çok Düşündüm Ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msjlarda biraz daha seviye........

valla virgin solarıze yada dark_angele bi pm at ver buranın lınkını olsun bitsin uğraşmaya değmez .. hh e girişte kimlik sormuyolarki yada burası akıl hastahanesi değil ki önlem alınsın:D nese konuyu daha fazla dağıtmayın muhattap olmayın kendi kendine susar:D

zuhaha
bana gore hayatta hıc bı zaman bı kız arkadas bulamamıs öle kızların pesınde dolasıp kendıne ortam saglamaya calısan ve sanal alemde ona buna atıp tutmayı bı becerı sanan oysakı beynı karınca kadar gelısmemıs bı yaratıksın sen sana ınsan demıyorum cunku ınsan değilsin =) bak guzel kardesım once kım oldugunu solersın sora dersınkı su su sebeplerden dolayı karsıyım dersın efendı gıbı anlatırsın derdını ha anlatamıyosan susarsın bence bu forumdan bırısı ve bende tahmın edebılıyorum kım oldugunu fazla uzatma ısteersen !!!

mervem bilir misin virgin die bir üye vardı benim samimi olduğum bi ark. dı ben modluk istedim.. aksiliği görüyo musun ark. da benim modluk sonuçlanmadan gitti modluk başvurusu açtı...şimdi sana bi öneri sen sen ol ark. seçimlerinde dikkatli ol ...sana şimdi oyumu söyliim son alarak -1 nedeni ise samimiyetsizlik,devamlı aynı türde oyunlar açman vede yeni üyelerdensin öğreneceğin çok şey var....ii forumlar ark..:D

yaa bısı dıcem... hanı sımdı ok kendılerıne tanıtıyorlar sonra bzı onlara + veya- verdıgımızı soyluyoz mod. adaylarıda ıste bıze tsk mahıyetınde tsk gonderıyo-nası oluyosa :p
ıyıde baskalrı nıyee baskasınınyadıgına tsk gonderıyoo.."sen buna - vermıssın afferım desteklıyom senı veya gorusum senle aynı" fılan dıyemı veya "+ vermıssın bravo bende + vermıstım ne tesaduf deılmı :p" ...

vırgınım destekledıgımı soylemıstım yınede dewam edıyorum ayrıca da tsk fılan etme cıvkı cıkmıs bu tsk olayının...

bicim senıde desteklıyorum unutmadan.. hemen kımsee bısı demesın yıne edıtledım..:)

b@i@c@i' Alıntı:
virgin seni evdiğimden oyum +1 tatlım hakeden orda olsun:(

:eek:ut: BAŞKA YAZACAK BİRŞEYİM YOK SONUCU BEKLİYORUM OLUMLU OLMUSUZ KARLARINA SAYGIM VAR

Bence Henüz Yetersizsin -1 Yinede Yönetim Bilir.

son zamanlarda çok güzel çalışmaların oldu bence hakkediyorsun +1
umarım istedigin yerde olursun

merve biraz daha çaba ve zaman diorum konuyu baştan sona inceledim her mesajı okudum nerdeyse ama + ların gerçekten yetersiz bu başvuruyu ilerki bi tarihe atalım bugünden daha iyi hazırlandıgında başvurunu yinele!
Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri