SpYCeZa
O Bir İdeoloji
- Reaction score
- 0
cLinique program bendede war emein guzel...
Edit Pc_manyaaa nin msj i yetmior...
KeViN NasH' Alıntı:cLinique program bendede war emein guzel...
S3rSeri' Alıntı:ArkadasLar Bana Arkadslık Sitesıne Gıdecek guzel bir Resim Yapa Bilirmizi ÇöyLe Dehset Olucak Cinseten yapan arkadas Olursa Sımdıden Çok Tşk ederım ..? Anatsayfa Resmi oLmasını istıyorum.?
magneta' Alıntı:paslanmışız bayadır açmayalı ps yi
scour
pc_manyaaa
bu arada istek için kural değişikliği oldu ilk sayfadaki ilk mesaja bakınız!
X™' Alıntı:300 mesajı tamamladıktan sonra neden olmasın ; ama sen az evvel üye olup 4 mesajla çıkıp burda bana şöyle dehşey bişe yapın dersen :Sopa :Sopa :Sopa
S3rSeri' Alıntı:Oldu amac paylaşmak Olur 300 de atarız 1000 de atarız sen merak lan ma ama sen bır anda bu kelımeyı soylerke üyelerı asagılıyorusun bız burda paylasmak istıyoruz sende boyle bır kanun koyarsın paylasmak nerde kaldıkı arkadasım..!
kusura bakma arkadaş ben acami olduğumu belitmiştim.konular için elimden gelen özeni gösterip siteyi meşkul etmek istemiyorum.magneta' Alıntı:mfdemirdil msn adresi vermek yasak!!!
arkadaşlar lütfen rica ediyorum mesaj yazdığınız yerin neresi olduğuna lütfen bakın
bu kadar bilinçsiz olmayalım...
caniko102' Alıntı:kusura bakma arkadaş ben acami olduğumu belitmiştim.konular için elimden gelen özeni gösterip siteyi meşkul etmek istemiyorum.
caniko102' Alıntı:arkadaşlar herkese iyi günler ben media player için dfx indirdim ve kurdum ancak crack'ı yapamadım acemiyim bilen arkadaşlardan nasıl yapılacak ricam olucak.şimdiden herkese teşekkürler
LỜяק K€ñAñ' Alıntı:
-
senden çok rica etsem bu resme teker teker harf harf ilk başta hackhell
yani sıra sıra ilk önce h sonra a sonra a die gidio öyle hızlı bi şekilde geçecek ondan sonra da
tabi bu sıra sıra değil birden olarak LỜяק K€ñAñ yazacak alt kısımda ondan sonra tekrar hackhelll die gidecek rica etsem yapar mısın:?