sen ne kadar terbiyesiz ve seviyesizsin adam ol biraz,zuhaha' Alıntı:virgin kız sen hala mod mu olucam diyosun yane ol bakalım. mod olduktan sonra.. görüşürük..
zuhaha' Alıntı:virgin kız sen hala mod mu olucam diyosun yane ol bakalım. mod olduktan sonra.. görüşürük..
karizma_5' Alıntı:sen ne kadar terbiyesiz ve seviyesizsin adam ol biraz,
ne bu virginle alıp veremediğin,
karın ağrın var sanırım,
sana ne yaptıda böyle saldırıyorsun kardeşime,
ve avatarındakide senin ne kadar terbiyesiz olduğunun kanıtı,
:Sopa :Sopa
karizma_5' Alıntı:KARDEŞİM ben kolay kolay sinirlenmem
karizma_5' Alıntı:sen ne kadar terbiyesiz ve seviyesizsin adam ol biraz,
ne bu virginle alıp veremediğin,
karın ağrın var sanırım,
sana ne yaptıda böyle saldırıyorsun kardeşime,
ve avatarındakide senin ne kadar terbiyesiz olduğunun kanıtı,
:Sopa :Sopa
Boşu boşuna kötü bi şekilde dikkat çekiyorsun arkadaşım..!zuhaha' Alıntı:kız kendi nicine virgin yazıyor kardeşin oluyorda ben avatar yapıncamı virgin adı terbiyesizce geliyor.virgin le benim bi karın agrım yok. o burda değil zaten iş yerinden tutunda ailesine en yakın dostuna rezil oldu. ben sadece toparlanmasına yardım edim diyorum ama yok szz anlamıyosunuz. kişilik böle bişidir işte. yazık kızımız daha küçük büyürken ynında olmak lazım . ama o abisini hiç anlamıyoır:Sopa
fatu' Alıntı:Boşu boşuna kötü bi şekilde dikkat çekiyorsun arkadaşım..!
Bence amacının aksine gidiyorsun..!
gerilla_21' Alıntı:ne diyorsun sen fatu ne amacı ne demek bu virgin mod luk için başvurmuş zuhaha kimse ileri geri konuşup duruyor ut:
sonuçta virgin modluk için başvurdu ya destek ver ya da sus hiç konuşma esmer in dediği gibi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez forumda da yer alması kesinlikle hata ut:
terbiyesizlik yapma,zuhaha' Alıntı:kız kendi nicine virgin yazıyor kardeşin oluyorda ben avatar yapıncamı virgin adı terbiyesizce geliyor.virgin le benim bi karın agrım yok. o burda değil zaten iş yerinden tutunda ailesine en yakın dostuna rezil oldu. ben sadece toparlanmasına yardım edim diyorum ama yok szz anlamıyosunuz. kişilik böle bişidir işte. yazık kızımız daha küçük büyürken ynında olmak lazım . ama o abisini hiç anlamıyoır:Sopa
fatu' Alıntı:Boşu boşuna kötü bi şekilde dikkat çekiyorsun arkadaşım..!
Bence amacının aksine gidiyorsun..!
ilk önce sen karakter yap sonra karakterli kişiler hakkında konus terbiyesiz!!!zuhaha' Alıntı:ne zoruma gidecek virginle msnde konuşsan ne olur konuşmasan ne olur. boş insanla 3 saat muhabbet ediceme karakteri oturmuş biriyle 3 dk konuşmayı yeglerim.. bak yarıcısı ortaya çıkıp sovunuyor. etek altı muhabbetlerine seninlede girmiş anlaşılar.... hh le yakışmıyorsunuz. ama benim sorunum senle deil. muhatabımda sen degilsin. ben seni virginin agına düşürdügü dost muhabbeti yaptıgı insanlardan b
iri olarak görüyorum yakında sende ögrenirsin gerçegi.:Sopa