Çatlı ve Apo Aynı Karede Acaba Gerçekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fotoğraf montoja hiç benzemiyor incelerseniz görüntüdeki pikselleri yakınlaştırıp her iki kişi de bozulma oluyor fotoğraf gerçek bence

yani pc olduğu cok ortada resimden anlamak cok kolay

At YALanı Hesaßı.. ÇatLı Yaşasaydı ßu Haßeri YayınLayan Herkezi geßertirdi Sanırım..

Gerçek Payının ßir miLyonda 0 oLdugunu ßiLe ßiLe YazanLarın amaçLarını Merak ediyorum.

ßaşLIKTa Fena Kışkırtıcı Ha üLkücüLeri Yıkan Fotograf Niye YIkıLıcam Ki ßöyLe ßirŞey Gerçek oLsa ßiLe ? ßanane miLLetin Yaptıgından ßen Kendime ßakarım Yürürüm yoLumda.. ENGeLLere ....... Rağmen..

ßu Konuyu Tamamen Kınıyorum..!

O ten farkı dediğiniz olay içine giydiği bi tişört filan olma olasılığı ne ?

bu ülkede hiç kimseye güvenmeyeceksin .en vatansever görünen adam bile bakıyorsunuz ermeni çetesinin başı ve 60 bin kişinin ölümünden sorumlu . okadar anadolu gencinin hayatını söndürmüş biriyle top koşturuyor. helal olsun .

yapmadığını umut ediyorum

siyasi kısmını biLmem ama foto kesinLikLe ps
en az 2-3 tane bariz hata var

uzun incelemelerim sonucu acıklıyorum bu resim gerçek... arkadaşlar birazdan katıtlanacak....Burası ppk kampı degil arkadaslar kimse yanılmasın MİT eğitim kampı ...

ilginc... we sasırtıcı...

Fotoğrafın ps olduğunu iddia eden arkadaşların iddialarını neye dayandırdıklarını merak ediyorum.

Neden ps ?

Konu hakkında bir bilgimiz yok, o yüzden Pkk kampı olduğunu da bilmiyoruz. Neresi olduğu belli değil.

Abdullah Çatlı MİT tarafından defalarca kullanılmış birisi, burda iki şey var.

Çatlı Apo'nun yanına MİT tarafından gönderilmiş olabilir. Ancak Apo gibi birisi onun ajan olduğunu farkedemeyecek birisi değil. Neye binaen orada olduğunu az çok ya da mutlaka biliyordur. Bu da Çatlı ile Apo arasında bir hesabın ya da başka bir durumun var olduğunun emaresidir. Sonuçta Çatlı oraya top oynamak için gitmemiştir.

Unutmayınız ki geçmişte birçok kişi Apo ile görüşmüştür. Gerek milletvekilleri, gerek büyükelçiler. Gerek gazeteciler.

Hepsi bir amaç uğruna orada bulunmuşlardır.

Çatlı gibi birisi neden oraya gitmiştir ?

Sizce TOP OYNAMAK İÇİN Mİ ?

bu resimin yalan oldugu ortaya cıktı yeni

http://www.hackhell.com/4362722-post23.html

Postumun EditLenme Gerekçesi ?

Newwave iLeri gidiyorsun..

itLere ÇakaLLara demeK Yasak degiL Forumda KuraLını Zartına Zurtuna ßana ögretme.

ßenim Postumu ßana ßir AçıKLama Yapmadan EditLeyemezsin

RekLam Yaparım Küfrederim eyvaLLah ama Yazdıgım KeLimeLerin aynıLarının Yüzlercesini ßuLurum sana..

http://www.hackhell.com/4362722-post23.html

Postumun EditLenme Gerekçesi ?

Newwave iLeri gidiyorsun..

itLere ÇakaLLara demeK Yasak degiL Forumda KuraLını Zartına Zurtuna ßana ögretme.

ßenim Postumu ßana ßir AçıKLama Yapmadan EditLeyemezsin

RekLam Yaparım Küfrederim eyvaLLah ama Yazdıgım KeLimeLerin aynıLarının Yüzlercesini ßuLurum sana..

Ben editlerim gerekirse de silerim known bu benim yetkim dahilim de haberi bu forumda yayınlayanda benim

"At YALanı Hesaßı.. ÇatLı Yaşasaydı ßu Haßeri YayınLayan Herkezi geßertirdi Sanırım.."

Beni gebertebilecek yüreği yeten delikanlıyım diyen !! varsa gelsin bir gebertsin çünkü hackhell de bu forumda o haberi ben paylaştım ben verdin ayrıca hangi konuyu neye göre açıcağımı ben bilirim ve bana verilen yetkiler çerçevesinde ileride giderim geri de gelirim editlerimde düzeltirimde bu bölümün yöneticisi benim ve forum bölüm kuralları neyi gerektiriyorsa onu yaparım bir daha cevaben yazarsan da konu dışı silerim aklında bulunsun kardeşim.

Çatlı Apo'yla top koşturuyor deniliyor ..

ve en sonda da karar verilecek diyor..

Kısacası absürt bir şey..

Ve ps olduğu bariz..

Arkadaşların dediği gibi ten farkı ve..biraz daha dikkatli baksanız baş kısmının vücuda uymadığı görülür ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri