İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

sağolun :D ee artık kendimize de yapmak lazımdı bir tane , hep başkalarına olmuyor tepki geldi yaw , senin niye avatar bu kadar dandik diye :sigara:

kardes bana da benim avtara benim ismi yazarsan harektli olarak harfleri falan senin zevkine bırakıyorum

Eğer bana uygun daha güzel bişey biliyosan onuda yapabilirsin sevinirim

anti abi tavsiye etmişti demi

arkadaşım bu avtara yazılacak bişi bulamadım ama

başka bi resim bulursam yazarım

yada nereye yazılacağınıda söyleyebilirsin

i1570_UFUK4.gif

al ufuk kardesim ; yazılar nba in renklerine göre sırasıyla mavi beyaz kırmızı olacaktı

ancak beyaz b harfine glow efekti verildiğinde b olduğu anlaşılmadığından siyah yaptım

beyazlaştırdım.

umarım beğenirsin :sigara:

Flashta Mouse ile Over out prblemi...
Mouse ile bir butonun üzerine gelince (animasyon yaptım) animasyonun oynamasını mouse butonun üzerinden çektiğimiz anda ise kaldığı yerden animasyonun geri sarmasını istiyorum.. (kaldığı yerden) veya bir kodu fln mı var yardımcı olursanız...
Efektin neresinde kalmışsan mouse çekince ordan geri saracak bunu nasıl yaparım...

minnik' Alıntı:
Flashta Mouse ile Over out prblemi...
Mouse ile bir butonun üzerine gelince (animasyon yaptım) animasyonun oynamasını mouse butonun üzerinden çektiğimiz anda ise kaldığı yerden animasyonun geri sarmasını istiyorum.. (kaldığı yerden) veya bir kodu fln mı var yardımcı olursanız...
Efektin neresinde kalmışsan mouse çekince ordan geri saracak bunu nasıl yaparım...

bende 5 vitesli bir traktörle , taksimde sokak yarışı yapmak istiyorum ama herkesin her istediği olmazki

bunun yeri burası mı ki buradan cevap bekliyorsun :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :Sopa :sigara:

valla filmlrdeki efektleri yapmaya çalıştım ama :D hani film bozulur beyaz şeritler çıkar falan :D

elimden gelen :

i1898_anti.gif

:sigara:

arkadaslar arabamı bırde resımlerımı modfıye yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunus layerları kullanamıyorum

Mhurat Sen Resim Qoy Buraya Biz Yapalım :cool: Hemen Öğrenemessin Bu PhotoShop U

Sanal Modifiye Yapamıom Ama awatar Yapıom!!!

Wer Resim Yapiiim :cool:

selam arkadaslar ben bu konu bı kac kısıden yardım ıstedım ama tatmın edıcı bır cevap alamadım bırınız bana yardımcı olabılırmısınınz elımdekı bır anımasyonun uzerıne yazı yazacagım bu hangı programla nasıl yapabılırım tecrubelı bır arkadastan yardım beklıyorum

JWX19191' Alıntı:
selam arkadaslar ben bu konu bı kac kısıden yardım ıstedım ama tatmın edıcı bır cevap alamadım bırınız bana yardımcı olabılırmısınınz elımdekı bır anımasyonun uzerıne yazı yazacagım bu hangı programla nasıl yapabılırım tecrubelı bır arkadastan yardım beklıyorum

Burda Sadece İsteq İstenir!!!

tm
X abi bi programı resimli anlatmıştı
adıda Bannershop GIF Animator 5
şuydu istersen forumu ara

Geri