Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bi de bana yapabilir misiniz jackal ınkine benzeeyebilir ya da farklı olsun işte değişik bişi yaf.nickimi değiştircem siz "By_X" olarak alın ok
yaa arkadaşlar bana dergim için ir logo lazım... boyutları en 20 boy 5-6 cm olursa sevinirim.. ama kendinize görede yapaın.. derginin adı AKDENİZ AKTÜEL ama AKTÜEL ismi üzerine bir logo yaparsanız çoook ama çoook kafi geçer... şimdiden ellerinize sağlık
lanco682 is Online:
Teşekkür Sayısı: 3
--------------------------------------------------------------------------------
3 mesajına 3 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 19 Saat 44 Dakika 36 Saniye
bilmiyordum... ama gerçekten çook ama çook acil logo lazım bana .. :/ bi kıyak yapın bana yaaa. valla kendim denedim yapamadım.. yaptımda istediğim gibi olmadı.. sizden yardım istiyorum.. dergi 15 şubatta çıkacak... artık yardımcı olursanız dergide hackhellin reklamını kayacam yaa. valla billaa.
arkadaşlar benim avatar üzerine incikli boncuklu bir şey yaparmısınız kayan yazı olabilir,yanıp sönebilir namımızı güzelleştirelim diye düşünüyorum
şimdiden teşekkür ederim aekadaşlar
Ya durun bi ya her kafadan ses cıkıyor . ya yetısmıyor millet pm atıyor buradan bi ses cıkıyor . durun bi ya . allah allah bizde insanız yapıyoruz basit diyorsun eee tabi basit olur .arkadaslar günde sadece 7- 10 kişi yazacak7 - 10 kişininkini yapacam daha fazlasını yapmam . gücüm yetmiyor
+ pm den msj atanlardakabul etmiyorum .. buraya boşuna istek başığı açılmadı