İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

ya banada şöle strike'lı mıtrike'lı bişey yaparsanız sevinirim..:D şimdiki avatarımı kullanmayın..

bu arada anti abinin avatar süper olmuş

i2157_strikeman3.gif

:sigara: buyur StrikeMan

ooo tşkler güsel olmush €Lin€ SaGlık..

€dit: yaw ama daha deişik bi resim kullansan daha ii olabilirdi ama nese boşwer buda ii..

flash dergi sayfa çevirme fla sı elinde olan varmıdır acaba siteye baktım templatelerin içinde bulamadım şimdiden Tşk...

Abi Bana Şöle siyah bi fontta geri sayım yapsan 3 2 1 die onların arkasında O Sİmdi AsKer Yazarsan Sevinirim(yazılar beyaz olursa sevinirim...)şimdiden saol...

evet sadece sihayın üstüne gerisayım ve ardından O Simdi AsKer yazrsan(O Simdi AsKer janjanlı bişeyn olsada olur:D)tekrar saol

magneta abi süper olmuş haa
karanlık artık avatar çalmazsın ha :D

memoli50' Alıntı:
magneta abi süper olmuş haa
karanlık artık avatar çalmazsın ha :D

olm seninkinide çalmadım ki ödünç aldım...:Dbu arada eline sağlık magneta teşekkürler..
.

benim elimde 10 adet koltuk resmi var bunları tarayıcıdan aktardım orjnal resimlerin üstünde çay lekesi var bi tanesinde diğerlerindede resimleri katlamışlar ortada katlama işartei var bide koltukları beyaz temiz bi arka plana oturtmam gerekiyo yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok iyi olcak şimdiden teşekürler

Bu resim üstüne hareketli ve şekilli bi AsS@SsiN yazarsan çok makbule geççer..Yazacağın yeri sen ayarla sana kalmış..:hhman:
tn_ZRI65492.jpg

Geri