çok Düşündüm Ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ark dikkatimi çektide moda ihtiyacı yok orda mod var diosunuz şunu belirtiyim evet mod var 1 tane vede ben nedense pek göremiyorum o modu oralarda ne hikmetse nese sadece belirtmek istedim ayrıca oraın modundan başka diğer modlar daha çok karışıyo o bölüme sadece belirtmke istedim bu sorunu :)

zuhaha' Alıntı:
bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun.
nickin kadar sende komiksin.. Nedense bu yazdıklarına ben gülemedim. .
Her konuyu polemiğe dönüştürmeyi o kadar iyi beceriyorsunuzki.. Helal olsun diyorum.. Acaba bu yazdıkların karşısında seni takdir edeceklerinimi sanıyorsun..

Forumun her yerini tartışma köşesine döndürdünüz.. Tebrikler...

Olumlu yada olumsuz bir ( + ) , ( - ) vermek kadar kolay bir şeyi yapamıyorsanda boşa forumdasın derim sana...

sanıRım orası bıseylerı kanıtlamak ıcın mod adaylıgı acma bölümü sayamadım ben 5 kısı fılan aday sanıRım oraya :eek:

zuhaha' Alıntı:
virgin özel hayatını forum konusu yapıp kndini maskara ettin haklısın oda bi oyuna dönüşmüştü ne oldugun belli oluyordu. kdemir e ne oldugunu biliyoruz yoksa biz aynı kişi miyiz:Sopa hahah yoksa bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun. :p üzülme çünkü seni şuanlık için selef bıraktık ama senin gibi kişiliği oturmamış birini mod yapacaklarını sanmıyorum :eek:ut: hh de hatalara ve defolulara yer yok. şimdi msn de konuşup laklak yaptıgın arkadaşların korur seni. artılarınıda vermişler..:sigara:

sen virgini tanıyormusunda böyle bir yorum yapıyorsun,
daha yeni üyesin ve virgini nerden tanıyorsun.
ve
karşındakinin bir bayan olduğunu unutma,
virgine saldırarak puan toplamayamı çalışıyorsun,
avatarından kişiliğin belli oluyor,
virgine saldırma amacını anlamış değilim,
+ yada - yorumunu bulun yeter,
burayı tartışma alanına çevirmeye hakkın yok,
virgin kardeşim sende moralini bozma,
sana benden tam destek,
bana soracak olsaydın,
biraz daha bekle derdim
tabiki son karar yönetimin,

sürekli orda online oldugun icin +1

zuhaha' Alıntı:
virgin özel hayatını forum konusu yapıp kndini maskara ettin haklısın oda bi oyuna dönüşmüştü ne oldugun belli oluyordu. kdemir e ne oldugunu biliyoruz yoksa biz aynı kişi miyiz:Sopa hahah yoksa bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun. :p üzülme çünkü seni şuanlık için selef bıraktık ama senin gibi kişiliği oturmamış birini mod yapacaklarını sanmıyorum :eek:ut: hh de hatalara ve defolulara yer yok. şimdi msn de konuşup laklak yaptıgın arkadaşların korur seni. artılarınıda vermişler..:sigara:

sen çok gözüme batıyorsun su ara uslubunla suyun kaynadı haberın olsun...

kimseyle kötü olmak istemem kendimide biseylerden sorumlu olmakta istemem hayırlısı neyse o olsun...

+1 ben pek takılmam oraya ama virgin madem o kadar süre harcıyo olsun yani

Bu arada zuhaha Nikli arkadaş gerçek nikin ne onu yazda millet kim oldugunu bilsin 2. nick alıp millete sövme hakkını nerden buluyorsun merak ettim.Delikanlı gibi gerçek yüzünüzü gösterin hep aynı olayı yaşıyoruz.aranızda şahsi bir problem varsa pm denen meretle halledebiilirsin böyle milletin ortasında kimseye aşşagılayıcı tabirlerde bulunma.

"Virgini tanımam ama kimseye böyle haksızlık yapılmasına da sessiz kalamam"

Arkadasım Bu Konuda Paylaşımların Var Fakat Yetersiz Diyorum Şimdilik -1., Fakat Bu Yolda Devam Et İleride Kesin Mod Olursun Ben Azından Böyle Tahmin Ediyorum.

zuhaha
madem sana bişey olmamış birazda ben saydırıyım
bakalım ne oluyomuş

öncelikle insan olan 1 tane üyelik alır onu kullanır
delikanlı gibi söyleyeceklerini kendi üyeliğinden söyler

tavuk gibi başka üyelik alıp yazı yazan
isterse kardeşim olsun ağzıma gelen küfürü ederim
kimseyi kanıtlayamayacağın şekilde suçlamaya hakkın yok :mad:

sadece online sürene bakarak +1 veriyorum

zuhaha çok kişilikli biriysen kullanıcı adını da görelim bi zahmet

virgin mod luk için bende daha erken olduğunu düşünüyorum biraz daha zaman ve tecrübe ile daha iyi bir şekilde mod olabileceğini düşünüyorum

benim gönlümün modusun virgin benden tam oy +999999999999999999999999999

eflani07' Alıntı:
virjin bunları haketmiyor sanal ortamda yönetim sana bişi yapmazsa gerçek ortamda sana ne yapabileceğimi tahin edemezsin ş..e...r.......siz

gerekli cvbı zaten dark_angel wermiş boşuna munakaşa yaratmayalım agzımızın tadını bozmaya gerek yok!...

Gereksiz we daha erken -1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri