Yeni Bir Hizmet e Ne dersiniz ?

burdaki geikleri oraya tasırsak we orası tutarsa buranın hit in bi azalma olmuyacakmı sizce (acılan baslık sayısı sudur budur)

burda paylasım dısında geyik veya sohbet yapılıcak + bi yer yok yıne paylasımlar harıcı msn de herkes nasıl bırbırı ıle konusuyorsa aynı sekılde odada aynı mantık uygulanabılır.. ama siz bu bızım paylasımlarımızı etkılıyebılır dersenız ozaman acılması taraftarı degılım o yuzden burda hepınızın fıkrını almak ıstedım zaten.. bu servis bır bakımada hh yonetıcılerıne 24 saat ulasılabılıcek bır oda gibide dusunulebılır..

bence hackhell'i daha yukarıya taşıyacağı kesin; hakkımızda hayırlısı olsun....fakat camfrog üstünden siteyle tanışıp sadece sömürme mantığıyla foruma gelecek ve forum kirliliğinden başka hiçbir şeye yaramayacak userların da akınına uğrayacağımız kesin...faydalı adam gelmeyecek mi tabii ki gelecek ama sömürücüler tabiiki daha fazla olacaktır...
bunu gözönünde bulundurun derim ben.....

dark bı aralar hackhell messanger olsa kullanırmıydınız tarzı bı baslık wardı ya tutmamıstı dimi o .. onun mantıgında bence we kendı messanger servısımıze pek onay werılmemıstı yanı camfrog olması bırraz daha olumsuz gibi gelio bana.. Bence etkileyebilir öle düsünüorum ama acılırsada girerim o ayrı..

Dark_Angel' Alıntı:
buarada konu 80 kez goruntulenmıs 5 kısı yorum yapmıs paylasımcı arkadaslar uykuda somuruculer onlıne sanırım :eek:

valla dark ben bi sömürücü olarak :) olur derim
bizim için iyi olur :alkol:
ben programı yükledim :D
kitty die bi kıs var onun la konuş mak istiom
fakat bi türlü çözemedim bunun türkçesi olursa iyi olur :aba:
Şimdiden hayırlı olsun
:cool:
:clap:

sömürücü de olsanız insan ıkı bırsey yazar yahu sömür sömür nereye kadar :)

:D Dark valla böle daha zevkli oluyo :D

Siz yeter lan artık s :mad: g diene kadar
sömür sömürebildiğin kadar :alkol:
:) :) :) :)

yani şahsen ben bi chat kanallarına genellikle takılmam... ama yani bunun sayesinde online sayısı artacağı kesin gözüküyor ! peki diycem bu siteye girmeyi yavaşlatmazmı ..?

Şimdi mikrofon bende nitekim konuşma sırasıda bende.
Eğer bu Hackhell'in faydasına olacaksa ve kalitemizi
artıracaksa sonuna kadar varım.
Msn'de yoksun bundada online olmayacaksan Dark :mad:

Bi de isim zor alınıyor demişsin.
bim_28 hizmetinizde ben adımı hemen üye oldum kapattım :D

guzel bir uygulama olur bence sahsen destekliyorum...

