Çatlı ve Apo Aynı Karede Acaba Gerçekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İNSANLARI KARALAMAK BU KADAR KOLAYMI?
DAHA ÖNCEDE BU TÜR KARALAMA KAMPANYALARINI ÇOK GÖRDÜK BİZ.
ZATEN FOTOĞRAFIN GERÇEK OLMADIĞI BUGÜN HABERLERDE ORTAYA ÇIKTI.
BU KONUNUN KAPATILMASI GEREKİYOR.
BİLE BİLE İNSANLARIN KAFALARINDA
FARKLI DÜŞÜNCELER OLUŞMASINA İZİN VERİYORSUNUZ
ABDULLAH ÇATLI NE YAPTIYSA Bu ÜLKENİN HUZURU VE
ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN YAPTI.
YETER YAPTIKLARINIZ.
BİR VATANSEVERLE BİR VATAN HAİNİNİ BİRBİRİNDEN AYIRT EDİN ARTIK.

Çok Karmaşık Bi Durum.

Yok Yapmaz Uydurma Bi Haber Diyip İşin İşinden ÇıkıLmaz.
Aynı Karede Daha Ne oLsun Diyip ÇatLı'nın Orda BuLunmasındaki Amaç Nedir Ne DeğiLdir SorguLamadan Hüküm VeriLmez.

Onun İçin Zamana Bırakmayı Tercih Ediyorum.

Ya eğer ki arkadaşlar fotoğraf gerçek değilse biriniz eklerse tabi photoshopla çatlıyı resimden kaldırarak değil birde onunla uğraşmayalım iki gün : ) neyse eklerse iyi olur lakin bende bu fotoğrafın orjinal olduğunu düşünüyorum ama çatlının oraya çok başka hesaplar ve planlar doğrultusunda gitmiş olabileceğinide bir yandan göz ardı edemiyorum.

Ve haberde verildiği gibi ülkücüleri yıkan değil tam tersine sevindiren bir fotoğraf olması gerek benim açımdan çünkü belki çatlının orada bulunmasının asıl amacı apoyu öldürmekti deşifre oldu son anda ve başaramadı çünkü istihbaratın ne şekilde hareket edeceği hiç belli olmaz çok farklı sistematik uygulamalar içinde olurlar zaten elbette ki çatlı oraya kolasına maç yapmak için gitmemeştir üstlendiği bir misyon ve görev doğrultusunda orada bulunmaktadır ama sonra tabi olayların gelişimi ne şekilde oldu bunu bir fotoğraf karesinden çıkartmak elbette mümkün değil diye düşünüyorum.

demek Çatlı'da ERGENEKONCU

Doğu Perinçek'le ortak arkadaşları var

Bukadar yıkıntıyı nasıl kaldırıyor bu toplum? hem türk olduğum için hemde müslüman olduğum için hayattan tiksindim.

yazıklar olsun size onu apoyla yan yana getirdiniz ya ben size bişey demiyorum sadece utanıyorum...
çatlı bu ülke için ailesinden sevdiklerinden vazgeçti sizde bu bebek katiliyle yan yana bagdaştıra bildiniz ya gerçekten cok üzüldüm..
çatlı oraya istihbarat elemanı olarak ta gitseydi emin olun o itin kafasını kesmeden de gelmezdiii...
şimdi sizde artık lütfen değer verilen verdiğimiz bu insanları bu şekilde karalamayın..
biraz saygı gösterinnnnn....

niye şimdiye kadar çıkmadı da şimdi çıktı..
tamda apo şerefsizine arkadaş gideceği söylenirken...
şaşırtıcı doğrusu milleti enayimi sanıyolar bunlar :eek:ha

Ya eğer ki arkadaşlar fotoğraf gerçek değilse biriniz eklerse tabi photoshopla çatlıyı resimden kaldırarak değil birde onunla uğraşmayalım iki gün : ) neyse eklerse iyi olur lakin bende bu fotoğrafın orjinal olduğunu düşünüyorum ama çatlının oraya çok başka hesaplar ve planlar doğrultusunda gitmiş olabileceğinide bir yandan göz ardı edemiyorum.

Ve haberde verildiği gibi ülkücüleri yıkan değil tam tersine sevindiren bir fotoğraf olması gerek benim açımdan çünkü belki çatlının orada bulunmasının asıl amacı apoyu öldürmekti deşifre oldu son anda ve başaramadı çünkü istihbaratın ne şekilde hareket edeceği hiç belli olmaz çok farklı sistematik uygulamalar içinde olurlar zaten elbette ki çatlı oraya kolasına maç yapmak için gitmemeştir üstlendiği bir misyon ve görev doğrultusunda orada bulunmaktadır ama sonra tabi olayların gelişimi ne şekilde oldu bunu bir fotoğraf karesinden çıkartmak elbette mümkün değil diye düşünüyorum.

Peki Çatlı oraya hangi sıfatla gitmiş olabilir ? Bir silah satıcısımı ? uyuşturucu tüccarımı ? Pkk'ya lojistik destek veren bir şirket sahibi olarakmı ? Yoksa bir işadamı olarak maddi destek vermek içinmi ? bunların dışında hangi sıfatla orada bulunabilir ? Ya da ben geldim buraya Apo kelleni almadan gitmeyeceğim ama öncesinde bir maç atalım yada ortada sıçan oynayalım mı dedi ?

Peki Çatlı oraya hangi sıfatla gitmiş olabilir ? Bir silah satıcısımı ? uyuşturucu tüccarımı ? Pkk'ya lojistik destek veren bir şirket sahibi olarakmı ? Yoksa bir işadamı olarak maddi destek vermek içinmi ? bunların dışında hangi sıfatla orada bulunabilir ? Ya da ben geldim buraya Apo kelleni almadan gitmeyeceğim ama öncesinde bir maç atalım yada ortada sıçan oynayalım mı dedi ?

:clap :clap :clap

herkes menfaat güttü güdüyor güdücek bu ülkede...

Güzel mantıklı bir soru benim (özel) düşüncem apo çatlının görevini ve misyonunu bilerek kabul etmiştir ama (apo) nun bildiği veya algıladığı misyonun çok dışında sistematik , stratejik bir düşünce nin aktive edilmesi rölünde çatlı orada bulunmuştur derin özel boyutlu uzun soluklu bir konu bu ama o tarihlerde devletin sırtını dönüp küçümseyerek üç beş çapulcu dediği bölücü örgüt bir kaç yıl içinde nasıl kabuk değiştirerek kuruluş amacının çok dışında farklı bir misyona (büründürüldüyse) çatlıda organize edilmiş bu misyonun çözümünde üzerine düşen görevin ifşası ve belli çözümlemeleri yüklenici sıfatıyla orada bulunmuştur.

inanmayın arkadaşalr böyleşeyleri kışkırtma amaclı bunları hepsi

ps yaa hemen atlamayın ;)

bunların hepsi aynı pislik

devlet içinde devlet olmaz !!! itibar etmeyelim böyle oluşumlara arkadaşlar

inşallah dediğiniz gibi ps dir ... ama reis yapmaz böyle bi şey bu bir düzmece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri