısı gibi;
ilk olarak teker teker sola doğru şampiyon
ondan sonra teker teker sağa doğru galatasaray
ondan sonrada tam olarak MONDRAGON&ERERN YAZI olacak tabi rica ediyorum..!!
renklere gelince
şampiyon yazısı sarı
galatasaray yazısı kırmızı
ondan sonra da eren&mondragon yazısı da beyaz olsun
çok rica ediyorum dostum abim beklio ben yapamıom..:D
-
-
-
i147957_mondi44.jpg

rica etsem msj sayısını 100 e indirrir misiniz

mesaj sayısını 100 e indirme gibi bir durum söz konusu olamaz
300 olmasınının nedeni yada mesaj sınırlaması olmasının nedenine gelince
hackhellde biraz vakit geçirmiş kişilerin istegini yapmaktır yoksa eleman gelir istek ister gider bunun hackhell e faydası ne olur o zaman tabii hiç!

lord bu akşam ilgilenemeyeceğim!

bir istegim vardi (photop ile ilgili)

selamlar ben bir jeans firmasi icin elindeki katalog icin cekilen resimleri email uzerinden gondermem gerek bunu powerpoint ilemi yapsam photoshop ilemi yapsam elimde yaklasik 100 kusur tane resim var bunlar bir kerede yada 2/3 seferde gerekli emaillere gondermem gerek fikirlerinizi bekliyorum suan photoshop 9.0 indiryorum tesekkurler.

nayman79' Alıntı:
selamlar ben bir jeans firmasi icin elindeki katalog icin cekilen resimleri email uzerinden gondermem gerek bunu powerpoint ilemi yapsam photoshop ilemi yapsam elimde yaklasik 100 kusur tane resim var bunlar bir kerede yada 2/3 seferde gerekli emaillere gondermem gerek fikirlerinizi bekliyorum suan photoshop 9.0 indiryorum tesekkurler.
hiçbir fikrim yok:( bu arada magneta sen bugünde çalışma yapmayacak
mısın..!!:(

protype' Alıntı:
Magneta Çok Oluyorum Biliyorum Ama Şu PRotype ın Yazısının Rengini Değiştirme imkanın yok mu ? Sarı oLsun istemiyorum da ;(
ne renk olsun?

nayman79' Alıntı:
resimleri editleyecekmisin? yoksa 30 ar resimlik klasör oluşur at bunları winrar a
sıkıştır (gerci jpeg filansa sıkışmaz ama) arşiv olarak hepsi bi yerde 3 rar dosyası yaparsın onları gönderirsin

LỜяק K€ñAñ' Alıntı:
bu arada magneta sen bugünde çalışma yapmayacakmısın
şu hareketli yazı yazma ile ilgili bi videolu ders hazırlayacam söz yakında

bnm isteğim biraz farklı oluck daha dorusu bi soru olck uygun yer burasıdır die düşündüm font dosyalarında oynama nasıl yapabiliriz yani şöleki ben dosyaları düzenlemek istorum yenibi font ypıcm ve o fontta a harfi k olck yada h harfi b olck falan bi nevi kriptoloji tarzı bişi oluck sonucunda metni yazdıktn sonra kendi fontuma çevirip herangi birine yollucm oda benm verdiim fonttan metni normal haline çevirck amacım bu ama neyle nasıl editleye bilirim fontu bi yardım edermisiniz ya şimdiden saolun...

Geri