çok Düşündüm Ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 ama Bi ŞartLa AvarTarını SabitLeyecen....Tam Destek

valla herkes + vermiş sanırım benimde + vermem gerekio zaten saygı çerçevesinde çok ii birisin gördüğüm kadarıyla hayırlısı olsun benden +1

bence -1 uzgunum. bı de bırsey soylemek ıstıyorum. arkadaslar sanal alemde bu modluktur yada ust sevıye bı duzeyde olmaktır cokta kendınızı kaptırmayın derım sonucta ınanın gecıcı bı gun ne oldugunu bıle anlamadan kendınızı acık alanda tek basınıza bulursunuz. bende 20'li yaslarımda ircop adminlik modlukbu gorevlerın cogunu aldım basarıylada yaptım ancak bızler olmadıgı gıbı bu sanal alemdekı hıc bırseyde dunyaya bakı degıl bıraz sofıstıke bır mesaj oldu ama anlatmak ıstedıgım bakın keyfınıze ya kavga etmeyın paylasın sohbet edın ıyı vakıt gecırın ama durmayıda ve ıstedıklerınıze dıkkat etmeyıde bılın. kımseye bır lafım yoktu yanlıs anlasılmasın sadece gorduklerımı dıle getırıyorum. saygılarımla...

surcu lısan ettıysem affola...

virgin kız sen hala mod mu olucam diyosun yane ol bakalım. mod olduktan sonra.. görüşürük..

. +1

zuhaha' Alıntı:
virgin kız sen hala mod mu olucam diyosun yane ol bakalım. mod olduktan sonra.. görüşürük..
sen ne kadar terbiyesiz ve seviyesizsin adam ol biraz,
ne bu virginle alıp veremediğin,
karın ağrın var sanırım,
sana ne yaptıda böyle saldırıyorsun kardeşime,
ve avatarındakide senin ne kadar terbiyesiz olduğunun kanıtı,
:Sopa :Sopa

zuhaha' Alıntı:

Sana cvp vermek isterdim ama üzgünüm ne ben nede bu forumdaki hiç kimse senin seviyene düşmez .. Üzgünüm yanlış yerdesin... Sadece oy kullanıp sonucu beklemeyi bile beceremiyorsun...

karizma_5' Alıntı:
karın ağrın var sanırım,

karizma abi hiç sinirlenme boşuna sinir yapıosun abi anlamaz! ama sana bişi söliim o bence siteden birisi. ve ben tahmin ediorum kim olduğunu!!

KARDEŞİM ben kolay kolay sinirlenmem ,
ama bu adam beni sinir ediyor,
sırf gıcıklığına saldırıyor kızcağıza,
gördüğüm kadarıyla virgin kardeşimizde saygılı ve efendiliğini bozmadan foruma renk katıyor,
burası forum sitesi,
insanlara saldırma yeri değil,
kimle derdi varsa derdi pmde söylesin,
seviyesizce laflar etmesin,

karizma_5' Alıntı:
KARDEŞİM ben kolay kolay sinirlenmem

Konunun kilitlenmesinede uğraşıyor olabilirler.. En güzeli hiç cvp verme yönetim zaten tüm msjları ve kimin ne olduğunu görüyor. Oyumuzu kulandık.. Kullanacaklarda kullansın. Sessizce beklemek en güzeli bu zamandan sonra... Yönetim nasılsa olumlu yada olumsuz karara bağlayacak. Son söz ve takdir yönetimde... Herkese iyi forumlar...

virgin daha önce dediği gibi şu an için biraz erken ama görülüyor ki bazı arkadaşlar senin mod olmanı çekemiyorlar bunlar daha önce de başka arkadaşlara da mod başvurularında aynı şekilde davranmışlardı ama başaramadılar şu da bilinsin bu forumda kimse sahipsiz değildir herkesin dostu vardır gruplaşma yapılmasın forum forum olmaktan çıkar ve sonuçlarına herkes katlanmak zorunda kalır

yorum yapamıcam.. o bolum icin cok fazla uye var.. kisiliksiz arkadasta kendi asıl nickini acıklarsa ogrenmis oluruz onun kisiliginide.. baska hesaptan aptalca msj atanların kisiliginden ben suphe ederim..

karizma_5' Alıntı:
karın ağrın var sanırım,

kız kendi nicine virgin yazıyor kardeşin oluyorda ben avatar yapıncamı virgin adı terbiyesizce geliyor.virgin le benim bi karın agrım yok. o burda değil zaten iş yerinden tutunda ailesine en yakın dostuna rezil oldu. ben sadece toparlanmasına yardım edim diyorum ama yok szz anlamıyosunuz. kişilik böle bişidir işte. yazık kızımız daha küçük büyürken ynında olmak lazım . ama o abisini hiç anlamıyoır:Sopa

ya bu kız mod başvurusu yaptğından beri süreKli bir sorun cıkartıyıorsunuz..
sonuçta virgin i bilen bilir bilmeyende onun hakkında zaten yorum yapamaz..
vede zuhaha ailesine rezil olmuş yada olmamış bunlar onun özeli onu buraya yansıtmana hiçmi hiç hakkın yoq..vede senin dediğinin doğruluk payıynıda hiç bilmiyoruz..doğruluk payı olmuş olsa bile kimsenin özel hayatı burada rencide edilemez..yeter yaa kız bir başvuru yaptı herkes üstüne üstüne gidiyor...Yeterin artıq...

komik nickli arkadaşımızla artık bir yetkili ilgilense yoksa ortalık espriden geçilmeyecek............

zuhaha' Alıntı:
kız kendi nicine virgin yazıyor kardeşin oluyorda ben avatar yapıncamı virgin adı terbiyesizce geliyor.virgin le benim bi karın agrım yok. o burda değil zaten iş yerinden tutunda ailesine en yakın dostuna rezil oldu. ben sadece toparlanmasına yardım edim diyorum ama yok szz anlamıyosunuz. kişilik böle bişidir işte. yazık kızımız daha küçük büyürken ynında olmak lazım . ama o abisini hiç anlamıyoır:Sopa
Boşu boşuna kötü bi şekilde dikkat çekiyorsun arkadaşım..!
Bence amacının aksine gidiyorsun..!

fatu' Alıntı:
gerilla_21' Alıntı:
ne diyorsun sen fatu ne amacı ne demek bu virgin mod luk için başvurmuş zuhaha kimse ileri geri konuşup duruyor :eek:ut:
sonuçta virgin modluk için başvurdu ya destek ver ya da sus hiç konuşma esmer in dediği gibi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez forumda da yer alması kesinlikle hata :eek:ut:

Yazmicam diyorum zorla yazdırıyorsunuz..!

Bana niye soruyorsun arkadaşım..? Adam hem ilk mesajında kim olduğunu da yazmış..! Niye zırt pırt kim olduğunu soruyorsunuz adama..? Hem herkes uyus oldu diye bende uyus olmak zorunda değilim zuhaha'ya her ne kadar yanlış yapıyor olsada..! Benim kanım kaynadı adama..! Sevdim ama yanlış yapıyor yaptığı yanlışını anlasın diye çaba sarfediyorum..! (Sadece bu konuda tabiki az önce başka yerlerde saçma sapan bişiler yaptığını yeni gördüm..!)

Herkes Tarık Akan olmaya ne kadar meraklı..! Bir tane Coşkun çıksada hep beraber dalsak diye bekliyonus..! Adam son mesajında iyice cıvıtmış meseleyi bende cıvıtmasının bi anlamı olmadığını anlatmaya çalışıyorum bu kadar..! Ben adamın bişeyi var demekki ve haklı ki zoruna gitmiş herhalde onu çıkarmaya çalışıyor diye düşünüyorum ama yanlış yapıyor..! Yanlış yaparak haklı olduğu yerde haksız duruma düşüyor bence..! Bunu yapmamasını istiyorum adamdan..! Bu kadar basit yani..! Beni niye karıştırıyorsun..? Beni karıştırmayın meseleye..! Benle uzaktan yakından hiçbir alakası yok bu meselenin..! Bilmiyorum ama öğrenmekte istiyorum ne olmuş bu kadar diye merak ettim doğrusu..! zuhaha anlatırsa dinliycem..!

Birde özel hayatı ile ilgili meseleleri beni zaten hiç ilgilendirmezde; yorum yapan arkadaşlar özel hayat ile ilgili sanırım aşağıdaki linkteki konuyu okumadılar..!

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=69043

Baştan sona bütün mesajların teker teker okunmasını tavsiye ederim herkese yorum yapmadan önce..! Yönetimde zaten o konuyu görmemiş olabilir..!

Tekrar söylüyorum; zuhaha ile kdemir ile benim uzaktan yakından hiçbir alakam yotur..! Kimse manalı manalı kim olduğunu açıkla maçıkla yazmasın..! Adam yazmış ilk mesajında "kdemir" diye görmüyorsunuz herhalde..?

Neyse beni bulaştırmayın benim uzaktan yakından hiçbiriyle bi alakam yok..! Senin alakan vardır diye aklından biri geçiriyorsa eğer onu Allah'a havale etmekten başka yapacak birşeyimde yok..!

zuhaha' Alıntı:
terbiyesizlik yapma,
adam ol adam,
nedemek istiyorsun sen,
önce adam gibi kendini tanıt sonra gel yanıma,
daha laflar ederim ama burası yeri değil,

fatu' Alıntı:

ne diyorsun sen fatu ne amacı ne demek bu virgin mod luk için başvurmuş zuhaha kimse ileri geri konuşup duruyor :eek:ut:

sonuçta virgin modluk için başvurdu ya destek ver ya da sus hiç konuşma esmer in dediği gibi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez forumda da yer alması kesinlikle hata :eek:ut:

artık ol daha kardes:

zuhaha' Alıntı:
:) ne zoruma gidecek virginle msnde konuşsan ne olur konuşmasan ne olur. boş insanla 3 saat muhabbet ediceme karakteri oturmuş biriyle 3 dk konuşmayı yeglerim.. bak yarıcısı ortaya çıkıp sovunuyor. etek altı muhabbetlerine seninlede girmiş anlaşılar.... :D hh le yakışmıyorsunuz. ama benim sorunum senle deil. muhatabımda sen degilsin. ben seni virginin agına düşürdügü dost muhabbeti yaptıgı insanlardan b
iri olarak görüyorum yakında sende ögrenirsin gerçegi.:Sopa
ilk önce sen karakter yap sonra karakterli kişiler hakkında konus terbiyesiz!!!
seni insan yerine koyup cevap yazdıgım için kendimi affetmiyorum!!!
klavye basında ona buna satasmak hakaret etmek küfretmek kolay... eminim normal hayatta bi mutant gibi yasıyorsundur... ot geldin saman gideceksin... biraz insan olmaya calıs.... beceremiyorsan taklit yap.... baskalarını kücük düşürücü hakaret edici yazıları serbest yazıyorsun... unutmaki bizde her aklımıza geleni her agzımızdan cıkanı yazmıyoruz... bizde akıl var ve düşünüyoruz... tüm forumun senin hakkında yazmadıklarını birine düşündür sana acıklasın... senin kafan basmaz (yok ama neyse).... simdi uza ve bidaha dostlarım hakkında boyle seyler yazma... eglenmek ve eglendirmek istiyorsan sirkte iş bulabilirsin... calısan hayvanları yaptıgın komikliklerle güldürerek... onlarda yazık eglenmeye ihtiyacları var...

virgin arkadas seni fazla tanımıyorum ama karizma abim + verdiğine göre benden de sana +1 yazılarını yorumlarını okuyorum... hak ediyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri