İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Arkadşlar bende banner istiyom :p

Arkadşlar bende sizden bu sefer banner istiyorum :D
çok şey istiyoz ama olsun :)

Banner in üzerinde
www.the-hackers.net yazacak

site altaki resimdeki gibi renkleri bişiler bulunuz işte :D
daha yeni açtıh banner lazım :D
hack sitesi istediğiniz gibi birşey yapabilrisiniz :)

REsim:

adsz0st.gif

arkadaslar bana Resim Lazım siteye koymam içinn banner giiibi bişi Söyle yazıcak '' Undergraund Rap güçlüdür Mc_yer6rap '' diye banner gibi bişi lazım yardım ederseniz cok sevinirimm ama söyle olsa cok güzel bişi olur hackhellin mesela sayfasında dönen bişi var daha HH Yaazıyor oyle dönerek '' Undergraund Rap güçlüdür Mc_yer6rap '' Diye bşi istiyorumm şimdiden tşklerr arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum..

Biliyorm berbat oldu ama gecenin bu saatinde 10 dakikada bu kadar oluyo:D:D:D
rap8pu.jpg

shaheen' Alıntı:
buyur kardeşim bişilerr yapmayaa çalıştım umarımm beğenirsin çünkü
elimden daha faslasıı geleceğinee inanmıyorumm
helee yazının biriinin kayması birinin de yanıp sönmesii birazz uğraştırdı...belki ustadlaraa kolayy amaa neyseee...gerçi benimm içinde ii olduuu
bole bişi yappçağımaa inanmıyodum nesee faslaa uzadıı al kardeşimmm
yap1jy.gif

bakk hackhell yazısı sağdayken ortada hafif siyahlıkk oluşuoo onu o kaa
sildimm genedeee oluyoo bendee anlayamadımm ama gene bakçamm!!!
yaa yazı birass solukk olduu...çünkü yazıyı kesiom o kadar ama soluk kesio ona filtreler uygulayarak
ayarlayabilirsem ayarlamaya çalışçamm şimdilikk bukadar

nasıl yaptığımdan biras bahsedeimm önce hackhell yazısını yazdım.
bu layerdan soldan sağa doğru tekrar başladığı yere gelecek şekilde layerları hazırladım.sonra sadece üstteki fare kalacak şekilde kestim bu layerdan bi tane yeterli.sona banned yazısını kestim bundanda opacitiy değerini
100 den 0 a doğru olacak şekilde layerları hazırladım sonra imageready ye geçtim
ve gerektiği kadar frame oluşturdum sonra mesela 1.frame de sadece fare,opacitiy değeri 100 olanbanned yazısı ve hackhell ilk hackhell yazısı gözükmesini ayarladım
ve bole bole tum frame leri yaparak oldu.yazı tam 100 olduğunda
banned yazısına değişşik filtreler uygulayarak güzel sonuçlar elde edebiliriz ben
yapamadım çünkü uyumam lazım:D :D...saygılarımla!!!

dostum süpersın elıne sağlık çok ii çalişma çok güzel oldu
çok teşş ederım daha ne yapacaktın çok teşş.. işte bende boyle bişe istıyodum uğraşmiş saolsın bunu unutmayacam

mclanet0rk.gif

arkadaslar baska istek basligi bulamadim yanlis yerde soruyorsam özrum ola :)
ben fotografcilarin kullandigi guzel arka fonlardan ariyorum yalniz orjinal böyle internette gezen wallpaperlar olmasa cok sevinirim elinde olan varsa yada bi link falan verebilen olursa minettar kalirim simdiden tesekkurler.. :)

.:Kitap İçin Kapak:.

Arkadaşlar bir kitap hazırlıyorum herşeyi bitti sadece kapağı kaldı bu konuda yardıma ihtiyacım var :)
Kitabın konusu kendi yazdıgım

Bilgisayar konuları
İnternet Konuları
Html dersleri

Buna uygun bir kitapta yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba?

ehee ewden nete giremionda ondan hazırlıyamıon dimi :D

Bizim istek güme gitii heralde :)

seLam... ArkadasLar sİzden bişe rica edicektim ...

Ya pc de manzara arka planı var .. orada yeşil tepeye AKYAZI İNTERNET CAFE altınada iyi eylenceler photopcu arkadaslardan rica edicektim..şimdiden tşk.ler :)

arkaşaLar benim avatarımı kuLLanarak banada şöLe güzeL bi avatar yapabilirmisniz

DeathSouL' Alıntı:
seLam... ArkadasLar sİzden bişe rica edicektim ...

Ya pc de manzara arka planı var .. orada yeşil tepeye AKYAZI İNTERNET CAFE altınada iyi eylenceler photopcu arkadaslardan rica edicektim..şimdiden tşk.ler :)

ben bişiler yapmaya çalıştım ama daha iyisini yapan mutlaka olcaktır
zaten bole konular hakkında bbişi yapamıyorum maksat öğrenmek
manzarak2wc.jpg

normali için LİNK!!!
http://img132.imageshack.us/img132/1019/manzara27xy.jpg

Flash4D 4.0 Yardım Lutfen ...

" Flash4D v4 - Home Edition "
Arkadaslar bunu ful surum yapabılmek icin elinizde crak yada baska bır sey varmı ben aradım bulamadım ilgili arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim şimdiden teşekkürler

chaglar' Alıntı:
arkaşaLar benim avatarımı kuLLanarak banada şöLe güzeL bi avatar yapabilirmisniz

buyur kardeş o kadar ii değil ama idaree et bi teşşekür yeter!!!!

Bİ DEĞİŞİKLİK YAPMAMI İSTERSEN YAZ MESELA ARADAKİ SANİYELER FALAN

ben adobe photoshop cs2 yükledim ulead gid editör çalışmadıda neyse bunda bayaı şey öğrendim fakat bir resimdeki yazı yazdığımızda nasıl hareket ettirileceğinin çömüş değilim photoshop öğreniyorum u indirim dedim limiti dolmuş :(

Arkadaşlar Flash ları gif formatına çeviren bir program arıyorum. Yardımcı olabilicek arkadaş olursa sevinirim.

arkadaşlar bende cliper1907 yazan karizma bi avatar istiyorum şimdiden teşekkürler

Geri