MaLum-kişi
Hbeşer-i KamilH
karanlık işler foto anlatıyor herseyı
karanlık işler foto anlatıyor herseyı
Sen ßir Göz Doktoruna Git istersen
Photoshop Diyoruz PhotoShop
Do u underStanD Me ?
Ya eğer ki arkadaşlar fotoğraf gerçek değilse biriniz eklerse tabi photoshopla çatlıyı resimden kaldırarak değil birde onunla uğraşmayalım iki gün : ) neyse eklerse iyi olur lakin bende bu fotoğrafın orjinal olduğunu düşünüyorum ama çatlının oraya çok başka hesaplar ve planlar doğrultusunda gitmiş olabileceğinide bir yandan göz ardı edemiyorum.
Ve haberde verildiği gibi ülkücüleri yıkan değil tam tersine sevindiren bir fotoğraf olması gerek benim açımdan çünkü belki çatlının orada bulunmasının asıl amacı apoyu öldürmekti deşifre oldu son anda ve başaramadı çünkü istihbaratın ne şekilde hareket edeceği hiç belli olmaz çok farklı sistematik uygulamalar içinde olurlar zaten elbette ki çatlı oraya kolasına maç yapmak için gitmemeştir üstlendiği bir misyon ve görev doğrultusunda orada bulunmaktadır ama sonra tabi olayların gelişimi ne şekilde oldu bunu bir fotoğraf karesinden çıkartmak elbette mümkün değil diye düşünüyorum.
Peki Çatlı oraya hangi sıfatla gitmiş olabilir ? Bir silah satıcısımı ? uyuşturucu tüccarımı ? Pkk'ya lojistik destek veren bir şirket sahibi olarakmı ? Yoksa bir işadamı olarak maddi destek vermek içinmi ? bunların dışında hangi sıfatla orada bulunabilir ? Ya da ben geldim buraya Apo kelleni almadan gitmeyeceğim ama öncesinde bir maç atalım yada ortada sıçan oynayalım mı dedi ?
Peki Çatlı oraya hangi sıfatla gitmiş olabilir ? Bir silah satıcısımı ? uyuşturucu tüccarımı ? Pkk'ya lojistik destek veren bir şirket sahibi olarakmı ? Yoksa bir işadamı olarak maddi destek vermek içinmi ? bunların dışında hangi sıfatla orada bulunabilir ? Ya da ben geldim buraya Apo kelleni almadan gitmeyeceğim ama öncesinde bir maç atalım yada ortada sıçan oynayalım mı dedi ?