cliper1907
forum elektro gitaristi
-1 orada şuan moda ihtiyaç yok
zuhaha' Alıntı:bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun.nickin kadar sende komiksin.. Nedense bu yazdıklarına ben gülemedim. .
Her konuyu polemiğe dönüştürmeyi o kadar iyi beceriyorsunuzki.. Helal olsun diyorum.. Acaba bu yazdıkların karşısında seni takdir edeceklerinimi sanıyorsun..
Forumun her yerini tartışma köşesine döndürdünüz.. Tebrikler...
Olumlu yada olumsuz bir ( + ) , ( - ) vermek kadar kolay bir şeyi yapamıyorsanda boşa forumdasın derim sana...
zuhaha' Alıntı:virgin özel hayatını forum konusu yapıp kndini maskara ettin haklısın oda bi oyuna dönüşmüştü ne oldugun belli oluyordu. kdemir e ne oldugunu biliyoruz yoksa biz aynı kişi miyiz:Sopa hahah yoksa bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun. üzülme çünkü seni şuanlık için selef bıraktık ama senin gibi kişiliği oturmamış birini mod yapacaklarını sanmıyorum ut: hh de hatalara ve defolulara yer yok. şimdi msn de konuşup laklak yaptıgın arkadaşların korur seni. artılarınıda vermişler..:sigara:
zuhaha' Alıntı:virgin özel hayatını forum konusu yapıp kndini maskara ettin haklısın oda bi oyuna dönüşmüştü ne oldugun belli oluyordu. kdemir e ne oldugunu biliyoruz yoksa biz aynı kişi miyiz:Sopa hahah yoksa bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun. üzülme çünkü seni şuanlık için selef bıraktık ama senin gibi kişiliği oturmamış birini mod yapacaklarını sanmıyorum ut: hh de hatalara ve defolulara yer yok. şimdi msn de konuşup laklak yaptıgın arkadaşların korur seni. artılarınıda vermişler..:sigara:
eflani07' Alıntı:virjin bunları haketmiyor sanal ortamda yönetim sana bişi yapmazsa gerçek ortamda sana ne yapabileceğimi tahin edemezsin ş..e...r.......siz