Yeni Osmanlılara Hazır Olun !!

OSMANLI hala birilerinin zoruna gitmekte , hala canları yakmakta

niye acep ?

adam gibi dini yaşattığı için mi ? sigara , alkol ,zina yasak diye mi ?

herkese adaletle hükmettiği için mi ? 250 gram için terfi tayin yapmadı diye mi ?

hala biçok gavur tohumunun bu zamana gelmesini sağladığı için mi ?(ki aramızda hala var böyleleri )

atatürkü bile yetiştiren o en zor zamanındaki OSMANLIDIR

cumhuriyetin tüm kurumları , o darbe gazıyla doldurduğunuz ordunun tüm kaynakları elinizde olsa da bi tane daha atatürk yetiştirebilme şansınız var mı ?

OSMANLININ bağrından kopup gelen bi adamı sanki cumhuriyet yetiştirmiş gibi lanse etmek nası bi ezikliktir ALLAH aşkına biri cevap versin ...

bugüne kadar OSMANLIYA söven kim varsa ya ermeniydi ya da yunandıacaba diğerleri kimden ???

senle gecmisimz oldugu icin senden baslayım sevgili tozkoparan basta osmanlı benim soyumdur sonucta bir turkum osmanlı benim zoruma gitmez ancak osmanlı milletiyle turk milleti arasında fark yoktur kimi milletler ayrılmıstır sonucta osmanlının kurucuları turkler kalmıstır ilk soruna geceyim osmanlı resmi olarak seriaat devletiydi ancak bunun yanında orfi hukukda vardı ve osmanlı sadece bikac padisah dısında 4 murat benim hatırladıgım oda sigara kahve icki insanları bir araya getirdigi icin siyasi konusmasınlar diyedir bunun yaında 4 murat zatanında sokakta 3 kisi dolasmak bile bir arastırma nedeniydi ve icki yasak deildi hatta meyhane ve kerhane (genel ev) yurutmelikleri wardı osmanlı avrupaya en cok sarap ihrat eden devlettir seninde bilecegin gbi her devlette olan bir rusvet silsilesi wardı hemde okadar buyuktuki bu is yoneticiler bu yontemle getirildiginden yonetim bile kotulesmistir ve osmanlı halkı cok zengin bir halkda degildir

obur sozun galba burda bana gavur tohumu diyosun herzamanki gibi acıkca soyleme yurekliligini sergileyemeyip arkadan laf atıyosun ama seninde bildigin gibi sevr ege bolgesini yunanlılara vermistir bu sevride osmanlı kabul etmistir yani kurtulus savası olmasa ben suanda yunan topragında olurdum ataturku yetistiren osmanlıdır ancak hanedanlıgı kaldıran yani osmanlıyı kaldıranda aynı insandır bir ataturk yetistirme sansımız yok cunku durumlar aynı degil ve yasamasıda zor osmanlının bagrından kopmus dedigin ataturkte gunluklerinde osmanlı sisteminin carpıklıgından eline guc gecerse anında bıcak gibi degistireceginden bahseder son olarak osmanlıya soven yok ama osmanlıda kendi hatalarından battı eger super olsaydı batmazdı bunuda aklınıza yazınız........

Arkadaşım eve Osmanlı mükemmel değildi ama şu var 7 cihana sevgiyi saygıyı hoşgörüyü oğreten onlardır istersen kanıtlarım elimde kaynaklar var kaynaksız konuşmayı sevmem kimsenin arkasından gıybet etme sonra çekersin acısını...
Yanlış değilsem geçen gün Fransız müzesinde Türklerin savaştaki başarısını anlatan bir anıt vardı ve altında bunu selamlamadan geçmeyin Eller bile Osmanlıyı tanıyor yani..

