Çatlı ve Apo Aynı Karede Acaba Gerçekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw montaj olduğu ap açık ortada . burda bile ortalığı karıştırmak isteyenler var. aman gündem değişsin aman ortalığı karıştıralım aman birbirlerine düşürelim amacı her here girmiş .... buraya bile.....

OKuyunca Herkez ißret ALICaktı ondan siLDin dimi Newwave ?

Şimdi Hak Veriyorum Şikayet ihßardaki Sizi Şikayet edeNLere..

SeninLe uzLaşamiyorsak ßizde ßaşka Yerlere ßaşvururuz..

Çatlının Geçmişini Bilmeyenler Buna Bakıp Vay be Olabilir Olmayabilir Diyebilir
Türkiyede Son zamanlarda Milliyetçile Karşı Büyük Bir Psikolojik Hareket Başlatırmıştır Bu Hareketin Amacı Türkiyede Yükseşen Milliyetçiği Önlemektir Bu Resim Bu Amaç İçin hazırlanmış ve Ortaya sunulmuştur Bu Davanın Adını Bile Milliyetçiler İçin önemli olan Ergenekon Kelimesinin Seçilmesi Düşüncürüdür Vatanı İçin Hizmet Eden Kellesi Kortuğunda Dolaşan İnsanlar Şimdi Malasef Bazı Kesimler Tarafından Vatan Haini İlan edilmekte Gerçek Vatan Hainleri İse Özgürlük için Savaşan Masum İnsan Rolüne Sokulmaktadır Uyanık Olmamız gerekir Türkiye Üzerinde Büyük Oyunlar Oynanıyor

ya ne yıkılacağım ÜLKÜCÜ adam Apdullah ÇATLI'dan şüphe etmez. bu adam herkes top koştururken armut gibi fotoğfar çektirecek zeka seviyesinde değil. Bunu anlamamk için aptal olmak lazım. Ne güzel milletiz her şeye kanıyoruz. Bugün Atatürk vatan sattı diye haber çıksa, resim çıksa onada atlar vay anasına deriz. yazıklar olsun

Biz O Kadar Basit şeylerle Yıkılacak Kadar Zayıf Değiliz, Sağlam Temeller üzerine Kurulan Ve Içerisinde Gerçek Sevda Barındıran, Yaptığı Işi Savunduğu Davayı Aşk Ile Can Pahasına Savunan Kutsal Bir Ülkü Peşinde Koşan Ve Hayat Tüketen Bizler Yani Ülkücüler, Biz Yıkılmayız Merak Etmeyin Ve Ortalığı Karıştırmaya çalışmayın, Milleti Tahrik Etmeyin. Biz Bu Davada Sav Sözlerle Ilerlemiyoruz Şehitler Vererek Canımızla Ilerliyoruz Bu Böyle Biline!!!

Öncelikle elbette başvurda şu sözlerin üyelerin önünde gerçekten bir yönetici olarak

gereksiz sonrasında ;

Söylediklerinden herkes tabi ibret alsın elbette ibret alınıcak bir şey yazdıysan !! orasında

seninle hem fikirim de sadece şu itler çakallar kısmı hoş değil di zaten bir tek orasını

düzelttim niye alındın : ) niye niye : ).. ?

Nerde ne kadar it çakal varsa hepsi bir bir temizlenecektir hackhell dekiler zaten aylardır

temizleniyor ama gel gelelim bitmiyor clon olarak her defasında küllerinden yeniden

doğuyorlar doğsun bakalım bahar geldi geçiyor bahar temizliği yaparız biraz : )...

Newwave arkadaş masonlarla ilgili açılan konuya da bir kulp bulup kapatmıştı.

Herhalde bilgi paylaşımını suya sabuna dokunulmadan yapılmasını istiyor

Dua et seni forumdan atmadı:)

Demedi deme İbrahim:)

Öncelikle elbette başvurda şu sözlerin üyelerin önünde gerçekten bir yönetici olarak

gereksiz

Zaten ßir Yönetici oLarak Madness ve ßenim KonuŞmaLarım göze ßatiyor ßişey demiyorum senin Yazıdıgın Az önceki post GüzeLSe ßenimkide güzeLDir KoLy geLSin..

Böylesine aptal resme ve iftiraya kim inanır...

Maç kaç kaç : ) ?

Yok mevzu o değil de bütün tartışmalarıda geçtim bütün boyutlarınıda geçtim konuyla ilgili bir mesaj da ben atıyım dedim o da şu olacak acaba apo kalecimi ? yoksa ofsaytsız forvet mi : ) kolasınamı , kellesinemi oynuyorlar boş oynamzlar çünkü : )..

Bir de maç kaç kaç onu merak ettim çatlı yedek oyuncu gibi saha kenarında sanki biraz ayakkabılarda orjinal adidas lakin pantolon ve gömlekler biraz olmamış : )..

Gerçi bizde askerde rahmetli behçet cantürk'ün yiğeni vedat cantürk yıldırım ata gürhan falan kamuflaj altına adidasları giyer futbol oynardık ne günlerdi be şimdi ortak bir dost evinde muhabbeteyimde bu resmi gösterince arkadaşlara o günler geldi aklıma futbol güzel oyun taştan bir kale bir top yeter be : )..

bence kesinlikle ps neden derseniz herkes topla uğraşırken çatlı neden poz versn

habertürk te iki gündür haberlerde gösteriyor.ps miş resimler.orjinalini ele geçirmişler

kesinlikle photoshop besbelli photoshop olduğu.......

NEWWARE İŞİNE GeLMEYEN MESAJLARI NEDEN SİLİYORSUN?
YAZDIĞIM MESAJLARI NEDEN EDİTLEDİN?
İNSANLARA DOĞRU OLANI GÖSTERDİĞİMİZ İÇİNMİ BOZULUYORSUN?
BURDA AMACIN NE?GAYEN NE?

Apo önündeki itin donunu mu asılıyor, ben mi yanlış görüyorum:hhmanD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri