Yeni Bir Hizmet e Ne dersiniz ?

Dark olsun madem ki şimdilik bu işi muhabbet, geyik yapalım diye düşünüyosunuz güzel olur... Size uyarsa bana da uyar :)

Leeeeeeeetssss geeet ittt startedddddd!!!! Adlı türkü benden tüm hh üyelerine ve sevenlerine gelsin((:)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
burda ne diyor yaw 2 saattir giremedim :]
bilgileri doldurdum,

Leo ben üye oldum.
* ile işaretli yerler zorunlu

Gender yazan yere Female yaz. :D >>>cinsiyet
Location Türkiye >>>Mevki
Marrial Status Single >>>Medeni halin
Yaou are seeking:Anyone >>> görmek istediklerin kız erkek hepsi yada arkadaş

Gerileri zorunlu değil boş bırakabilirsin.
submit de gir yapmışsın işte daha ne soruyon...

yaa gençler bari ısınma aşamasında bi yerlere toplanalım bi deneme atışı yapalım:)
hoş yarın ki finale çalışacam bu gece ama şurda bi ortak kanal yazarsanız ara ara takılırım:)

camfrog hackhell için iyi reklam olabilir :) hayırlısı olsun

Reklam Derken arkadaşlar bizim zaten şu baya iyi bir yerlere ulaştığımız gerçeğini kimse es geçemes ama şu var eğlence açısından oke maksat hizmetse bu güne kadar gerek radyo olsun gerekse diğer faaliyetler olsun hackhell bunları sunmadı mı bize? sundu peki neden bu sistem öneriliyor? gene bir hizmet başlığı altında atmış zaten webmasterimiz sesli çok büyük reklam demek değildir arkadaşlar ben buna asla katılmıyorum ama şu var gerekli ve güzel olucaktır.

K@Z@NOV@' Alıntı:
Reklam Derken arkadaşlar bizim zaten şu baya iyi bir yerlere ulaştığımız gerçeğini kimse es geçemes ama şu var eğlence açısından oke maksat hizmetse bu güne kadar gerek radyo olsun gerekse diğer faaliyetler olsun hackhell bunları sunmadı mı bize? sundu peki neden bu sistem öneriliyor? gene bir hizmet başlığı altında atmış zaten webmasterimiz sesli çok büyük reklam demek değildir arkadaşlar ben buna asla katılmıyorum ama şu var gerekli ve güzel olucaktır.
EVet Kazanova Arkada$ımızında Dediği gibi Çok ßüyük ßi rekLam demek değiLdir SesLi.ßu sesli olayınıda ßurda Kazanova'yLa ßenden iyi ßiLen çok nadirdir..Ama site için güzeL eğLence oLacaktır ßundan eminim..

Teşk Ederim KaRma Sende Hg Aramıza mucuks:))

Önceleri sadece sigara bağımlılığım vardı Hackhell ile tanıştığımdan beri tek olmaktan çıktı gerçekten altı senedir az çok internet kullanırım hackhell'den sonra adsl abonesi oldum işten gece 12 de gelsem bile hackhell'e uğramadan yatmıyorum.
Bundan daha iyisi olacaksa olur ama Hackhell' in kendine bağlayan büyüsü bozulacaksa boşverin derim

nuri seni çok iyi anlıyorum :alkol:

abi ders çalışamıyorummm yaa :(

Dark ben sömürücüyüm abi adımıda sömürü yapın :D

Atın abi beni hackhell den :mad:

bim, evet yaptım hatta zorunsuz yerleride doldurdum,
hatta jdfghjkdfhgsdg diye bile nick yazdım yinede o capstaki ekranda kalıyordu,
şimdi hiçbişe değiştirmeden yeniden denedim oldu, ben bu bilgisayarları bi gün
çözücemde du bakalım ne zaman :}

abı submıt dıorum oluyooo sıkıldım nerde hata oldugunuda soylemıyo

Bazı Ip'ler Engellidir Camfrog'ta

Ama Siz MErak Etmeyin Çözümü Var

Yorumlar Yeterli Sanırım Geniş Açıklamayı

Karar Verildikten Sonra Yaparım...

dark valla dostum camfrog daha önce kullandığım bi program güzel hoş bi program
hh için açılması konusuna değineyim.ilk bakışta çok hoş güzel bir uygulama çok zevkli olacağını garanti ederim git gide dahada fazla zaman geçirileceğinide garanti ederim + 500 kişilik bir oda hh ye yetmez bunuda belirteyim. son olarak bu oda çok tutar tuttuğu için baya vakit alır insanlar ordan görüntülü sesli yazılı chat e kaptırınca forumdaki topicler etkilenir ama iyimi kötümü etkilenir bence iyi etkilenir gereksiz lüzumsuz bi ton başlık var insanlar odayla uğraşmaktan bunları yazmak için topic açmak için vakit ayırmazlar.peki iyilik bunun neresinde gereksiz mesajlar azalır en büyük iyiliği bu. diğer iyiliğide gerçek paylaşımcılar zaten paylaşımlara devam ederler, gerçekten yardımcı olmak isteyenler (teknik yardım network program script vs vs.) her soruya zaten cevap vermeye devam eder bence konu ve mesaj kirliliğinide ortadan kaldırır.
bu arada o kadar şey yazdın ben bişi anlamadım açalımmı açmayalımmı dersen
AÇALIM ama 500 kişi HH ye yetmez bu dediğimi UNUTMAYIN!! :) eski bi camfrog kullanıcısı:)

Bence biraz arkadaş bulma ortamı gibi birşey olur..yani paylaşımdan,amacından uzaklaşır...

arkadaşlar reklam bilmem o kadar olurmu
amma HH üye sayısı artar
olmazsa bizde çalışırık reklam yaparık orda
yani hadi hayırlısı
bu arada bunun derdine bi
üye adı alamadım yawsss

bu arada bende sömürücü sınıftan sayılırım ama şunu söylmek
gerekirse bilgisayarı yeni almış internet ortamını yeni tanıyan biri olarak
hepinize teşekkürü bir borç bilirim :clap:
hackhell alemi (bi an içimden geldi duygulandım) :( :( :( :(

Geri