Böyle bir fotoğrafın açıklanacağı günü sabırla bekleyen nice adamlar varmış bu memlekette vay be... Yorumlara bak;şaşırmadım, olabilir, amacı başka olabilir v.s v.s
Çatlı bunların hangisinin kuyruğuna bastı acaba? Rahmetli ne yaptıda düşman kesildiler?
Halbuki REİS'in hayatını araştıranlar verdiği mücadelenin farkında olurlar,bölücü köpeklerin en büyük düşmanının REİS ve arkadaşları olduğunu bilirlerdi.
Üstelik Reis'in MİT ilede sorunları olduğunu ve resmi kimliğini perinçeğin dergisine sızdıranında mehmet eymür denilen mitçi olduğunu bilirlerdi.
Çatlı reis öldüğünde zil takıp oynayanlar pkk lılar değilmiydi?
Yazık başların ayak,ayakların baş olduğu bir memlekette sadece yazık diyorum. Türk Milletine adanan bir hayatı fotomontaj bir resimle karalayan zihniyete ve bu resime şap diye inanan zinniyeti kınıyorum.
DEĞİL MİT KİM NE DERSE DESİN REİS ABDULLAH ÇATLI SENİN ŞEREF DOLU HAYATIN, VATAN, MİLLET, BAYRAK AŞKINA EN BÜYÜK DELİLDİR.
ŞEREFLİ MAZİNE LEKE SÜRMEK İSYETENLER KARŞISINDA ÜLKÜCÜ HAREKETİ BULACAKLAR. RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN.
BIRAK EŞKİYA BELLESİNLER
Beni hep kavgalarımdan bildiler...
Yarım bıraktığım okul.....
Bir bir tembihleyen anam,
Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.
Beni hep kavgalarımdan bildiler...
Ulus’ta bir kasım akşamıydı
Işığımı çaldı, kızıla çalan karanlık.
Ak alnına, al kan damladı yiğidimin,
Kahpece vurup, kahpece kaçtı parkalılar.
İşte o akşam sıktım yumruklarımı.
Eridi avuçlarımda,
Anamdan miras merhamet.
Şehit evi yüreğimde çelikleşen sevdama,
Çifte su diye kan verdi Alperenler.
Tabanca tutuşturup elime,
Çıktı içimden tabutlarla masum düşler.
Aynalara minnetsiz geçirdiğim gençliği;
Meğer nice gömülenler hiç ölmemişler.
Bir hoyrat diyemedim aşka dair,
Kurşunların söylediği türküyü bildim anca;
Yalnız, çaresiz, belimde tabanca.
Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım.
Anlaşılmak değildi derdim;
Kitapların önünden hep mahcup geçtim.
Gül dalında bulunsun isterdim, parmak izim.
Bağışlayın beni!
Babasına doymayan kızım.
Kanıma kan, canıma can aldım,
Acımadım, vurdum, gözümü kırpmadım,
Her kavgamın gecesi rüyamda,
Geleceğimin büyük ülkesinde,
Kavga etmeyen çocuklar gördüm.
Rabbim bilir ki; dinim, devletim,
Bayrağım, ülküm için geçti ömrüm.
Yine bir kasım günüydü...
Bir hurda yığınında buldular beni,
Senelerdir horozlanan tetikler,
Öldükten sonra vurdular beni.
Reisini dinlersen, yarım kalmamalı,
Hayallerimizin gerçeğe hicreti.
Koy düşmanlar ellerini zillesinler,
Anlatmaktan ötesi düşer sana
BIRAK EŞKİYA BELLESİNLER
HALUK KIRCI
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ABDULLAH ÇATLI'NIN FOTOĞRAFI FOTO MONTAJ
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, dün basında yayınlanan ve Abdullah Çatlı ile terörist başı Abdullah Öcalan'ın beraber maç yaptıklarını gösteren resimle ilgili sorular üzerine ise, "Allah diyorum, insaf diyorum, vicdan diyorum, vay be diyorum, ne diyebilirim ki başka. Yav akıl var, vicdan var, insaf var, hakkında sayfa sayfa kitaplar var. Rahmetli Çatlı bu bölücübaşı, bu vatan haini adamla. Bu it oğlu itle alakalı 72 bin defa ölüm fermanı çıkarmış, bunun içinde olmuş, bunu kendileri söylüyor." diye konuştu.
Basın toplantısında hazır bulunan BBP Genel Sekreter Yardımcısı ve Abdullah Çatlı'nın küçük kardeşi Zeki Çatlı ise, fotoğrafın foto montaj olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Zaten Abdullah Öcalan da bazı konuşmalarında Abdullah Çatlı'nın kendisine bomba koyarak öldürmeye çalıştıklarını belirtmekte. Yani en büyük ideallerinden biri onun kellesini almak olan bir insan bunu nasıl yapar? Bir de acaba diyoruz bunu servis yapanlar, bazılarına 'bu da devlet adamı olabilir' imajı vermeye mi çalışıyorlar bunu Çatlı'nın yanına montaj yapanlar?"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------