- Reaction score
- 0
din egıtımı dogru ve temız alındıgında daha guzel olabılırdi halbuki hala kahrediyorum din egıtımıne karsı olan Allahsızlara
Yobazlıgın geldiği son nokta.Ne varmış 12 yaşındaki çocugun dansöz kıyafeti ile,16 yaşındaki kızın hiç soyunmadıgı halde striptiz dansı yapmasının neresi rezalet olabilir?80 yaşındaki ideolünüz 14 yaşındaki kızı annesiyle birlikte altına alıyor ve rezaler olarakta görmüyorsunuz ama çocukların dans etmesini rezalet olarak değerlendirebiliyorsunuz. Asıl rezalet bu çagda bu riyakarlıgınız veçagdışı anlayışlarınız.
Yobazlıgın geldiği son nokta.Ne varmış 12 yaşındaki çocugun dansöz kıyafeti ile,16 yaşındaki kızın hiç soyunmadıgı halde striptiz dansı yapmasının neresi rezalet olabilir?80 yaşındaki ideolünüz 14 yaşındaki kızı annesiyle birlikte altına alıyor ve rezaler olarakta görmüyorsunuz ama çocukların dans etmesini rezalet olarak değerlendirebiliyorsunuz. Asıl rezalet bu çagda bu riyakarlıgınız veçagdışı anlayışlarınız.
türbana catarken ulkeyı boyle acmak soyundurmak ıstıyorlar
@VoyVoy
ya sen aydın diye kime denir bilmiyorsun. ya da aydınları suçlayarak cahillere prim sağlamaya çalışıyorsun.
Aydınlar kişisel özgürlükler konusunda ve ahlak konusunda seninle aynı fikirde olmayabilir.
Ama konu çocuklar olunca tartışma götürmez gerçekler vardır.
O çocuklar sadece ailelerinin tapulu malı değildir. Çocuklar devlet güvencesi altındadır. Ve aileler çocukları istedikleri her türlü radikal tavır ile yönetmemelidirler. Devlet bu işe müdahale etmelidir.
Ben nasıl 6 yaşındaki çocuğun başına türbanı takıp ilahi söyletilmesine karşıysam, başka bir çocuğun da dansöz kıyafeti giymesine, cinsel temalı dans ve kavramlar ile aynı noktada bulunmasına da karşıyım.
Ama size göre aydın olmak ahlaksız olmaktır. Çünkü sizin dünya görüşünüze sahip olmayan herkesi ahlaksız sanıyorsunuz.
Bu işin laikliği dindarlığı ateistliği komünistliği olmaz. Çocuk yaşta bir çocuğun erkeklere meze edilmesine kimse onay vermez. Dansözlük diğer dans türlerinden farklı olarak içinde en ağır cinsel mesajları barındıran dans türlerindendir. Ve çocuk yaşta bir kıza bunu yaptırmak tek kelime ile suç olamlıdır. Ama siz de laikler her türlü ahlaksızlığa onay verir, laiklerinve aydınların özgürlükçü düşünceleri tüm ahlaksızlıkları kabul eder demogojisi yapmayın artık.
Çünkü iş ahlaksızlığa gelirse laikler içinde ahlaksızların oranı neyse islamcılar arasında da odur. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Bu ülkede AKP'ye oy verenler içinde ne kadar ahlaksız varsa CHP'ye oy verenler içinde de o kadar ahlaksız var.
O yüzden bu tarz ahlak problemlerini senin senin siyasi görüşüne benim siyasi görüşüme göre değil elini koyacağın vicdanına göre tartışmak daha doğru olur.
saygılar
Çağdaşlığın geldiği son nokta 12-14 yaşındaki kızı striptiz yaparken salyalar saça saça izlemekse
Yobazlığın geldiği son noktada kalıp bu şerefsizliğe En kibar haliyle Şerefsizlik demek herzaman için daha hayırlıdır .
Rabbim bu şerefsizlerin bu şerefsizliğe göz yumanların ve bunu takdir edenlerin sonunu bir kılsın
sorarım sana bacın varmı 14 yasında cıksın stripizmidir nedir ondan yapsın memnun kalırmısın ?
ya ALLAH aşkına bu ne acayip düzen böyle.bi tarafta başını kapatıp,adabıyla giyinen insalar okula alınmıyor,yobaz ialn ediliyor,diğer tarafta ilk okulda dansöz yetiştiriyoruz.peki soruyorum herkese ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bu cennet vataı geleceğin dansözlerinde mi yoksa geleceğin aydınlarınamı bıraktı.bırakalım ayrımcılığı.amacımız birilerini mağdur etmek değil genç aydınlar yetiştirmek olsun.
Ben salyalar akıtarak o çocukları izleyecek kadar sapık değilim ama bu çocukların eglencesini bile agzından salyaları akan varsa mutlaka bir şerefsizlik ve sapıklık var demektir.Pekala bu çocukların dansına rezalet görenler neden 14 yaşındaki çocugu ve annesini altına aldıgı belli oldugumnda neden tepki göstermediniz?
Senin bacın varmı gibi soru sorup seviyesizlik yapma.O çocuklar oraya çıktıysa ebeveyni izin vermiştir size ne? Çocugunun eglenmesine izin vermek nasıl rezalet olabilir?.Sen çocugunu gönderme?Burkayamı kapatacan ,türbanamı sarıp sarmalayacan sen bilirsin.Fakat başkalarının çocukları nasıl egitim alır sizleri hiç ilgilendirmez.İşte buna deniyor mahalle baskısı diye ve mahalle baskısı deyimini bu davranışlarınız ispatlıyor.
helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum o zaman bu şekilde yetiştirelim çocuklarımızı eğitim yuvalarında
Ben salyalar akıtarak o çocukları izleyecek kadar sapık değilim ama bu çocukların eglencesini bile agzından salyaları akan varsa mutlaka bir şerefsizlik ve sapıklık var demektir.Pekala bu çocukların dansına rezalet görenler neden 14 yaşındaki çocugu ve annesini altına aldıgı belli oldugumnda neden tepki göstermediniz?
Senin bacın varmı gibi soru sorup seviyesizlik yapma.O çocuklar oraya çıktıysa ebeveyni izin vermiştir size ne? Çocugunun eglenmesine izin vermek nasıl rezalet olabilir?.Sen çocugunu gönderme?Burkayamı kapatacan ,türbanamı sarıp sarmalayacan sen bilirsin.Fakat başkalarının çocukları nasıl egitim alır sizleri hiç ilgilendirmez.İşte buna deniyor mahalle baskısı diye ve mahalle baskısı deyimini bu davranışlarınız ispatlıyor.