İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

İyi Ozaman Bende Yaparım Birkaç Şey :hhman:

font isteğim olacak

i112140_Untitled1.gif

bu yazı tipini cok aradım ama bulamadım :ter: :ter:

anot' Alıntı:

PARDON DA NE anlasılmadı belirtirmisin bende bir avatar istedim yanlızca..

evet arkadaslar bu arada yapacakmısınız bı avatar yaww.. kac gun oldu hadiiiyinn. :d BELIRTTIM nasıl bıse ıstedıgımı 96. sayfada.:)

HADI HH MANLERİM YAPIN BI KALITE AVATAR.. :hhman:

Nihil Avatar

nihil' Alıntı:
Bana Siyah ve Kırmızı tema üzerine korku tema çalışmalı NİHİL yanıp sönen cinsten şöyle güzel ve kaliteli bir çalışma yapabilirseniz cok mutlu olurum.
Bana nasıl geri ulastırabılceksınız pekı?Pm de atsan olur burda da olur keyfine göre
Şimdiden tesekkurler saygılar sunarım.

nihil ben bir tane yaptım ama 113 kb oldu.

biraz düşürdüm 40 kb a kadar ama 113 ün görüntüsü gibi degil tabii .

113 kb olan 256 pixel

xGr_nihil.gif

40 kb 32 pixel

bD1_nihi3.gif

bu bölümle ilgilenen arkadaşlar benim bi avatar ricam olacak...

özellikler: kanlı ve karizma animeye değişik stilli hareketli nickimide eklerseniz aradığım şeyi bulabilirim galiba :hhman:...uğraştırıyos sizi biras ama :(....ne özellik istedim beah :D

İstekim Vardi Ama:))

arkadaslar selam benım bı ıstegım olucaktı gercı mesaj sayım 100 olmadı daha ama az kaldı umarım yardımcı olursunuz :) arkadaslar benım rıcam ıste el ılanı takvım ımsakıye vs vs vs ıcın bı logo . logoda ozelıkle lacıvert ve kırmızı renk tonları kullanılırsa sevınırım dukknın ısmı ÖZEL ET VE TAVUK PAZARI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM MATBAACI BEKLIO :))

ArkadaŞlar BelkŞ YanliŞ Yere AÇtim Ama Yİnede Dİcegİm.slayt GÖsterİsİ Yapmak İÇİn Ne Yapmaliyim.

Magneta benim 2. oluo ama şuanada bi el atmanı istiicem..:ter:

033b6a923f.jpg

Eğer resim büyük,48 kb ı aşar falan filan dersen şuanki avatarada olabilir..

AsS@SsiN 'le yap bşelerde görelim marifetini..:)

fKa_gangster.jpg

genchler bu size verdiğim resim üzerinde biras oynarsanız çok seviniirm.. özellikle bu resimin belirli bir kaç yerine kurşun deliği yaparsanız çok daha ii olur ..kafanıza göre takılın işte yaws =) .. ŞİMDİDEN sağolun genchler

NOT= he bide bu avatar olucak =)

pc_manyaaa' Alıntı:
fKa_gangster.jpg

genchler bu size verdiğim resim üzerinde biras oynarsanız çok seviniirm.. özellikle bu resimin belirli bir kaç yerine kurşun deliği yaparsanız çok daha ii olur ..kafanıza göre takılın işte yaws =) .. ŞİMDİDEN sağolun genchler

NOT= he bide bu avatar olucak =)

ben genç olmadığıma göre ilgilenmicem demekki

arkadaşlar bnmki ps falan deil grafik gibi bişi tasarım eğer yapabilcek çıkrsa sevinirim uraşoruz kaç gündür adam gibi bişi çıkaramadık olmazsa paralı bile yaptıra biliriz o derece mesela monalizayıçizen kişi ilk aklma sen geloon kaç para istoosan isteiğim için kabul edebiliriz :D neyse söyleyim şöyle bişi istorum site girişine ufak bi flash yapıcm giriş şekli tarzında geyik sitemiz var geyik mekanı oluşturup çayır çimen sitemin forumuna chat odasına portala bloglara falan burdan geçiş yapıcm ama resmlerle yani chat odasını chatleşen bi geyik temsil edecek ama kendi tasarımımızı yapmak istedin bu yüzdenn uraşoruz olmoor sizden ricam bana pc başında chatleşen bi geyik daha dorusu bi geyik çizmeniz güzl esaslı bişi hh man gibi artis olmalı :D biz onu daha sonra editleyerek gereken halede getiririz ister allah rızası için ister teşekkür için istersenizde para için yapın ama bişiler yapın :D

Banada Üstünde pRiNCe Yazan Avatar Yaparsanız Sevinirim Şimdiden Kolay Gelsin:sigara:

Geri