İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

kevin sağol da upluad ettiğin servis de

1 günlük çalışma var mış

ßenim avatarın saĞ üSt köŞesin€ yukaRıDan aŞŞaĞı JuruP yaZarSanıS seViniRim.. he ßirDe fOrumun z€min renGinDe ÇerÇevey€ aLırSanız ii oLur..

ArkadaŞlar Be Photoshop Da Daha Acemİyİm.lÜtfen Bana İnsanlarin Nsl YÜzÜnÜ Şekİlden Şekİle SoktuĞunuzu Kisaca Anlatirmisiniz.rsİmlerİ GÖrÜyorum,Özenİyorum.lÜtfennn Banada GÖsterİn!!! Şİmdİden TŞk :(

genchler(professional olanlar) benim şu avataramıda bi güsellik yaparsanız sevinirim şölee muhteşem bişi olsun artık siz belirleyin :goz: -->
ahanda RESİM(tıkla)

arkadaşlar herkese iyi günler ben media player için dfx indirdim ve kurdum ancak crack'ı yapamadım acemiyim bilen arkadaşlardan nasıl yapılacak ricam olucak.şimdiden herkese teşekkürler

yeri burası değil herhalde :eek:

ama genede al sen(gir siteye) ---> TIKLA

download crack yazıor tıkla ona ve yükle ..

bana da msn de hareketli avatar nasıl olur.Açıklarsanız sevinirim.İrtibat Yardım eden olursa..........

kanks53' Alıntı:
dostum at yarışı oyunu bulabilirmisin?

caniko102' Alıntı:
arkadaşlar herkese iyi günler ben media player için dfx indirdim ve kurdum ancak crack'ı yapamadım acemiyim bilen arkadaşlardan nasıl yapılacak ricam olucak.şimdiden herkese teşekkürler

mfdemirdil' Alıntı:
bana da msn de hareketli avatar nasıl olur.Açıklarsanız sevinirim.İrtibat Yardım eden olursa..........

mfdemirdil msn adresi vermek yasak!!!

arkadaşlar lütfen rica ediyorum mesaj yazdığınız yerin neresi olduğuna lütfen bakın
bu kadar bilinçsiz olmayalım...

yardım lütfen

Arkadaşlar Bizim Bir Mahalli Takimimiz Var Sizden Ricam Bana Bir Forma Logosu Tasarlamaniz. Bunun Için Size Verebileceğim Tek şey En Derin Saygi Ve Sevgilerim.konu Acildir çünkü Forma Siparişi Vereceğiz Sezon Başliyor.şimdiden Teşekkür Ederim.

Valide Tayfun Spor Kulübü
Lacivert-beyaz
üsküdar 1995

KardeŞ NeŞet ErtaŞin Mp3 Lerİ Forumda Neden Yok

Geri