Yeni Bir Hizmet e Ne dersiniz ?

Yorumlarınıza Baglı Olarak Karar

Verildi . HH Camfrog'ta Açılıyor...

Açıldıgı Zaman Size Bilgiler Verilecektir

Son Ayarlar Yapılıyor Sizde Bu Arada

Camfrog'u Yüklerseniz Gerekli Bilgileri

Alırsınız....Hepinize Hayırlı Olsun

Umarım Hepiniz Dark Kadar Çabuk Kavrarsınız
:)

eline sağlık derim ne diyelim ;)

hayırlı olsun bakalım nedıyelım..

Evt GerÇekten Çok HoŞ Olur Harİka Yaa Artik GÖrÜntÜlÜ Ve Seslİ MÜkemmell

hayırlısı olsun bizim için
neden olmasınki dimi

Dark_Angel' Alıntı:
Nick alırken baya zorlanacaksınız uyarmadı demeyın :eek: 30 dk ugrastıktan sonra ben fghfgufdgh ı alabıldım bı o boş kalmiş :)

buarada konu 80 kez goruntulenmıs 5 kısı yorum yapmıs paylasımcı arkadaslar uykuda somuruculer onlıne sanırım :eek:
aslında sömürücüler belli bi zamandan sora aktiflik göstermezse banlansa veya silinse üyelikleri

Dark_Angel' Alıntı:
çok çabuk kavrarım öle böle değil :eek:
Ben üye oldum bile çoktan.
Dark geyik kanalına gel bakim :D

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
bim, evet yaptım hatta zorunsuz yerleride doldurdum,
hatta jdfghjkdfhgsdg diye bile nick yazdım yinede o capstaki ekranda kalıyordu,
şimdi hiçbişe değiştirmeden yeniden denedim oldu, ben bu bilgisayarları bi gün
çözücemde du bakalım ne zaman :}

Ben anlayamadım benim içimde sen anlayıver artık :eek:

hadi hayırlısı olsun hepimiz için.

Bence güzel bir uygulama olur DARK, uygulamaya geçirilmesini dilerim.. Yine bir Hackhell ayrıcalığı daha sunulmuş olur!

son durum nedir :D

allah derim ne diyim

ÇoK iYi ßiR HiZMêt oLuR..TaM DêSTêq.

eer böle bşi olrsa bnde katılırmm cok zevkli olr yau

Bu hizmetinizi başlatın tabiki ama bence çok iyi bişey olacağını düşünmüyorum. Hackhell yeterince kaliteli. Ben 1 yıldır camfrog programını ve kullanan benimt tanıdığım kişileri biliyorum ki çoğu hatta hemen hepsi bu programı adult içeriği olabildiğinden dolayı kullanıyorlar ve evinde web kamerası olan arkadaşlar bu program ile bağlandıklarında msn yada diğer messengerlarla kamerayı açamazlar. Çünkü camfrog kamerayı tamamen kendisi için kullanıyor.

Ben biliyorum ki arkadaşlarımızın çoğu yabancı kanalları gezicekler ve evinde web kamera karşısında soyunacak olan insanları saatlerce bekleyeceklerdir. Kanal genelinde de bu ahlaksız yazılar bolca görülmektedir. Bence bu yüzden Hackhell ile ilgili olmaması gerekir. Bu kanalların çoğuda paralı kanallar. Çok az sayıda Türk kanalı var.

Ben derimki mademki bu tarzda bir iş yapıcalak; msn gibi, yahoo messenger gibi, googletalk gibi bir messenger programı yapılsa hackhell üyeleride bu tarzda bir messengerdan anında ileti alıp gönderebilse daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yinede herkesin düşüncesi kendinedir. Tabiki siz çoğunluğun istekleri doğrultusunda hareket edersiniz. Ben sadece fazla bir katkısı olabileceğini düşünümüyorum. Umarım beni dövmezsiniz..! :):):)

ya bize bi ban yetkisi falan versenize kayışı koparan geliyor yetkili yok odada ...

Geri