Bİr Önerİ De Ben Verebİlİrmİyİm

:eek: EVET BENDE BİR KAÇ KELİME YAZMAK İSTERİM BU KONUDA DARK NEREDEN GELDİĞİMİ AZ ÇOK BİLİYORSUN SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ SİSTEM BENCE HH YE ÇOK FAYDALI OLACAĞI KANISINDAYIM AMA SADECE BİR ODA OLMASINA DA KARŞIYIM BU UYGULAMA İYİ OLABİLİR PEKİ BU ODALARI GRUPLARA BÖLSEK SİZCE DAHA FAYDALI OLMAZ MI_? BANA GÖRE DAHA FAYDALI OLACAĞI KANAATİNDEYİM ODALAR VE GRUPLAR İŞLEYİŞ TARZI OLARAK AYRI BÖLÜMLERE AYRILIRSA KARIŞIKLIĞIN ÖNÜNE GEÇMİŞ OLABİLİRİZ ÇÜNKÜ HH ÇOK BÜYÜK 1 ODA İSTERSE 10 000 AKTİF ÜYE OLSIN BUNUN ÖNEMİ YOK NEDENİ İSE BİZ 100 AKTİF ÜYE ALAN ODALAR DA 70 ONLİNE ÜYELERDE ÇOK SORUNLAR YAŞADIK BENCE ÇÜNKÜ ÇOK KARIŞIKLIK OLACAKTIR AMA KONU VE İŞLEYİŞ OLARAK GRUPLARA BÖLERSEK EĞER Kİ BU BENCE ÇOK ÖNEMLİ ÖRNEK 1-İSTEK VE ŞİKAYETLER 2- WEBHACK DERSLERİ 3- YENİ GELENLERE FORMU ÖRETMEK 4- MÜZİK MP 3- PAYLAŞIMI SİZCE DE BU DAHA İYİ OLMAZ MI ( BU GRUPLAR SADECE BİR ÖRNEKTİ.) BU GRUPLARI SİZLER AYARLACAKSINIZ YANİ SESLİ HANGİ TÜR GRUPLARDAN FAYDALANABİLİRİZ? BUNU ANKETLE YAPARSAK VE UYGULAMA DA SESLİ BURDA SİTEMİZDE ÖNDE GELEN BİR ÇOK ADMİN VE SİTE SAHİBİ TANIYORUZ BUNLARDAN DA DESTEK YANİ ÖNERİ ALIRSAK ÇOK İLERLEME KAYDEDİCEMİZ KANISINDAYIM TABİ Kİ BENİM SADECE BİR ÖNERİM Dİ AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ HH YE BİR SESLİ ÇOK YAKIŞICAKTIR :D

K@Z@NOV@ odaları bolmek forumda paylasımı gozle gorulur sekılde azaltıcak hemen herkes mp3 ıcın o odaya web hack otekı odaya gelıcek buda forumda paylasımı asırı derece dusurucektır + camfrog da bole oda ıcınde oda acma sansımızda varmı onuda bılmıyorum... bu hızmettekı asıl amac paylasım dısı eglence ve uyelerın bırbırını daha ıı tanıması sohbet etmesıdır yoksa zaten ogretılecekler veya paylasılcak olan seyler forumda ılgılı bolumlerde yapılıyor camfrog suan ıcın sadece eglence ve muhabbet amaclı dusunulen bır uygulamadır...

bir zamanlar irc ve chat odasi vardi tutlmadi talep cok azdi bu uygulamaya geciceksiniz insallah tutulur kolay gelsin sonu irc gibi olmaz umarim

hackhell ne yaparsa herzaman desteklerim.paylaşımda bir azalma olabılır gibi ama zamanla aşılır kanaatindeyim..hayırlısı olsun inş..

Anladim Dark AmaÇ Farki Maksat EĞlenmek ŞÖle SÖlİm Kesİnlİkle Ve Yİne SÖlİm :)) Kesİnlİkle Harİka Olacaktir.tutulmama Gİbİ Bİr İhİtmal % Üzerİnden -0 Verİyorum Bence Harİka Olucaktir.ben Önerİmİ Sunarken PaylaŞim Olarak GÖz ÖnÜne Aldim Kusura Bakmayin Hayirlisi Olsun Hackhell İÇİn SÜper Ötesİ Forum DÜnyasi İÇİnse Yİne Bİr İlk Ve Yİne Bİrİ Bİzİ Durdursun.....Çok Olmaya BaŞladik:)))

buarada senin yenilikleride beklıyoruz K@Z@NOV@ ac artık su servıslerını kullanıma :)

İnceliğin İçin Teşk Ederim

Valla Ne desen Haklisin Dark Dostum Sesli Hayatımı Mahfetti Diyebilirim Şİmdi Bunu Dedim Arkadaşlar Çekinmesinler Ben Biraz Fazla İleri Gittim Yöneticilik Zor Allah Sana Kolaylık Versin Ama şu Var Dikkat ettiysen Burdayım Artık :)) Yakinda Başlıyorum İnceliğin İçin ayrıca Teşk ederim Sömürücülüğü Sevmem :p Bende başlarım yakinda Paylaşımlara :)))

Geri