çok Düşündüm Ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

мєяωєм

New member
Reaction score
0
veee forum oyunlarına mod adaylığımı koyuyorum saat:8,30 da girdiğim hackhelden 19:00 a kadar burdayım bir görevim olmasını çok isterim yorum sizlerin sonuç yöneticilerin şimdiden olumlu olumsuz oylar için tşk ederim.

daha öncede deiğim gibi bence +1
hayırlısı neyse o olsun!

::::::::::::+1::::::::::

ama avatarını degiştirmezsen oyumu geri alırım:D

sen ve bici ordan cıkmıosunuz ben biciyede +1 demiştim

sanada +1 inşallah hakettiğiniz yerde olursunuz :goz:

yanlışmı gördüm bilmiyorum ama forum oyunlarında sadece 3 konun var bence yetersiz

edit:özür dilerim 6 konun varmış
ama1-2=-1

virgin seni evdiğimden oyum +1 tatlım hakeden orda olsun:(

Hem şu an için erken + böyle bir görevi kaldırabileceğini düşünmuyorum - 1

εگмεя' Alıntı:
sen ve bici ordan cıkmıosunuz ben biciyede +1 demiştim

sanada +1 inşallah hakettiğiniz yerde olursunuz :goz:

Esmerle aynı fikirdeyim... İkinizide orada istediğiniz yerde görmek isterim..

+11111111 Hayırlısı olsun...

virgin özel hayatını forum konusu yapıp kndini maskara ettin haklısın oda bi oyuna dönüşmüştü ne oldugun belli oluyordu. kdemir e ne oldugunu biliyoruz yoksa biz aynı kişi miyiz:Sopa hahah yoksa bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun. :p üzülme çünkü seni şuanlık için selef bıraktık ama senin gibi kişiliği oturmamış birini mod yapacaklarını sanmıyorum :eek:ut: hh de hatalara ve defolulara yer yok. şimdi msn de konuşup laklak yaptıgın arkadaşların korur seni. artılarınıda vermişler..:sigara:

al bi + da benden ama saçlarının rengi güzel olmamıs değiştirrmen lazım :p

zuhaha' Alıntı:
virgin özel hayatını forum konusu yapıp kndini maskara ettin haklısın oda bi oyuna dönüşmüştü ne oldugun belli oluyordu. kdemir e ne oldugunu biliyoruz yoksa biz aynı kişi miyiz:Sopa hahah yoksa bizim türevlerimizle başa çıkabilmek adına mı modluk istiyorsun. :p üzülme çünkü seni şuanlık için selef bıraktık ama senin gibi kişiliği oturmamış birini mod yapacaklarını sanmıyorum :eek:ut: hh de hatalara ve defolulara yer yok. şimdi msn de konuşup laklak yaptıgın arkadaşların korur seni. artılarınıda vermişler..:sigara:

sen kimsin önce bi adını verde ondan sonra burda yorum yap öle yeni üyelik almakla olmaz bu işler! msn'deki arkadaşlarının yardım etmesi zoruna gitti galiba!!:mad:

.............-1.................... orda fazla bı konun yok hemde bencede gereksız

virgin kesinlikle lafim sana degil ama bakiyorumda bu ara herkes görev alma pesinde:eek:
neyse sen eger bu isi beceririm diyorsan neden olmasin derim ve +1 ilede desteklerim.

forum oyunu modu olmak için forum oyunlarında devamlı takılmak ve kötü niyet beslememek yeterlidir.Onun için +1 bence.

oNuR!' Alıntı:
sen kimsin önce bi adını verde ondan sonra burda yorum yap öle yeni üyelik almakla olmaz bu işler! msn'deki arkadaşlarının yardım etmesi zoruna gitti galiba!!:mad:

:) ne zoruma gidecek virginle msnde konuşsan ne olur konuşmasan ne olur. boş insanla 3 saat muhabbet ediceme karakteri oturmuş biriyle 3 dk konuşmayı yeglerim.. bak yarıcısı ortaya çıkıp sovunuyor. etek altı muhabbetlerine seninlede girmiş anlaşılar.... :D hh le yakışmıyorsunuz. ama benim sorunum senle deil. muhatabımda sen degilsin. ben seni virginin agına düşürdügü dost muhabbeti yaptıgı insanlardan b
iri olarak görüyorum yakında sende ögrenirsin gerçegi.:Sopa

zuhaha' Alıntı:
:) ne zoruma gidecek virginle msnde konuşsan ne olur konuşmasan ne olur. boş insanla 3 saat muhabbet ediceme karakteri oturmuş biriyle 3 dk konuşmayı yeglerim.. bak yarıcısı ortaya çıkıp sovunuyor. etek altı muhabbetlerine seninlede girmiş anlaşılar.... :D hh le yakışmıyorsunuz. ama benim sorunum senle deil. muhatabımda sen degilsin. ben seni virginin agına düşürdügü dost muhabbeti yaptıgı insanlardan b
iri olarak görüyorum yakında sende ögrenirsin gerçegi.:Sopa

madem boş insanlarla konuşmuyosun benimlede konuşma salla ben boşum zaten!
sana göre boş olmayan insan nasıl oluo acaba çok merak ediorum ben.. neyse şimdi boş muhabbet yapmıyım seninle yazdıklarıma yazık!!!!

senin için daha erken olduğunu düşünüyorum....
-13...

Her adaylık da böle münakaşalar olmasın ben sıkıldım artık.

zuhaha konusmalarına dıkkat et efendi ol biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri