Çatlı ve Apo Aynı Karede Acaba Gerçekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kişinin bunu bilmediğine inanamadım.
Aslında bunu konuşmak açıkcası hoşuma gitmedi.
Olay şöyle aslında, Çatlı, apo ve bir kişi daha vardı. İşte kurtlar vadisi burada devreye giriyor.
Bunların üçü arkadaştır ve hatta sınıf arkadaşı olduğu bile söylenir.
Üçü de alınıp yetiştirilerek bulundukları konumlara getirilirler. Şu foto doğrumu bilemem ama bir mazileri olduğu gerçektir.
Ben de inanmak istemezdim ama bu böyle..

Buna inanacak olan adam ya gitsin sıksın kafasına yada Ülkücülükten vazgeçsin....

Bukadar inceyse ülkücüyü ülkücü yapan bağlar...Bıraksın Ülküyü başkalarıda korur...

Saçmalıktan öte gidememiş üstünde bal gibi oynanmış bi foto...

Aponun eski gençlik dönemindeki bu fotoyu KİM araştırma gereği duyar_???

PKK'lı nın biri değilmi_??? Pkklı neden böyle bişeye başvurur_??

zaten amaçları bölmek değilmi_??

Ozaman buna inanacak olan zaten Ülkücüde değildir!!!!

Top koşturuyomuş:durdurun Anca Gülerim :durdurun

ya aklıllı olalım aklıllı
bunu bir pkk liya desen olamaz der . siz neden şaşırtıcı buldunuz ki. buna inandınız hemde şaşırdınız. sanırım inanacak hiç bir değeriniz kalmamamış.

Bu kadar kişinin bunu bilmediğine inanamadım.
Aslında bunu konuşmak açıkcası hoşuma gitmedi.
Olay şöyle aslında, Çatlı, apo ve bir kişi daha vardı. İşte kurtlar vadisi burada devreye giriyor.
Bunların üçü arkadaştır ve hatta sınıf arkadaşı olduğu bile söylenir.
Üçü de alınıp yetiştirilerek bulundukları konumlara getirilirler. Şu foto doğrumu bilemem ama bir mazileri olduğu gerçektir.
Ben de inanmak istemezdim ama bu böyle..

dediğinin doğruluk payı olduğunu sanmam...Kurtlar vadisi senaryodur bir bölümüde gerçekten alınıtıdır...Çatlı'da Ankara siyasaldan mezun olabilir ama buda işin şüphesini ortadan kaldırmak için bi senaryodur...

Bencede çıkamayız bu konulara girersek....:goz:

dediğinin doğruluk payı olduğunu sanmam...Kurtlar vadisi senaryodur bir bölümüde gerçekten alınıtıdır...Çatlı'da Ankara siyasaldan mezun olabilir ama buda işin şüphesini ortadan kaldırmak için bi senaryodur...

Bencede çıkamayız bu konulara girersek....:goz:

Olayı buralara getiren mazileridir benim anlatmak istediğim budur. Küçük yaşta Çatlı nerden bilsin apo itinin bebek katili olacağını..

Kim biliyor ki bugün aynı ortamda bulunduğu kişilerin yarin dağda karşısına çıkacağını..

Konu başlığı tarafımdan kendi takdirim doğrultusunda "Çatlı ve Apo Aynı Karede Acaba Gerçekmi" ? olarak değiştirilmiştir iyi forumlar dilerim.

Böyle bir fotoğrafın açıklanacağı günü sabırla bekleyen nice adamlar varmış bu memlekette vay be... Yorumlara bak;şaşırmadım, olabilir, amacı başka olabilir v.s v.s

Çatlı bunların hangisinin kuyruğuna bastı acaba? Rahmetli ne yaptıda düşman kesildiler?

Halbuki REİS'in hayatını araştıranlar verdiği mücadelenin farkında olurlar,bölücü köpeklerin en büyük düşmanının REİS ve arkadaşları olduğunu bilirlerdi.

Üstelik Reis'in MİT ilede sorunları olduğunu ve resmi kimliğini perinçeğin dergisine sızdıranında mehmet eymür denilen mitçi olduğunu bilirlerdi.
Çatlı reis öldüğünde zil takıp oynayanlar pkk lılar değilmiydi?
Yazık başların ayak,ayakların baş olduğu bir memlekette sadece yazık diyorum. Türk Milletine adanan bir hayatı fotomontaj bir resimle karalayan zihniyete ve bu resime şap diye inanan zinniyeti kınıyorum.

DEĞİL MİT KİM NE DERSE DESİN REİS ABDULLAH ÇATLI SENİN ŞEREF DOLU HAYATIN, VATAN, MİLLET, BAYRAK AŞKINA EN BÜYÜK DELİLDİR.

ŞEREFLİ MAZİNE LEKE SÜRMEK İSYETENLER KARŞISINDA ÜLKÜCÜ HAREKETİ BULACAKLAR. RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN.

BIRAK EŞKİYA BELLESİNLER

Beni hep kavgalarımdan bildiler...
Yarım bıraktığım okul.....
Bir bir tembihleyen anam,
Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.
Beni hep kavgalarımdan bildiler...
Ulus’ta bir kasım akşamıydı
Işığımı çaldı, kızıla çalan karanlık.
Ak alnına, al kan damladı yiğidimin,
Kahpece vurup, kahpece kaçtı parkalılar.
İşte o akşam sıktım yumruklarımı.
Eridi avuçlarımda,
Anamdan miras merhamet.
Şehit evi yüreğimde çelikleşen sevdama,
Çifte su diye kan verdi Alperenler.
Tabanca tutuşturup elime,
Çıktı içimden tabutlarla masum düşler.
Aynalara minnetsiz geçirdiğim gençliği;
Meğer nice gömülenler hiç ölmemişler.
Bir hoyrat diyemedim aşka dair,
Kurşunların söylediği türküyü bildim anca;
Yalnız, çaresiz, belimde tabanca.
Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım.
Anlaşılmak değildi derdim;
Kitapların önünden hep mahcup geçtim.
Gül dalında bulunsun isterdim, parmak izim.
Bağışlayın beni!
Babasına doymayan kızım.
Kanıma kan, canıma can aldım,
Acımadım, vurdum, gözümü kırpmadım,
Her kavgamın gecesi rüyamda,
Geleceğimin büyük ülkesinde,
Kavga etmeyen çocuklar gördüm.
Rabbim bilir ki; dinim, devletim,
Bayrağım, ülküm için geçti ömrüm.
Yine bir kasım günüydü...
Bir hurda yığınında buldular beni,
Senelerdir horozlanan tetikler,
Öldükten sonra vurdular beni.

Reisini dinlersen, yarım kalmamalı,
Hayallerimizin gerçeğe hicreti.
Koy düşmanlar ellerini zillesinler,
Anlatmaktan ötesi düşer sana
BIRAK EŞKİYA BELLESİNLER

HALUK KIRCI​
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ABDULLAH ÇATLI'NIN FOTOĞRAFI FOTO MONTAJ

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, dün basında yayınlanan ve Abdullah Çatlı ile terörist başı Abdullah Öcalan'ın beraber maç yaptıklarını gösteren resimle ilgili sorular üzerine ise, "Allah diyorum, insaf diyorum, vicdan diyorum, vay be diyorum, ne diyebilirim ki başka. Yav akıl var, vicdan var, insaf var, hakkında sayfa sayfa kitaplar var. Rahmetli Çatlı bu bölücübaşı, bu vatan haini adamla. Bu it oğlu itle alakalı 72 bin defa ölüm fermanı çıkarmış, bunun içinde olmuş, bunu kendileri söylüyor." diye konuştu.

Basın toplantısında hazır bulunan BBP Genel Sekreter Yardımcısı ve Abdullah Çatlı'nın küçük kardeşi Zeki Çatlı ise, fotoğrafın foto montaj olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Zaten Abdullah Öcalan da bazı konuşmalarında Abdullah Çatlı'nın kendisine bomba koyarak öldürmeye çalıştıklarını belirtmekte. Yani en büyük ideallerinden biri onun kellesini almak olan bir insan bunu nasıl yapar? Bir de acaba diyoruz bunu servis yapanlar, bazılarına 'bu da devlet adamı olabilir' imajı vermeye mi çalışıyorlar bunu Çatlı'nın yanına montaj yapanlar?"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

abdullah%20%C3%A7atl%C4%B1.jpg

arkadaşLar abduLLah çatLı gibi apo gibi adamLarı sağda soLda duydukLarınızLa tanımanız çok zor..beLki kızıcaksınız beLki inanmayacaksınız ama aponun zamanında abduLLah çatLı gibi bir adam oLduğunu bir yerLerde duyarsanız hiç şaşırmayın..çünkü bu adamLar zamanında bizim istihbarat teşkiLatLarımız tarafından asaLayLa mücadeLe için yetiştiriLmişLerdir...zaten bir kaç arkadaşımız buna değişik şekiLLerde dikkat çekmişLer..saygıLarımLa

İçinizden biri büyük bir yere geldiğinde emin olun fotoğraflarınız çıkar gerek montaj gerek gerçek...

arkadaşlar ben inanmıyorum hiç sanmıyorum ...böyle bir şey olacağını?

22020d1176234190t-resimlerle-abdullah-catli-mahkeme.jpg

thumbnail.php

Şİmdi şu iki pozdaki reisin resmine dikkatlice bakın...

Ne adi ne kahpece ve ne kadar beceriksizce yapılmış bir montaj olduğunu anlarsınız.

Allah bunu yapanları kahretsin.... Herhalde resme inanan zavallıların bir özür borcu olacak o kadar erdemliyseler tabi...

apo dan kastedilen adam apoya benzemiyor ki ???

allah allah ya vallahi şaşırdım gerçekmi acaba yada elinde belirli i bilgisi olan varsa açıklayabilrmi lütfen..

Çatlı nın kafayla gövde tutmuyo sanki

arklar bakın apo da devlet adamıdır araştırdıınız zaman türkiyede yetişmiş okumuş bir adam devlet kendisini korumak için apoya örgüt kurduruyo sonra bu örgüt başkaları tarafından parayla kandırılarak türkiyeye düşman ediliyo başkalarını anladınız heralde pkk ya jip veren m-16 silahlarını veren vede çok tanıdık bi ülke

büyük olasılık montajdır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri