Yeni Osmanlılara Hazır Olun !!

belliki onların zoruna gidiyor Osmanlı gibi olamamak

Osmanlı devleti gibi olmak kolay değil. Örneğin Fatih Sultan Mehmet Han gibi bir komutanı Peygamber S.a.v. Efendimiz övmüştür. Ama bunun gibi insanlar Osmanlı yı 2 sn de düşman ilan ederler. Osmanlı devleti yıkılmıştır. Nedeni ise zaten belli.Yeni bir Türk Devleti kurulmuştur ve kimse bu Devlete laf edemez.. İster Türk Devleti diyin. İSter ikinci Osmanlı diyin. İster Müslüman Devleti diyin. Bu devletin adı TÜRKİYE...

Yanlış anladın. Ben müslüman olamayan Türk olamaz demedim ki..
Ayrıca anladığım kadarıyla Yavuz Sultan Selim' i zaten tanımıyosun bu şekilde konuşmandan.

Diğer konuda bana İslamı savunuyorum diyordun. Şimdi islamiyeti savunmuyorsun. Sen ikiyüzlüsün, insanların kafasını karıştırmak isteyen birisin..

iyi yavuz u sen kaynak göstererek yaz da bilelim.

sen ümmetci müslüman ( yesil kominist)
ben Türk müslüman ( hür.)
aradaki fark iste bu.

Osmanlı devleti gibi olmak kolay değil. Örneğin Fatih Sultan Mehmet Han gibi bir komutanı Peygamber S.a.v. Efendimiz övmüştür. Ama bunun gibi insanlar Osmanlı yı 2 sn de düşman ilan ederler. Osmanlı devleti yıkılmıştır. Nedeni ise zaten belli.Yeni bir Türk Devleti kurulmuştur ve kimse bu Devlete laf edemez.. İster Türk Devleti diyin. İSter ikinci Osmanlı diyin. İster Müslüman Devleti diyin. Bu devletin adı TÜRKİYE...

Yavuz a kadar Osmanli cok iyiyidi elestirim yok
yavuz dan sonra degisti.
ümmetci yesil komünist oldu.
Türklügü ret ettiler.
sadece insan ve müslüman olmak yeterli dediler.

Halbuki Allah kuran ayetinde ben sizleri Milletler halinde yarattim diyor.

ayrica düsüncenin fikrin yetmedigi yerde neden hakaret ediyorsun.?

fikre fikir ile cevap verilir siddete siddet ile.

iyi yavuz u sen kaynak göstererek yaz da bilelim.

sen ümmetci müslüman ( yesil kominist)
ben Türk müslüman ( hür.)
aradaki fark iste bu.

ahahahah yeşil koministi ilk defa senden duyuyorum =)

Kominist ne demek bi açıklasana bana =)

Ama evet ben Hz.Muhammet Mustafa s.a.v. Efendimizin ümmetinden olmak isteyen bir insanım. İnşallah olabilmişimdir.

Ayrıca niye kendine hür diyorsun. Ne alaka.. Daha neyi savunduğunu bile bilmiyorsun sen. Dediğim gibi ikiyüzlüsün sen.. Müslümanlığından bile şüphe ediyorum.. Ama kesin bilemem..

Evet Yavuz Sultan Selim Han bu yüzden Osmanlı devleti topraklarını 8 senede 2.5 kat büyüttü. Bu yüzden Koca bir Dünya İmparatorluğu kurduk biz. Bu yüzden Türküz zaten. Osmanlı sadece bir Türk Devleti deildi bunu kabul ediyorum. Çok uluslu bir devletti. Bu yüzden adı Osmanlı zaten.

Ama ben şu ana kadar Türklüğü hiç küçümsemedim. Bende bir Türküm. Osmanlı Devleti yıkıldı. Ve Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.

Ama evet ben Hz.Muhammet Mustafa s.a.v. Efendimizin ümmetinden olmak isteyen bir insanım. İnşallah olabilmişimdir.

Ayrıca niye kendine hür diyorsun. Ne alaka.. Daha neyi savunduğunu bile bilmiyorsun sen. Dediğim gibi ikiyüzlüsün sen.. Müslümanlığından bile şüphe ediyorum.. Ama kesin bilemem..

Yeşil kominizt demek Kula kul olmak demektir siyaseti ise şeriattır vaadi cennettir

Kızıl kominizt demek devletin kulu olmak demektir siyaseti sosyalizim ağırlıklıdır vaadi ise insanca eşitçe yaşamaktır

sonuçta yeşil yada kızıl kominiztlik insanın kul olmasını köpekleşmesini ister..

bir insan bir insana müslüman oldugunu ispatlamak zorundamidir.?

Allah bu yetkiyi sana verdimi.?

bu yetkinin kendinde oldugunu iddia edenler yani birilerinin müslüman olup olmadigina karar verme yetkisinin kendinde olduguna inaniyorsa.

kendini bir PUT müsrik (KAFiR) olarak ilan etmis demektir.

Allah bu yetkiyi sana verdimi.?

biraz önce bana müslümanlığı islamiyeti savunduğunu söyledin. Ve sonraki yazdığın sözlerinden senin müslüman olmadığını düşünüyorum dedim. Olabilirsin belki bilmiyorum.

Sen Osmanlı Devletini yeşil kominis nasıl yaptın. Ayrıca 2 dk bi konu deişiyorsun. Bu benim fikrimin yetmemesinden mi? :S

TraFoo kominizmi açıkladığın için saol.ama bu senin düşüncen.

Komünizm, komünistlik veya ortakçılık, sosyal örgütlenme üzerine bir kuramsal sistem ve üretim araçlarının ortak mülkiyetine dayalı bir politik harekettir. Komünizm sınıfsız bir toplum yaratma amacındadır. 20. yüzyılın başından beri dünya siyasetindeki büyük güçlerden biri olarak modern komünizm, genellikle Karl Marx'ın ve Friedrich Engels’in kaleme aldığı Komünist Parti Manifestosu ile birlikte anılır. Buna göre özel mülkiyete dayalı kapitalist toplumun yerine meta üretiminin son bulduğu komünist toplum geçecektir.

Komünizm'in temelinde yatan sebep, sınıfsız, ortak mülkiyete dayalı bir toplumun kurulması isteğidir. Sınıfsız toplumlarda en genel anlamıyla tüm bireylerin eşit olması, karşıt görüşlüleri için "ütopya" olarak atfedilir ve zorla yaşanmaya çalışılırsa kaosa yol açacağına inanılır.

Allah bu yetkiyi hic kimseye vermemistir.

bu yetkinin kendinde oldugunu iddia edenler yani birilerinin müslüman olup olmadigina karar verme yetkisinin kendinde olduguna inaniyorsa.

kendini bir PUT müsrik (KAFiR) olarak ilan etmis demektir.

gercegi yalnizca Allah bilir Allah karar verir.

Bazı mahluklar hala daha özünü kavrıyamamış.
Türkiye neresidir?
-Atatürk ün liderliğinde kurulan Türk Devleti.
Peki bu cumhuriyet kurulurken çöken diğer devlet neydi ?
Osmanlı
Peki Osmanlı ne kadarlık bir alandan kendini bu kadar geliştirdide sonunda ülke bir anda yıkılarak Türkiye yapıldı.
Bir Türk olarak her zaman söylemişimdir ben Türkiye de değil Osmanlı da doğmalıydım.
Osmanlı olmasaydı Türkiye olur muydu?
-Alll olurdu!!!

Bazıları hala kavrayamamış köpek gibi serv-i imzaladı demiş. ULAN İT sana bu kadar büyük bir devlet bırakan atalarına bir parça saygı göster. Göstermeyi beceremiyorsan da konusmada kıymetini bilenleri sinirlendirme.

(Bu mesajdan sonra kesin banlanıcam ama bu mesajı kendi bilmezlere göndermem lazımdı. Osmanlı konusunda hassasım. )

Birde sunu yazim.
Osmanlı devleti Ülkeyi kurtaran birliklere destek veriyordu. Antlaşmaları imzalamasının nedeni Osmanlı nın elde hazırda ordusu kalmamıştı olan ve Ordu da dağınık haldeydi. Osmanlı ikili oynadı. Bir yandan düşman devletlerine Atatürk ü Samsun a gönderdim. Milleti birlikleri durdurması için derken.
Atatürk e ise: Gerekirse beni bile karsına almaktan kaçınma. diyen ve kendi cebinden 25.000 kağıt para veren bir Vahdettin i vardı.

Tabii herkes olayın iki tarafını görmüyor. Çünkü arastırma 0.
Ne söyleniyorsa direk kafasına yazan bir gençlik.

it senin gibilerdir.
islamiyeti ARAP örf ve adeti zanneden itler.
.

Sait Nursi Kürt milliyetcissidir.
Risalei nurlardaki Kürt kelimeleri Fetullah cilar tarafindan gizleniyor.
Risale-i Nurların Osmanlıcadan tekrar Türkçe’ye çevrilmesine karar veren Kürt yayıncılar tarafından açığa çıkartıldı. Bu çevirilerde, Fetullahçıların özellikle Kürt kelimelerini, ‘vatandaş’ ya da ‘Azeri’ kavramlarıyla ikame ettikleri belirlendi. Örneğin Said-i Kurdi’nin kitabında yer alan ‘ey Asuriler ve Keyaniler’in cihangirlik zamanında pişdar kahraman askerleri olan Arslan Kürtler’ ifadesi, ‘ey eski çağların cihangir Asya ordularının kahraman askerlerinin ahfadı olan vatandaşlarım ve kardeşlerim!’ şeklinde tahrif edildi.
amac Türkleri nurcu yapabilmek.
.

Osmanlıyı Sevmeyenin Yada Kötülüyenin,
Türklüğünden Ve Müslümanlığından Şüphe Ederim.

niye osmanlıyı sevmeek islamın sartlarından mıdır bir insanı kafirlikle suclamanın ve iftiranın dindeki cezası nedir ?

Teşbihte Hata Olmaz Sanırım Ne Demek İstediğimi Anlayan Anlamıştır,
Lafım Ortayadır Üzerine Alınan Varsa Birşey Diyemem.

osmanli Türk degilki.
Türkce resmi dil degildi.
uyduruk osmanlica diyebir dil ile yönetmeye calistilar.
.

osmanlının onurundan nolacak namusuna halel getirmiş yurdunu düşmanların tecavüzüne uğratmış camileri rumların kerhanesine dönmüş kadınlarının kızlarının ırzına geçilmiş ermeniler bir yandan rumlar bir yandan italyanlar bir yandan ... namus gitmiş daha ne onuruuu...

1- Bana göre bir iftiradır.
2- Kaynağın sağlam olmalı. "kadınlarının kızlarının ırzına geçilmiş "Bunu demek için Beğenmediğin Osmanlının Hukukunda: Kılıcın Kınına Girip Çıktığını Görür gibi 3 kişinin görmesi lazım. Suçun sabit olması için.
3- Kaynağın ya üç kişiden birisi, ya da tecavüze uğrayan birisi olmalı.. Yoksa Çok büyük iftiradır.

Sait Nursi Kürt milliyetcissidir.
Risalei nurlardaki Kürt kelimeleri Fetullah cilar tarafindan gizleniyor.
Risale-i Nurların Osmanlıcadan tekrar Türkçe’ye çevrilmesine karar veren Kürt yayıncılar tarafından açığa çıkartıldı. Bu çevirilerde, Fetullahçıların özellikle Kürt kelimelerini, ‘vatandaş’ ya da ‘Azeri’ kavramlarıyla ikame ettikleri belirlendi. Örneğin Said-i Kurdi’nin kitabında yer alan ‘ey Asuriler ve Keyaniler’in cihangirlik zamanında pişdar kahraman askerleri olan Arslan Kürtler’ ifadesi, ‘ey eski çağların cihangir Asya ordularının kahraman askerlerinin ahfadı olan vatandaşlarım ve kardeşlerim!’ şeklinde tahrif edildi.
amac Türkleri nurcu yapabilmek.
.

:scared: nereden uyduruyorsun bunları saçma sapan konuşma BEDİÜZZAMAN said nursi iyice araştır öyle yaz...

fetullahcılar kim daha dün çıktılar risale_i nurlar ne zaman neşredilmiş

iice araştır

konu risale i nur lara gelince sabredemem ..:XxXXx

kafadan sıkmış yok fetullahcılar yapmış yok bilmem ne

yazıldığı tarihdeki gibi günümüze ulaşmıştır .risale i nur külliyatı...

fetullahcıların haddine mi risale i nurların harfine dokunmakkkk...:XxXxxX

at kafadan zihin bulandır :sneaky2::sneaky2::sneaky2:

:angry:angry:angry İYİCE ARAŞTIR NUR KÜLLİYATINI öyle yorum yap...:angry:angry:angry:mad::mad::mad::mad:

Geri