çok Düşündüm Ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-1 şimdilik daha erken derim =)

-1,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

facetoface' Alıntı:
yoo hayır hayır oranın modu ben olmalıyım :sigara:

arkadaşım bu ciddi bi iş burda oylama oluyo aynı mesajı yazmasan da gerçek yorum yapsan daha iyi olmazmı

+1 benden de kardeşim ama zor bi bölüm kendine güvendiğine göre yapabiliceğine inanıyorum açıkçası Çok efendisin aman böle devam et ;)

+1905 Oyum ablaya orada biciyle cok ıyı ısler yapıyolar... Hakeder valla ama burda gelıpte eskı davaları acan sahıslar defolun gıdın.... Uyelıgı yenı almısssın... Ama senın dıger, sıtede daha tanınmıs ısmın nedır sole bakım.....

ne zaman baksam mesajı var +1 diyorum
arıca zuhaha ya değinmeden edemeyecem. bence sen gibisine cevap vermeyerek en güzel cevabı veriyor ve senin haksızlığını tescil ediyor. ezik misin nesin ne derdin var da biriyle ulu orta böyle konuşma hakkı buluyorsun. sen insan olsan derdini özelden paylaşır ve diğer insanlar gibi + - ne diyosan onu verirdin. hariçten gazel okumak ne güzel ya...helal olsun :eek:ut:

şuraya bir an önce bi mod atansada kurtulsak virgin konusunda kararsızım girip sempatiklik olsun diye + veremem ama - de vermiyorum sadece bian önce atansın bi mod diyorum

hatta ben olsam forum oyunlarını komple kaldırırım :p

crazyquake' Alıntı:
zuhaha' Alıntı:
bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun.
nickin kadar sende komiksin.. Nedense bu yazdıklarına ben gülemedim. .
Her konuyu polemiğe dönüştürmeyi o kadar iyi beceriyorsunuzki.. Helal olsun diyorum.. Acaba bu yazdıkların karşısında seni takdir edeceklerinimi sanıyorsun..

Forumun her yerini tartışma köşesine döndürdünüz.. Tebrikler...

Olumlu yada olumsuz bir ( + ) , ( - ) vermek kadar kolay bir şeyi yapamıyorsanda boşa forumdasın derim sana...

virgin' e +1.

zuhaha ortalıgı karıstırmayı cok seviyor. baska yerde de rastladım densizliklerine

şimdi iyi güzelde arkadaşlar bu ara f.oyunlarında muhteşem bi mod hastalığı var o yuzden en az 20 kişi orayı istiyo pek bi paylaşımınıda (tamam var ama) göremedim o yuzden erken diyorum -1

Daha Zamana İhtiyacın var -1

+1955 hakediyosun

güzel gidiyorsun bu bölümün senin gibi birisine ihtiyacı war diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri