İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Cenk_17' Alıntı:
arkadaslar bana Resim Lazım siteye koymam içinn banner giiibi bişi Söyle yazıcak '' Undergraund Rap güçlüdür Mc_yer6rap '' diye banner gibi bişi lazım yardım ederseniz cok sevinirimm ama söyle olsa cok güzel bişi olur hackhellin mesela sayfasında dönen bişi var daha HH Yaazıyor oyle dönerek '' Undergraund Rap güçlüdür Mc_yer6rap '' Diye bşi istiyorumm şimdiden tşklerr arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum..

Beyler bekliyorum lütfen ya

100 msjın altındaki kişilerin istek mesajları ve onlara verilen cevaplar tarafımca silinmektedir... Mesajlarım nerde fln demeyin :)

benim de bir istegim olacakti
bana bir banner lazim 468x60 olacak
üstünde og-cheats yazacak
hareketli bisey yani animasyonlu bisey olacak
vede üstüne counter resmi koyacaksiniz

ÖRNEK:
og4.gif

logo0ds.gif

bu resmi arkadaşlar gisgim yazarak uyarlaya bilirmisiniz konuşma baloncukları yerine bi fikriniz varsada olur yapabilirseniz memnun olurum

Abilerr ben Banner den vaz gectim Şu Resmi Duzenlersemniz Sevinirimm..

Resimde Kırmızı Yerleri Mavi,Mavi oLan yerleri Beyaz yaparsanız sevinirim...he bide Arkada gozuqen grimsi Renkli Sac gibi Duran grimsi Renkli yeri de Koyu mavi yaparsanız Sevinirim..ne oLur cok lazım...

Earnk

1)Sen bi kere buraya msj yazdın .. msjını silip buraya yazıp msjını başa taşıyp diğe arkadaşlarınr ve benım hakkımı çalıosun..

2)Hak yeme üstüne senden başka yok ..

3)Sen böyle yaparsan kimse yapmaz..

4)bir daha böyle birşey yapma.....

Pesimist Ben Çok isTekte buLundum İstekte buLundugum Kadarda Yardımcı oLdum ama Sadece BUnda Bu Kadar ısrarLıyım Çünkü Bir MeseLem War aciL o Yüzden Hata yapTIysam AFFOLA!!!

arkadaşlar kitabım için bi kapak lasım yaf :D
aslında kitap dediğim öle büyük bişi değil. Kendi bilgim dahilinde yazdığım konuları ekledim ancak kapak sorunu var :)
Kitabın konusu bilgisayar & İnternet
birşeyler yaparsanız sevinirim
yoksa canınız saolsun
kucuk bir rica

haraketli bir avatar yaptım ama boyutu çok büyük oldu nasıl küçültürüm bunu ..!:?

MacXos' Alıntı:
arkadaşlar kitabım için bi kapak lasım yaf :D
aslında kitap dediğim öle büyük bişi değil. Kendi bilgim dahilinde yazdığım konuları ekledim ancak kapak sorunu var :)
Kitabın konusu bilgisayar & İnternet
birşeyler yaparsanız sevinirim
yoksa canınız saolsun
kucuk bir rica

Geri