Ama şu var yeni Osmanlı daha doğrusu Türk-İslam birliği mükemmel olacak Allah Teala'nın buyruğu taa Musa(as) dan beri bugun ogüne yaklaştığımız gün...
Cüzi irade dışı her şey Allah(cc) nündür daha dikkatli konuşmanı tavsiye ederim kardeşim....
ve hiç birbirinizi kırmaya atanıza gıybete gerek yok bu olacak birkaç kişi olmaz olmayacak demesiyle Allah ın bize verdiği vaadinden vazgeçmez inşaAllah...
Selametle...

osmanlı duzenli orduyu avrupada uygulayan ilk devletlerdendir ve guclu donemlerde cok guclu bir ordusu wardır ancak osmanlı ordusu duraklama ve gerileme donemlerinde kendinde 3 kat az rus ordusana baklan savasların 7 kat az ordularada yenilmistir bu yenilende osmanlı ordusudur ama canakkaleyide yenmistir ama sunu unutmayalım osmanlı cokmustur ve ordusuda son zamanlarda berbat durumdadır cephanesi eski az askerleri beslenemeyen surekli savasan bitkin bir ordu

korkmaya gerek yok bazılarının nefretiyle osmanlı onurundan zerre dahi kaybetmez. ve sevr bir projedir ve hiçbir zaman gerçekleşmemiştir bu yorumu okuyanlardan ricam youtube da kadir mısıroğlu diye arattığınızda bir çok şey çıkacak burda 22 tane falan yahudi meselesi var 6-7 tanede bu sevr, lozan ismet paşa vs ile ilgili bişeyler anlatıyor delilleride var. kitapta yazdı bu meselelerle ilgili ama zor gelir belki okumak youtube dan 15-20 dakkanızı ayırıp izleyin bi neler var

osmanlının onurundan nolacak namusuna halel getirmiş yurdunu düşmanların tecavüzüne uğratmış camileri rumların kerhanesine dönmüş kadınlarının kızlarının ırzına geçilmiş ermeniler bir yandan rumlar bir yandan italyanlar bir yandan ... namus gitmiş daha ne onuruuu...

osmanlının onurundan nolacak namusuna halel getirmiş yurdunu düşmanların tecavüzüne uğratmış camileri rumların kerhanesine dönmüş kadınlarının kızlarının ırzına geçilmiş ermeniler bir yandan rumlar bir yandan italyanlar bir yandan ... namus gitmiş daha ne onuruuu...

kullandığın kelimeleri iyi seçmeni istiyorum hangi cami kerhane olmuş göster

senin acını anlıyom ama daha acıtmadılar yakındır

kullandığın kelimeleri iyi seçmeni istiyorum hangi cami kerhane olmuş göster

senin acını anlıyom ama daha acıtmadılar yakındır

Turgut Özakmanın kitaplarını oku hangi camiler olduğunu öğren bir zahmet...(Buna Artı osamanlı padişahının bile ırzına geçilmiştir, araştır bir zahmet bulamazssan ben yardımcı olmaya çalışırım ırzına geçilen padişah diye gogulda arattır karşına tüm ihtişamıyla yedikule çıkar)

kaynaga bak turgut özakman

ee şimdi bir konu daha gördüm ordada ATATÜRKÜ masonlar öldürmüş olayı çıktı

canı sıkılan kitap yazsın demeç versin yada darbe planı yapsın

ne güzel memleket

Niye? Turgut Özakmana güvenmiyormusun?

güvenmem için neden söyle yada başka kaynak ver o zaman düşünürüm

iddaya destek olan sensin kanıtlamakta senin işin o zaman öyle değilmi

Madem Turgut Özakmana güvenmiyorsun senin için başka bir kaynak arıyorum bulduğumda konusunu açacağım...

bu güne kadar kerhaneye dönen camimiz olduğunu duymadım ama osmanlı yıkıldıktan sonra çoğu cami farklı amaçlar için kullanılmıştır örneklerinide veriym. 1 numara:sultan ahmet camii: ahır olarak kullanıldı saman dolduruldu içene. 2 numara vefa bozacısının orda bi çamii var nalbant orda at nalladı bi tane daha vardı hatırlamıyorum yerini kereste deposu olarak kullanıldı. bu camiiler osmanlının hasta olduğu dönemde bile değil savaş bitip cumhuriyet kurulup barışın geldiği dönemde bu hallere düşmüştür. inanmazsanız gidip vefa bozacısının ordaki camiye duvarında bi halka var. imama sorun bu halka ney diye. o halkada nalbant at nallıyormuş oraya ib takıp atın ayağını çekiyormuş. ibret olsun die halen o halka orda. yolunuz düşerse bi gidin oraya

bu güne kadar kerhaneye dönen camimiz olduğunu duymadım ama osmanlı yıkıldıktan sonra çoğu cami farklı amaçlar için kullanılmıştır örneklerinide veriym. 1 numara:sultan ahmet camii: ahır olarak kullanıldı saman dolduruldu içene. 2 numara vefa bozacısının orda bi çamii var nalbant orda at nalladı bi tane daha vardı hatırlamıyorum yerini kereste deposu olarak kullanıldı. bu camiiler osmanlının hasta olduğu dönemde bile değil savaş bitip cumhuriyet kurulup barışın geldiği dönemde bu hallere düşmüştür. inanmazsanız gidip vefa bozacısının ordaki camiye duvarında bi halka var. imama sorun bu halka ney diye. o halkada nalbant at nallıyormuş oraya ib takıp atın ayağını çekiyormuş. ibret olsun die halen o halka orda. yolunuz düşerse bi gidin oraya

Mevzuyu osmanlıdan çıkarıp Cumhuriyete yıkma çabaları.....boşuna zahmet ettin buna bilinçli kimseler inanmaz....

yazıya yorum getirmicem alıntıya baktım...

ama bu aralar neo-osmanlı, yeni osmanlı denince.

birileri eski imparatorluğun idare biçimini anlatmaya çalışmıyormu. hayretle izliyorum doğrusu.

''yeni osmanlı '' olur olmaz, doğru yanlış tartışılırda.

bunun altında yatan anlamı allahın gavuru anlayıp söylüyorda.

biz hala, hilafet, devşirme, rejim diye olaya giriyoruz ona şaşırıyorum.

kastedilen başka çalıştıralım saksıları arkadaşlar..

Mevzuyu osmanlıdan çıkarıp Cumhuriyete yıkma çabaları.....boşuna zahmet ettin buna bilinçli kimseler inanmaz....

hiç alakası yok cumhuriyete yıkmayla. 1923 ten önceside benim tarihim 23 ten sonrasıda ikisiyle gurur duyarım atatürkte benim atam fatih sultan mehmette benim sultan abdülhamit handa benim atam.
ha bide genç osmana tecavüz edildi iddası var. idda diyorum çünkü bu konuyla ilgili yazanların çoğunun bi kaynağı ve delili yok bende ufaktan bi baktım google da sadece evliya çelebiye dayandırılan bi kaynak var ve buda sadece bi idda olduğunu yazanlarda var. benimde daha önce duyduğum ölüm şeklide şöle direk ordan yazıyorum:

İçlerinden biri balta ile Osman'ın omzuna vurarak yere düşürdü. Boynuna kement geçirildi. Hem kementle boğularak hem de Kilindir Uğrusu denilen subaşı kethüdası tarafından husyeleri sıkılarak (yanlış okumuyorsunuz, husyeleri yani testisleri sıkılarak) idam edildi. Kulağını kesip Mustafa'nın annesine göndermeyi de ihmal etmediler

buda bi idda ama sen o camii konusuna inanmıyorsan bilmiyorum nerde yaşıyorsun vefa bozacısının orda bi cami var ve yaşlı esnaflara ve cami imamına sor bu halka ne diye ne sölicekler sana

Bazı arkadaşlar bazı arkadaşları atalarının osmanlı olduğunu ve saygı göstermesini istemiş.Arkadaş bunu yapmayın olmaz osmanlıyı onların torunu olmayı herkeze yakıştıramazsınız, herkeze uymaz.Herkez o seviyede olamaz, bırakın onlar atalarını kötülesin inkar etsin, Onlara yakışan o.

senle gecmisimz oldugu icin senden baslayım sevgili tozkoparan basta osmanlı benim soyumdur sonucta bir turkum osmanlı benim zoruma gitmez ancak osmanlı milletiyle turk milleti arasında fark yoktur kimi milletler ayrılmıstır sonucta osmanlının kurucuları turkler kalmıstır ilk soruna geceyim osmanlı resmi olarak seriaat devletiydi ancak bunun yanında orfi hukukda vardı ve osmanlı sadece bikac padisah dısında 4 murat benim hatırladıgım oda sigara kahve icki insanları bir araya getirdigi icin siyasi konusmasınlar diyedir bunun yaında 4 murat zatanında sokakta 3 kisi dolasmak bile bir arastırma nedeniydi ve icki yasak deildi hatta meyhane ve kerhane (genel ev) yurutmelikleri wardı osmanlı avrupaya en cok sarap ihrat eden devlettir seninde bilecegin gbi her devlette olan bir rusvet silsilesi wardı hemde okadar buyuktuki bu is yoneticiler bu yontemle getirildiginden yonetim bile kotulesmistir ve osmanlı halkı cok zengin bir halkda degildir

obur sozun galba burda bana gavur tohumu diyosun herzamanki gibi acıkca soyleme yurekliligini sergileyemeyip arkadan laf atıyosun ama seninde bildigin gibi sevr ege bolgesini yunanlılara vermistir bu sevride osmanlı kabul etmistir yani kurtulus savası olmasa ben suanda yunan topragında olurdum ataturku yetistiren osmanlıdır ancak hanedanlıgı kaldıran yani osmanlıyı kaldıranda aynı insandır bir ataturk yetistirme sansımız yok cunku durumlar aynı degil ve yasamasıda zor osmanlının bagrından kopmus dedigin ataturkte gunluklerinde osmanlı sisteminin carpıklıgından eline guc gecerse anında bıcak gibi degistireceginden bahseder son olarak osmanlıya soven yok ama osmanlıda kendi hatalarından battı eger super olsaydı batmazdı bunuda aklınıza yazınız........

şu yaran ne zaman geçecek anlamadım :D
ne yazsam bu adama dokunan bi yanı var , de ki bana zoruma gitti burası editleyeyim de ki kime dedim söyleyeyim

ama ortada fol yok sahiplenen var o da sensin hem de ilk sıradan

senin o beğenmediğin osmanlıyı senin gibiler yıktı ki eğer şu an dersen ki osmanlı güçsüzdü yıkıldı o zaman tc güçlü müydü de kuruldu

bu kadar çelişki ve komiklik bir arada olunca takdir etmek benim hakkım tabi değil mi :clap

şu içki ve genelev olayları da lisede veya ortaokuldaki atasına söven bir tarihçi modundan başkası değil onu da bilirim ve gayet içi boş mesnetsiz ifadeler

şu dediklerine bana düzgün tek kaynak bul ağzımı bi daha açmam sana söz

ama illa bişeylerin düşmanı bi kişinin lafıyla konuşacaksak o zaman çook farklı yerlere gider konu ona kimse eyvallah etmez işte ...

Desamo uzatma O geride kalmış düşüncelerini kendine sakla git abd ye orda versinler eline 2 kuruş :D anladın onu. Çok bilmiş gibi davrananlara uyuz oluyorum ya... Öle böle OSMANLI'yı Tüm dünya bilir..

osmanlı şeriat devleti değildi. ve asla şeriat ile yönetilmedi.

osmanlıyı savunmak veya eleştirmek ayrı.

yanlış bilgilerle sonuç çıkartmak çok farklı.

Geri