Yeni Osmanlılara Hazır Olun !!

ne mutlu Türk üm diyene.

ben osmanli degilim Türk üm.

osmanli Kürtlerle (idris bitlisi) ile birlikte 1517 Doguda Türkmen kardeslerimi yok etti yerlerine Kürt leri yerlestirdi.

Türklüge ihanet

PKK nin baslangici 1517 de baslamistir sorumlusu osmanlinin yaptiklari yanlislardir

Neo Osmanlı in Irkçılar kafatasçılar out

ne mutlu Türk üm diyene.

ben osmanli degilim Türk üm.

osmanli Kürtlerle (idris bitlisi) ile birlikte 1517 Doguda Türkmen kardeslerimi yok etti yerlerine Kürt leri yerlestirdi.

Türklüge ihanet

PKK nin baslangici 1517 de baslamistir sorumlusu osmanlinin yaptiklari yanlislardir

sana gülüyorum ya böyle de bir açıklama bravooo

sen tarihi nerden ögrendin :durdurun

yalan yanlış ögrenmişsin

pkk nın soyu çok eskilere değil hemen yakın tarih bi zahmet ara dogrusunu ögren

ve ayrıca osmanlı olmadığı kabul edemezsin tabi türk değilsen

şimdi sana bir soru osmanlı türkmüydü değilmiydi ? hadi bil bakalım

yada türkler osmanlımıydı değilmiydi ?

sana gülüyorum ya böyle de bir açıklama bravooo

sen tarihi nerden ögrendin :durdurun

yalan yanlış ögrenmişsin

pkk nın soyu çok eskilere değil hemen yakın tarih bi zahmet ara dogrusunu ögren

ve ayrıca osmanlı olmadığı kabul edemezsin tabi türk değilsen

şimdi sana bir soru osmanlı türkmüydü değilmiydi ? hadi bil bakalım

yada türkler osmanlımıydı değilmiydi ?

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/632033-osmanli-kurt-ittifaki-ve-turkmen-katliami.html

osmanlilar milliyeti kabul etmeyen YESiL komunist lerdir

Kardes Türkmenleri 1517 de yok edip yerlerine topraklarina kürtleri yerlestiren Türk kasabi hain yavuz sultan selim ile ögünebilirsin.

yavuz sultan selim hain öylemi

sen türklüğünle övüm

bende hem osmanlı torunu olmakla sonra türk olmakla

herkeze yakışmaz osmanlı torunu olmak herkezde kaldıramaz

kimisi vahdettine hain der kimsi yavuz sultan selime

yavuz sultan selim hain öylemi

sen türklüğünle övüm

bende hem osmanlı torunu olmakla sonra türk olmakla

herkeze yakışmaz osmanlı torunu olmak herkezde kaldıramaz

kimisi vahdettine hain der kimsi yavuz sultan selime

1517 Caldiran savasinda neler olsu.?
Düsman kimdi.?
kimler öldü
savasi kimler kaybetti.?

yavuz mu sah ismaile savas acdi yoksa sah ismail yavuz ami.?

yavuz gidip kardes Kani dökmedimi.?

ayrica Yavuz Türk degildir.
Kürt tür.

Kürt halkının tarihinde "ilk cahş" olarak anılan İdris-i Bitlisi, Osmanlı’nın, Kürdistan’daki sağ kolu durumundadır. Yoğun çabaları sonucunda birçok aşiret Osmanlı egemenliğini tanır. Çaldıran savaşı sonrasında İdris-i Bitlisi’nin girişimleri ile Yavuz Sultan Selim ile 23 Kürt beyliği arasında bir anlaşma imzalanır. Bu anlaşmaya göre;

1- Osmanlı yönetimine bağlı olarak Kürt emirliklerinin özerklikleri korunacak,

2- Kürt emirliklerinde de yönetim babadan oğula geçerek sürecek, eskiden beri yürümekte olan yönetim yürürlükte kalacak ve bu konuda ferman padişahtan çıkacak,

3- Kürtler, Türkler'e bütün savaşlarda yardım edecekler,

4- Türkler de, Kürtler(i bütün dış saldırılardan koruyacaklar,

5- Kürtler devlete verilmesi gereken her türlü vergiyi ödeyecekler,

Bu anlaşma Sultan Selim ile ona boyun eğen Kürt emirlikleri arasında yapılmıştır. (M.Emin Zeki, Kürdistan Tarihi Sayfa:83)

Bu anlaşma ile Kürdistan’daki Osmanlı egemenliği perçinlenir. Osmanlılar anlaşma sonrasında bölgede yeni bir düzenlemeye giderler. Çeşitli kategorilerde küçük beylikler oluşturulur ve böylelikle Kürt beylikleri birbirinden yalıtılır. Bu yeni yapılanmanın mimarı Yavuz’un Kürdistan’daki sağ kolu, Osmanlı’nın sadık kulu İdris-i Bitlisi’den başkası değildir. (3)

İdris-i Bitlisi işbirlikçiliğin karşılığını alır. Çaldıran seferine çıkarken 40.000 Aleviyi katletmesi nedeniyle -bunların arasında çok sayıda Kürt Alevisi de vardır - "Yavuz" namını alan Sultan Süleyman’ın sevgi ve güvenini kazanır. İdris-i Bitlisi tarafından Kürdistan’da oluşturulan idari yapılanmayla Kürt beylikleri Osmanlı’nın elindeki güçlü bir silaha dönüşürler. Osmanlı’nın bir nevi özerklik bahşettikleri beylikler, Kürdistan ve Anadolu’daki katliamlarda başrollerden birisini oynarlar. (4)

Çaldıran savaşı sonrasında Kürtler, yüzyıllardır yaşadıkları aşiret yapılanması üzerine feodal üretim ilişkilerini oturtmuşlardır. Kürtlerdeki bu aşiret yapılanması Osmanlı’nın 19. Yüzyıldaki saldırılarıyla beyliklerin askeri zorla dağıtılmasına karşın varlığını korur.

1517 Caldiran savasinda neler olsu.?
Düsman kimdi.?
kimler öldü
savasi kimler kaybetti.?

yavuz mu sah ismaile savas acdi yoksa sah ismail yavuz ami.?

yavuz gidip kardes Kani dökmedimi.?

ayrica Yavuz Türk degildir.
Kürt tür.

Yazık sana. Bide islamiyeti savunuyo bana.. Müslüman olmayan Türkü neyleyim ben. Türkler çok uzun zamandır islamiyetin sancaktarlığını yapmıştır ve hala yapıyor. Yavuz Sulatan Selim Han' ın hayatını bir oku sonra onun hakkında bir konuş..

orhan baba dinlyenler bilirki biz görmesekte görecekler var umutlu yarınları insallah olurda yeniden isnlar gibi yaşaya biliriz.
ama bunada şükür etmek gerekir filistinden çeçenistandan afrikadan daha iyi bir durumdayız diyeceksnizki bugun osmanlı olsaydı bu saydığın yerlerde proplme olrmuydu bencede olmazdı

şimdi her cagın bir kurtarıcısı vardır bunu herkes bilir işte bunlara örnek verecek olursak saidi nursi (bazı ırkcı kesim için saidi kurdi) mevlana (bazıları için mogul ajanı) vede iki tane daha mehmet ( bazıları için 2. bazıları için fatih bazıları için de kardeş katili) selim ( bazıları için kasap bazıları için kürt düşmanı bazıları için kürt perver bazıları için de gelmiş geçmiş en iyi hükümdar )

neden bunlara değindim hiç birini yaşadığı dönemleri bilmiyoruz siyasi sosyal vede diğer etkenleri şimdi hangisi hakkında hüküm verecez

ismet özele baksak kafirle çatışmayı göze alabilendir türk türk nedir müslümandır ben müslümanın diyen kişidir
bugünkü türklüğü savunlar ise islama arapların uydurdugu bir yalandir derler vede işte neden hala türkiyede dogan cocuklar atilla degilde ahmettir islamiyet din degil bir yaşama biçimidir derler
buna gülünmez arkadaşlar buna aglanır adam daha dinin veya islamiyetin ne olduğunu bilmiyorki
bilmiyorki bu gunku kanunları yazanlar bize göre değilde ben olsaydım ne yapardım şeklinde yazıldıklarını
bilmiyorki şerri hükümleri
ben size bir olay anlatayımda neler demek istediğimi anlayın beyler

fatih istanbulu fetih etmeden önce rumeli hısarını yatırır bu arada orada çalısan israiloglu taş ustası 2 m kesmesi gereken taşları 1.90 keser bunu gören fatih sinirlenir vee adamın kolunu orada keser sebebi ise yapılacak hisarın boyutunu küçültme teşebüsünde bulunduğu için dir adamda yargısız infazder kadıya gider dava günü kadı fatıhi suçlu bulur bunu üzerine kadı kısas uygulamasına karaverir fatih bunu üzerine kılıncını çeker vede ey kadı ben padişahım diye bu kararı almasaydın vallahi bu kılıncla senı kesecektım kadıda kürsü altından bir demir topuz çıkartır vede cevap verir derki ey fatih sende ben hukumdarım bu cezayı bana uygulayamazsınız deseydin vallahi bununla senın kafanı ezecektim
der bunu gören israiloglu derki ben bu hukukun önünde suçlu olduğumu kabul ediyorum der vede suçunu itiraf eder bunu üzerine dava düşer ..

hanı böyle hükümda hani böyle kadı

Yazık sana. Bide islamiyeti savunuyo bana.. Müslüman olmayan Türkü neyleyim ben. Türkler çok uzun zamandır islamiyetin sancaktarlığını yapmıştır ve hala yapıyor. Yavuz Sulatan Selim Han' ın hayatını bir oku sonra onun hakkında bir konuş..

hic kimse senin islami yorumlarina katzilmak zorunda degildir.

düsünceni paylasirsin katilan katilir katilmayan katilamaz.

senin düsüncene katilmadi diye hic kimseyi afaroz etmek yetkiside yok sende.

Yavuz sultan selim Türk katili Türk Kasabidir.

Araplarin Hristiyani arap oluyorda Türklerin hristiyani Türk olmuyormu.?

Türk olmak icin illada sünni müslüman mi olmak gerekiyor.?

arkadaşlar lütfen terbiyeyi elden bırakmayalım
yahudiler doğru yazmışlar cihan imparatorlugu idi
cumhuriyete kadar son zamanlarını saymassak

osmali fedai

osmanli arap örf ve adetlerini islam zanneden
yesil komünist bir Arap Fedaisidir.

unutmamak lazim ki her fedai bir o kadar da enayi dir.

hic kimse senin islami yorumlarina katzilmak zorunda degildir.

düsünceni paylasirsin katilan katilir katilmayan katilamaz.

senin düsüncene katilmadi diye hic kimseyi afaroz etmek yetkiside yok sende.

Yavuz sultan selim Türk katili Türk Kasabidir.

Araplarin Hristiyani arap oluyorda Türklerin hristiyani Türk olmuyormu.?

Türk olmak icin illada sünni müslüman mi olmak gerekiyor.?

Yanlış anladın. Ben müslüman olamayan Türk olamaz demedim ki..
Ayrıca anladığım kadarıyla Yavuz Sultan Selim' i zaten tanımıyosun bu şekilde konuşmandan.

Diğer konuda bana İslamı savunuyorum diyordun. Şimdi islamiyeti savunmuyorsun. Sen ikiyüzlüsün, insanların kafasını karıştırmak isteyen birisin..

Bazı mahluklar hala daha özünü kavrıyamamış.
Türkiye neresidir?
-Atatürk ün liderliğinde kurulan Türk Devleti.
Peki bu cumhuriyet kurulurken çöken diğer devlet neydi ?
Osmanlı
Peki Osmanlı ne kadarlık bir alandan kendini bu kadar geliştirdide sonunda ülke bir anda yıkılarak Türkiye yapıldı.
Bir Türk olarak her zaman söylemişimdir ben Türkiye de değil Osmanlı da doğmalıydım.
Osmanlı olmasaydı Türkiye olur muydu?
-Alll olurdu!!!

Bazıları hala kavrayamamış köpek gibi serv-i imzaladı demiş. ULAN İT sana bu kadar büyük bir devlet bırakan atalarına bir parça saygı göster. Göstermeyi beceremiyorsan da konusmada kıymetini bilenleri sinirlendirme.

(Bu mesajdan sonra kesin banlanıcam ama bu mesajı kendi bilmezlere göndermem lazımdı. Osmanlı konusunda hassasım. )

Birde sunu yazim.
Osmanlı devleti Ülkeyi kurtaran birliklere destek veriyordu. Antlaşmaları imzalamasının nedeni Osmanlı nın elde hazırda ordusu kalmamıştı olan ve Ordu da dağınık haldeydi. Osmanlı ikili oynadı. Bir yandan düşman devletlerine Atatürk ü Samsun a gönderdim. Milleti birlikleri durdurması için derken.
Atatürk e ise: Gerekirse beni bile karsına almaktan kaçınma. diyen ve kendi cebinden 25.000 kağıt para veren bir Vahdettin i vardı.

Tabii herkes olayın iki tarafını görmüyor. Çünkü arastırma 0.
Ne söyleniyorsa direk kafasına yazan bir gençlik.

biri bu forumu maksatlı polemik yapanlardan kurtarsın artık. Onuda benmi yazim.

yoksa ben bile fazla nezaket gösteremeyeceğim. Sonucunada katlanırız artık.

yzmayayım diyorum, boş ver diyorum, görme diyorum kendime.

ama birileri görsün artık. Bukadarı fazla. Bu seviye bu foruma yakışmaz.

küfretmeyi eleştiri zanneden kişileri, görelim artık..

isteyen üzerine alsın umrumda değil.

görünen köye klavuzsuz gitmek bu kadar zormu anlamadım..!

Geri