İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

cLinique program bendede war emein guzel...

Edit Pc_manyaaa nin msj i yetmior...

ArkadasLar Bana Arkadslık Sitesıne Gıdecek guzel bir Resim Yapa Bilirmizi ÇöyLe Dehset Olucak Cinseten yapan arkadas Olursa Sımdıden Çok Tşk ederım ..? Anatsayfa Resmi oLmasını istıyorum.?

S3rSeri' Alıntı:
ArkadasLar Bana Arkadslık Sitesıne Gıdecek guzel bir Resim Yapa Bilirmizi ÇöyLe Dehset Olucak Cinseten yapan arkadas Olursa Sımdıden Çok Tşk ederım ..? Anatsayfa Resmi oLmasını istıyorum.?

300 mesajı tamamladıktan sonra neden olmasın ; ama sen az evvel üye olup 4 mesajla çıkıp burda bana şöyle dehşey bişe yapın dersen :mad: :Sopa :Sopa :Sopa

magneta' Alıntı:
paslanmışız bayadır açmayalı ps yi :)

scour

i128536_scouropt.gif

pc_manyaaa

i128537_pcmanyaaa.gif

bu arada istek için kural değişikliği oldu ilk sayfadaki ilk mesaja bakınız!

EYWALLAH MAGNETA ELİNE SAĞLIK .. ÇOK SAĞOL ;) TENKs ;) :cool:

Arkadasşlar meraba oncelıkle hackhell calısanlarına ve tum uyelere sevgıler saygılar calısmalar cok guzel mukemmel bır adres tabı hepımız burda topolandık hemen konuya gırıyım yerı burasımı bılmıom ama fılmlerın basında dimension pictures gıbı ya da oyuncu ısımlerı olur ama cok can canlı oluor ve cast yazıları bunları yapabılecegım genıs bır program warmı bıldıgım bı particle illision war ( movie maker gibi prog dısında lütfen) war ıse lutfen prog isim yazarmısınız fılmlerın basına koyabılecegım yazı effectlerı ınsallah yardım edersınız sagolun war olun

X™' Alıntı:
300 mesajı tamamladıktan sonra neden olmasın ; ama sen az evvel üye olup 4 mesajla çıkıp burda bana şöyle dehşey bişe yapın dersen :mad: :Sopa :Sopa :Sopa

Oldu amac paylaşmak Olur 300 de atarız 1000 de atarız sen merak lan ma ama sen bır anda bu kelımeyı soylerke üyelerı asagılıyorusun bız burda paylasmak istıyoruz sende boyle bır kanun koyarsın paylasmak nerde kaldıkı arkadasım..!

S3rSeri' Alıntı:
Oldu amac paylaşmak Olur 300 de atarız 1000 de atarız sen merak lan ma ama sen bır anda bu kelımeyı soylerke üyelerı asagılıyorusun bız burda paylasmak istıyoruz sende boyle bır kanun koyarsın paylasmak nerde kaldıkı arkadasım..!

1. kimseyi aşağıladığım yok kurallara uymuyorsun tıklayıpta istek yaptığın başlığı göre göre hemde

" İstekler bu başlık altından !!! [min. 300 mesaj] "

2. Burada Forum Kuralları var ; hiçbir üye kanun ya da kendince bir şey koymuyor ;)

Yukardaki Kırmızı yazıyı konu başlığına boşa koymamışlar ;)

magneta' Alıntı:
mfdemirdil msn adresi vermek yasak!!!

arkadaşlar lütfen rica ediyorum mesaj yazdığınız yerin neresi olduğuna lütfen bakın
bu kadar bilinçsiz olmayalım...
kusura bakma arkadaş ben acami olduğumu belitmiştim.konular için elimden gelen özeni gösterip siteyi meşkul etmek istemiyorum.

caniko102' Alıntı:
kusura bakma arkadaş ben acami olduğumu belitmiştim.konular için elimden gelen özeni gösterip siteyi meşkul etmek istemiyorum.

caniko102' Alıntı:
arkadaşlar herkese iyi günler ben media player için dfx indirdim ve kurdum ancak crack'ı yapamadım acemiyim bilen arkadaşlardan nasıl yapılacak ricam olucak.şimdiden herkese teşekkürler

orada attığın mesaj buydu crack arıyorsun ama ana sayfadaki cracks&serials başlığını görmüyorsun sonra gelip photoshop bolumune boyle bir mesj yazıyorsun.

ne konuda acemi olduğunu anlamadım okuma ve yazmadamı???

zaten o mesajın hemen iki yada üç mesaj ardından biri neşet ertaş şarkısı istiyo alakaya maydanoz !!!

[ bide bu aşağlama olayı filan ne onu anlamadım kurallar varsa herkes bu kurallara uyacak !!!]

:mad: :mad: :mad:

1 cool buttun 6 kullanımı hakkında bilgi istiyorum. nereye başvuracağım. eminim yanlış yere yazıyorum bu mesajı. fırça atmayın nolur. az önce geldim buraya.:'(

merhabalar benim istek biraz zahmet istiyen bi istek olcak ama :(
arkadaslar simdi istedigimi anlatim :)
Untitled-7.jpg

STRATEJi yazan yeride Sultans hemen sag altina ufak bi pixelle .org E21 yazabilirmisiniz ?
ve
bu resimdeki F16larin yerine
http://www.ogame.org/portal/downloads/wallpapers/battleship_1280x1024.jpg
http://www.ogame.org/portal/downloads/wallpapers/destroyer_1280x1024.jpg
bu 2 resimdeki gemilerden herhangi birini monte edebilirmisiniz ?

Eger monte isi olmazsa F16lari bi tanesi kırmızı bi tanesi beyaz seklinde turk oldugumuz belli olsun maksat :goz: yapabilirmiyiz ?
simdiden ilginiz icin tesekurler..

gerçekten güsel çalışmalar ..bende de olsa bi photoshop yapıcam bir -iki şeyde =)

cok tesekurler ayirdigin zaman ve emek icin abim..

i146495_image22.jpg

-
senden çok rica etsem bu resme teker teker harf harf ilk başta hackhell
yani sıra sıra ilk önce h sonra a sonra a die gidio öyle hızlı bi şekilde geçecek ondan sonra da
tabi bu sıra sıra değil birden olarak LỜяק K€ñAñ yazacak alt kısımda ondan sonra tekrar hackhelll die gidecek rica etsem yapar mısın:?

LỜяק K€ñAñ' Alıntı:
i146495_image22.jpg

-
senden çok rica etsem bu resme teker teker harf harf ilk başta hackhell
yani sıra sıra ilk önce h sonra a sonra a die gidio öyle hızlı bi şekilde geçecek ondan sonra da
tabi bu sıra sıra değil birden olarak LỜяק K€ñAñ yazacak alt kısımda ondan sonra tekrar hackhelll die gidecek rica etsem yapar mısın:?

i146579_lordkenan.gif

Geri